Şimdi Ara

*** Xiaomi 14 / 14 Pro Ana Konu *** (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
20
Favori
10.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam bu *** Xiaomi 14 / 14 Pro Ana Konu ***
  • darkex D kullanıcısına yanıt

Hocam ben her kurulumdan sonra factory reset yaparım. Sonrasında debloat ve gereksiz izin ve ayarları kapatırım. Hyperos 2 ile ilk gün batarya kötü gibiydi ama şu an için muazzam olduğunu söylemem lazım. Ben genellikle hafif kullanırım telefonu büyük oranda web browsing, YouTube gibi... Şu an bu mesajı yazarken şarjım 97 % ve sot 53 dakika. Güncelleme oturdukca şarj daha iyi oldu.

• İşaretlediğm şeyi nasıl kapatıuoruz peki *** Xiaomi 14 / 14 Pro Ana Konu ***

Ben kapatmanın yolunu bulamadım ama hyperos 2 güncellemesi ile daha aşağıda konumlanıyor. Kullanıma engel olmuyor artık.

• Kecemen28 K kullanıcısına yanıt
    Boyle olacağını bilsem guncellemezdim cihazım yd global sürüm h2 güncellemesi de gelmedi
  • Ben baktım henüz bana gelmemiş hyper os2
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Bana da
  • 14 ultraya Hyper OS 2, 3 hafta kadar önce geldi ve herhangi bir sıkıntı yok, zaten memnundum. :) Kullanım süresi 60 gün kaldı, sonra server kayıt yaptıracağım.

• QuasarFX kullanıcısına yanıt
    Pil konusunda daha mı iyi

Pek bi fark hissetmedim.

• Bana geldi mi 14 global sürüm yd *** Xiaomi 14 / 14 Pro Ana Konu ***
    Yükledim ama sanki bı tık yavasladi
  • Bana da geldi güncelleme. Ben çok beğendim. Geçiş efektleri çok başarılı, görsel iyileştirmeler çok hoş. Yapay zeka menüsü de gelmiş. Kilit ekranına çeşitler eklenmiş. Parmak izi efektleri eklenmiş.
    Galeri kısmına hem video hem fotoğraf düzenleme için pek çok efekt eklenmiş. Daha kurcalayıp bakacağım.
    Telefon daha da yağ gibi akar oldu.

*** Xiaomi 14 / 14 Pro Ana Konu *** *** Xiaomi 14 / 14 Pro Ana Konu ***

• bende güncelledim menüler daha akıcı oldu gibi hissettim pil üzmez umarım

• sefaMseven kullanıcısına yanıt
    Pil iyi gibi
  • Bu konu neden ölü
  • Hayalet ekran kullanan var mı, alıp memnun olduğunuz ürün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Hayalet ekran kullanan var mı, alıp memnun olduğunuz ürün?

alıp memnun olduğunuz ekran koruyucuları paylaşabilirmisiniz ?

çok model var ama internetten alınca ne gelecek belli değil iyi tecrübesi olanlar paylaşabilirse sevinirim

forumda xiaomi nin ne kadar iyi cihazı varsa konusu ölü kronik sorunları olan modelleri daha revaçta :)
  • sefaMseven kullanıcısına yanıt
    Orijinal kılıf + arada temu dan aldığım şeffaf kılıfı kullanıyorum. Ekran camını da bir aksesuarcıda yaptırdım aslında güzel ama sol üstte kendiliğinden kabarcık oluştu.
    Hayalet ekranlarda ekran içi parmak izi okumakta zorlanıyor deniyor kullanan var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.