Şimdi Ara

XİAOMİ 15 ULTRA [ ANAKONU ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
18
Favori
5.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    allah belasını versin hocam bunların

6k bataryalı k80 pro'yu da 5300mah olarak getireceklermis global'e

Firma değil eşkıya bunlar

Edit: bir de 800€ imis f7 ultra, yani hem bataryayı %10 kısmış, hem fiyatı %20 arttırmış, ne güzel memleket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeboyy -- 14 Mart 2025; 17:40:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tidus kullanıcısına yanıt
    Çin varyantı cihazlarda kendine has karakteristik sorunlar var başlıcası gsm bandı sorunları, bootloader kilidi açılmaması, güncelleme yapamama,gibi şeyler convert(fake) rom çıkar illaki ama kararsız çalışan donanımlar olabilir nfc vs gibi bu genellemeyi 13 Ultra ve Redmi serilerinde geçmişte yaşanan sıkıntıları derleyerek yazıyorum henüz Çin varyantı 15 Ultra tecrübe edilmedi esasında bir şeyler yazmak için henüz erken..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 14 Mart 2025; 18:0:42 >
  • freeboyy kullanıcısına yanıt
    Redmi K serisi dolu dolu cihazken melezi ve kırpılmış varyantları Poco olarak adlandırıldı global piyasasında Xiaomi ne tür politika izliyor kestirmek güç 15 Pro da globale çıkmayacak yine..

• tidus kullanıcısına yanıt
    Ek olarak Çin varyantın repair metodu oldukça tuzlu rakamlara tekabül ediyor bl kilidi açmak için Çin yetkili hesabı gerekir + cpid masrafı hiçbir albenisi kalmıyor..

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    hocam sorun sadece k serisi ile poco değil ki

15 ultra da Çin'de 6000mah, globalde 5400

Xiaomi resmen global'e 2. sınıf muamelesi çekiyor

ben almaktan vazgeçtim şahsen, zaten hyperos nedeniyle mesafeliydim, hem %10 az batarya hem %20 pahalı alacak keriz bulursa satsın cihazlarını

• Konudan bağımsız server kaydı çıktı bootloader açıksa 60 kapalı ise 100 dolara kim Yüksek yazıyorsa itibar etmeyin çin cihazı olmuyor sadece global oluyor

• s23 ultradan sonra akıyo telefon menü geçişleri baya hızlı telefon özellikleri yeterli kamera fotoğraf kalitesine bayıldım hediye olan fotoğraf kiti ve 90w şarj adaptörünü 1 hafta sonra kargo yapacaklarmış evdeki 4k tvde seyrediyorum çektiğim fotoları ve videoları onlarda gayet yeterli gps hızından etkilendim yandex ve google anında bağlanıyor ses kalitesi iyi dolby atmos fiilmler uygun kulaklık ile iyi iş çıkarıyor birtek uydu aramasını bulamadım onu merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donjuan008 -- 15 Mart 2025; 0:36:40 >
  • Teledonu alanlara hayırlı olsun, güzel günlerde kullansınlar. Merak ettiğin bir konu var, bu telefonların menüsünde reklam gösteriliyor mu? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erzurummm25 E kullanıcısına yanıt

Ben aldım. Şimdiye kadar bir tane bile reklam görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıf sadece Nillkin buldum o da AliExpress te 28 Mart'ta verilecek yazıyor. Kendi kılıfı çok açık kenarları kullanılmaz hiç koruyucu değil.

Globale asıl 15 pronun çıkması lazım düz 15 çok küçük ve çoğu özelliği kırpılmış ultra ise aşırı pahalı pro versiyonu hem özellik hem de fiyat olarak en dengeli olan telefon.Xiaomi yi gerçekten anlamıyorum.Globalde amiral gemisi satmak istemiyor sanırım politikası çok saçma bir de bu telefon çıkalı 3,4 ay oldu.Globale bu kadar geç gelmeside çok saçma.O esnada kaç tane amiral gemisi çıkıyor.

• bio technolog kullanıcısına yanıt
    çin cihazlarıda oluyor çin yetkili hesabıyla ama külfetli oluyor işlem cihazın fiyat cazibesini ortadan kaldırıyor çin varyantı daha ucuz ama repair masraflı..cpid olayında sabit bir fiyat yok bugün 100 usd olan fiyat sonraki gün değişebilir sunucu sahiplerinin insafına kalıyor xiaomi eskisi gibi bl kilidi kolay açtırmıyor aylarca bekleyen var bl kilidi açmak keşke eskisi gibi olsa ve bir kaç kişinin elinde tuttuğu eng yayılınca cpid fiyatları 15 serisi için diplere düşecek şuanda yurtdışı 15 ultra alan kayıt için acele etmezse kârlı çıkar..

• Klür134 K kullanıcısına yanıt
    adamlar global pazarı iplemiyor xiaomi son 3-4 nesil cihazların hepsinde aynı tutumu sergiledi iç pazara önem veriyorlar..

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    nillkin on numara kılıf ama kargoya teslimat tarihi çok geçmiş

globaldaki insanlar da tepki göstererek almasın cihazları.

15 ultra nasıl 25 ultradan iyimi ilk izlenimin nedir hocam

• corsairms kullanıcısına yanıt

Hocam ilginç bir şekilde arayüz daha akıcı. 16gb olmasından mı bilemiyorum, geçişler çok yumuşak. Ekran renkleri ikisi de birebir aynı, ekranlar süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 15 Mart 2025; 22:54:21 >

ufs 4.1 kullanıyor 15 ultra samsung ta ise ufs 4.0 var bundan da kaynaklı olabilir

Evet bu farkta var.

Bir de şarj daha iyi gidiyor 15 ultra da şimdilik. Birkaç gün geçsin, ekran süresini alacağım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.