*** Xiaomi 14 / 14 Pro Ana Konu *** (15. sayfa)
-
-
Hocam ben her kurulumdan sonra factory reset yaparım. Sonrasında debloat ve gereksiz izin ve ayarları kapatırım. Hyperos 2 ile ilk gün batarya kötü gibiydi ama şu an için muazzam olduğunu söylemem lazım. Ben genellikle hafif kullanırım telefonu büyük oranda web browsing, YouTube gibi... Şu an bu mesajı yazarken şarjım 97 % ve sot 53 dakika. Güncelleme oturdukca şarj daha iyi oldu.
-
-
Ben kapatmanın yolunu bulamadım ama hyperos 2 güncellemesi ile daha aşağıda konumlanıyor. Kullanıma engel olmuyor artık.
-
Boyle olacağını bilsem guncellemezdim cihazım yd global sürüm h2 güncellemesi de gelmedi -
Ben baktım henüz bana gelmemiş hyper os2 -
Bana da -
14 ultraya Hyper OS 2, 3 hafta kadar önce geldi ve herhangi bir sıkıntı yok, zaten memnundum. :) Kullanım süresi 60 gün kaldı, sonra server kayıt yaptıracağım.
-
Pil konusunda daha mı iyi -
Pek bi fark hissetmedim.
-
-
Yükledim ama sanki bı tık yavasladi -
-
bende güncelledim menüler daha akıcı oldu gibi hissettim pil üzmez umarım
-
Pil iyi gibi -
Bu konu neden ölü -
Hayalet ekran kullanan var mı, alıp memnun olduğunuz ürün? -
quote:
Orijinalden alıntı: MegaWolt38
Hayalet ekran kullanan var mı, alıp memnun olduğunuz ürün?alıp memnun olduğunuz ekran koruyucuları paylaşabilirmisiniz ?
çok model var ama internetten alınca ne gelecek belli değil iyi tecrübesi olanlar paylaşabilirse sevinirim
-
forumda xiaomi nin ne kadar iyi cihazı varsa konusu ölü kronik sorunları olan modelleri daha revaçta :) -
Orijinal kılıf + arada temu dan aldığım şeffaf kılıfı kullanıyorum. Ekran camını da bir aksesuarcıda yaptırdım aslında güzel ama sol üstte kendiliğinden kabarcık oluştu.
Hayalet ekranlarda ekran içi parmak izi okumakta zorlanıyor deniyor kullanan var mıdır?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X