Şimdi Ara

Xiaomi 12T ve Xiaomi 12T Pro Türkiye fiyatı açıklandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
6.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    12t serisine 3 sene major 1 sene güvenlik güncelleştirmesi vereceklermiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya fiyatı 1000 Euro olan iPhone 14 Türkiye'de 31000 TL

Almanya fiyatı 1000 Euro olan S22 Ultra Türkiye'de 27500 TL

Almanya fiyatı 800 Euro olan Xiaomi 12T Pro Türkiye'de 23000 TL

%92 vergi olan bir ülkeyiz. Almanya fiyatlarına göre en avantajlısı her euro başına 27.5 TL ile S22 Ultra. Sonrasında her Euro başına 28.75 TL ile Xiaomi geliyor. Son sırada ise her Euro başına 31 TL ile Apple var.

Burada belirtilmesi gereken nokta diğer iki telefon çıkış fiyatında iken S22 Ultra'nın çikış fiyatı olan 1200 Euro'nun 200 Euro altında olması. Bu hesaba katılırsa Samsung daha da avantajlı hale geliyor ama Samsung'lar böyle işte, yurtdışında bile değer kaybediyor.

Tabi ki vergi oranımıza ve fiyatlara bakıldığında her markanın rekabet için Türkiye'de kârını azalttığını görebiliyoruz. Bunu eskiden sadece Huawei ve Samsung uygulardı ve bu yüzden rakiplerine göre ucuz kalırlardı. Bugün hem Huawei'nin piyasadan silinmesinden sonra Samsung bu politikasından kısmi olarak vazgeçti, hem de diğer firmalar da ufaktan bu politikaya girmeye başladı. Bu yüzden Samsung'un büyük bir avantajı kalmadı.

• Xiamio fiyatlarina bakarak ulkenin parasinin degerini anlayabilirsiniz.

• Mi 11 Ultra kullanıyorum, bu fiyat çok fazla ben cihazı 13000 aldım herhalde tr gelse 25 üstünde olur kardeşi 11T Pro 20 bin TL ülkemizde....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Olaya bak şaha gibi. 1000 birim paralık vergi ve kur farkıyla 30 kat fazlasını vermek zorundayız

• Mi 10t pro kullanıyorum ve yükseltmek için yeterli bir sebep göremedim.

• xiaomi de iyice kendini premium bir marka zannetmeye başladı. iphone 11 bile bundan daha iyi bir kullanıcı deneyimi yaşatır.

• Nightmare70 kullanıcısına yanıt

Iphone 7 Plus telefonumu satip Mi9 almistim ilk hayal kirikligim telefonu sicak bir yaz gunu elime alip gelen mesaji okumak icin golge bir yer bulmak zorunda kalmam ile yasadim.O siralar yurt disinda yasiyordum , zaman geldi geci 3.5 yil Mi9 kullandim pil omru yuz guldurmedi ekranda OLED yaniklari olustu. Iphone14Pro alma arefesindeyim bir daha ne cinli bir ureticinin telefonunu alir miyim , hayir,

• esesboy kullanıcısına yanıt

Araştırmadan telefon alırsan böyle olur. Önce bir işlemcisine baksaydın aldığın telefonun. x3 pro bile kat kat güçlü o telefondan

• Xiami fp ürünleri sürmüyor artık piyasaya. Uygun bir 6gb ram ve donanımı olan telefonu 8 binden aşağı değil.. e o paralarida veren adam gider samsung alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendini ne sanıyor bunlar? git s22 al iphone12 al.xiaomi ucuzken cazipti.denk fiyata alınmaz asla

• en son 2019da 1200tl ye redmi9 ve şimdi de 128gb/6gb'lı samsung m32 4700tl ye aldım kullanıyorum. bende artık en pahalı model sevdası artık bitti. Oyun aramıyorum kamerası ve ram belleği ortalama olsun kafi diyorum.

• origin90 kullanıcısına yanıt
    11 bu zamanda pek alınabilecek bir model değil. 2.el 11 pro, 12 mini, 12, s21, s22 gibi modeller daha alınası 11 den.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gelişmiş ülkelerde adamlar 4-5 asgari ücrete 4-5 yaşında araba alıyorlar. Bizim gibi ahırlarda at arabası dahi alınmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12T Pro'ya sunduğu özellikler bakımından acayip ısındım.

Eğer kullanılan 200mpixellik sensör balon değilse Xiaomi'nin sunduğu "dandik" kamera app'ına ihtiyacımız yok, GCAM kurup çılgın atabilirsiniz.

• Kendime YD bir 12t pro alsam, Eniştem 15 gün önce Almanyaya gidip geldi, önce eniştemin adına bir yeni hat alıp sonra da bu hat üzerinden pasaport kayıt yapıp 12t proyu sorunsuz kullanabilir miyim?

• YouTube'da kamera testleri var. Balon değil gibi. Dxomark'ta 129 puan almış kamera

• Miui kamera gcamın içinden geçer. Gcam googlepixelin varsa gcamdır.

• 64gb ne la şakamısınız. :)

• 8+gen 1 çok stabil olmuş. Bir önceki versiyondaki tüm problemleri çözmüşler

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.