< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
*** Xiaomi 14 / 14 Pro Ana Konu *** (14. sayfa)
-
-
İlk madde aynı bir değişiklik yok hocam. Yüz tanıma kullanmadığım için bir şey diyemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba liste sahibinin numarasını paylaşırmısınız
Bu server kaydını hangi programla yapıyorlar bilgisi olan varmı.
Teşekkürler.
Pil icin ayarlarınızı soyler misiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çin ve global farkı nedir? aynı fabrikada aynı üretim bandından çıkmıyormu bu cihazlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 15 Aralık 2024; 15:48:38 >
Çin versiyonda 4gde band 20 yok. Dağda bayırda köyde daha kötü çekim gücü oluyor.
şebeke sorunu yaşatır kırsal alanda seyahat esnasında 4.5g şebeke alamazsanız
Arkadaşlar bu telefonun arama sırasında hoparlör ses seviyesi bana çok düşük geldi. Arttırmanın bir yolu var mı?
Server kaydına 120 dolardan 60 dolara kadar fiyat aldım, kimisi güncelleme sonrası imei gider diyor kimisi benim yaptığımda gitmez diyor, en düşük aldığım fiyat 60 dolar, cihazım çin bu arada, ben server kaydı+cihaz ücretiyle forum dışından bir kişiden almıştım. Server kaydı için oyalıyor biraz beni, baktım fiyat ucuzsa başkasına yaptırayım flan diye ama 60 dolardan aşağıya fiyat çeken olmadı mecburen aldığım kişiyi bekleyeceğim.
-
-
70 dolar çekti hocam o arkadaşla konuşmuştum.
-
Sen güncelleme yaptın ve bir sorun yaşamadın dimi, server kaydı ile ?
Yok başkan. Server kaydında güncelleme sıfırlama sıkıntı olmaz.
-
Xiaomi 14'e hyperos 2 geldi cihaz bariz akıyor hızlandı ve görseller güzelleşti android 15 geldikten sonra hafif bi hantallık olmuştu hyperos 2 kurunca şuan akıyor maşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 16 Aralık 2024; 22:40:10 >
Pil ne durumda
Daha yeni kurdum hocam onu deneyimleyemedim henüz birkaç güne yazarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 16 Aralık 2024; 22:43:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X