Şimdi Ara

*** Xiaomi 14 / 14 Pro Ana Konu *** (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
18
Favori
8.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
74. Sırada  bugün en iyi #22
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pil konusunda nasi acaba
  • darkex D kullanıcısına yanıt

Açıkçası bariz bir fark göremedim

• Gece superwallpaper lar güncellenmiş, hatalar giderilmiş, hepsi çalışıyor şuan
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Superwallpaper dediğiniz nedir
  • Kecemen28 K kullanıcısına yanıt
    Kac saat ekran suresi alıyorsun
    Hareketli arka plan ve kilit ekranı, 6 çeşit. Duvar kağıdı menüsünde görebilirsiniz. Ben sürekli bunları kullanıyorum.

*** Xiaomi 14 / 14 Pro Ana Konu ***
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Sizin telefonunuz mi 14 pro mu duz mu ekran süreniz kac saat alıyorsunuz?
    Düz 14, hiç ölçmedim ekran süresini.
  • Kamera için yaptığınız ayarlar neler
  • merhabalar bu cihazın (mi 14) yd fiyatı ve server kayıt ücreti hakkında bilgi alabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 12 Aralık 2024; 15:36:49 >
  • magsafe powerbank deneyen varmı cihazla cok ısınıyor mu ?

• Ch4ylak kullanıcısına yanıt
    Benim 14u aldığım arkadaşın güncel listesi.

• Xiaomi community üstünden stabil beta tester oldum. Bugün hyperos 2 güncellemesi aldı cihaz. Şu ana kadar herhangi bir problem görünmüyor. Bazı bug'lar çözülmüş. Hiz anlamında Android 15 sürümüne göre bariz bir hız artışı var diyemem. Bataryada şu an için bir değişiklik yok gözlemlediğim kadarıyla.
  • Xiaominin yıllardır çözmediği gözüme takılan 2 sorun var.Hyperos 2 gelen arkadaşlar bi test etse bu sorunlar çözüldü mü?

1-Ekran kapalıyken bir bildirim gelince gösterilen ekranın kenarlarından renkli ışık efekti çok güzel ama sadece bildirim geldiği an tek bir kez gösteriliyor.Sadece bir kez gösterilen bildirimin kimseye faydası olmaz.Ekran açılıp bildirime bakılıncaya kadar 5-10 saniyede bir yanmalı o efekt.

2-Yüz tanıma sistemi sadece gün ışığında çalışıyor.Full karanlıkta asla çalışmıyor hiç ışık olmadığından dolayı.Daha önce kullandığım giriş seviyesi tecno telefon bile bunu müthiş şekilde çözmüştü.Karanlıkta ekran ışığını otomatik olarak en sona getirip yüzü tanıyor kilidi açıyor sonra eski parlaklığına geri dönüyordu.
  • Pil için yaptığınız ayarlar neler yardımcı olur musunuz
  • Ch4ylak kullanıcısına yanıt
    bu cihazda çin ve global varyant var global olan nispeten biraz daha pahalı ve zor bulunur..
  • Kecemen28 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ben de stabil beta tester olmak istiyorum ancak 60 puan istiyor. Anketten 100 puan aldım ancak aktif olmadı hala, neyi yanlış yaptım acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • DrB77 D kullanıcısına yanıt

Onaylanması bir iki günü bulabiliyor.

• Server kayıttan sonra aldığım hız testi. Hat turkcell.

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    İyi mi yani
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.