Şimdi Ara

XİAOMİ 15 ULTRA [ ANAKONU ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
18
Favori
5.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de denilenin aksine reklam şimdiye kadar arayüzde hiç görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 15 Mart 2025; 22:59:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

12 gün içinde verilecek yazıyordu hocam, bugün vermişler ama.

Bu telefonun ileri bir tarihte çift sim kayıt görme şansı var mı?
    Sipariş ettim ama çift kullanabilirsem çok iyi olacak. En azından fiziki + esim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • XII kullanıcısına yanıt
    Xiaomi cihazlarda repair sim 2 slotuna yapılıyor e-sim bu slota bağlı şuanda ufukta çift sim kaydı görünmüyor sadece tek sim kullanabilirsiniz fiziksel veya e-sim olarak..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam bu dediğiniz düz 15 içinde geçerli mi?
    Yani e sim kullanmak istersek fiziksel simi sokerek esim tanımlamak mi gerekecek en basiti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    Evet hocam tüm e-sim desteği olan Xiaomi cihazlar için geçerli e-sim slotu sim2 ye bağlı Xiaomi de..

Peki yurtdisi çıkış yapınca sim 1e takarsak çekim olurmu esim kullanabilir miyiz? Pixel grubunda durum nedir acaba onda damı aynı.

• AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    Pixel de aktif olarak kullanılır fakat Xiaomi de sim1 tamamen pasif hale geliyor.

Teşekkür ederim fakat, n11 de stok yoktu iptal ettim. Honor magic 7 pro aldım, haftasonu baktım ama beğenmedim, iade ediyorum.

Aklım yine xiaomi 15 ultra da😊

• donjuan008 D kullanıcısına yanıt

Hayırlı uğurlu olsun hocam, güzel günlerde kullanın.

Fotoğraf ve özellikle video kalitesi nasıl?

Renkler suni mi doğal mı, özellikle samsung a kıyasla?

Yazılımda sıkıntı var mı, anlık takılma vb, ekran renkler doğal mı? ısınma var mı?

Mesela sizden bir ricam olacak.

50 ve 200 mp ile çektiğiniz fotoğrafların dosya boyutu kaç mb? Fotoğrafı yakınlaştırınca kalite çok düşüyor mu?

Vereceğiniz cevaplara göre mi store dan sipariş geçeceğim.

Teşekkür ederim ilginize.

• s25 ultraya göre renkler daha doğal yazılımda sıkıntı göremedim uygulama güncelleme konusunda çok iyi arka planda sessizce indirip kuruyor wifi açtığınızda 4.5g arası geçiş anlaşılmıyor bile saniyelik olay hiç bir sıkıntı yaşamadım telefonda duraklama yavaşlama olmadı ısınma biraz var s25 ultrayla kıyaslarsam daha az fotografların boyutuna bakamadım sürekli inceleme modunda olduğum için paylaşmak isterim pili kaliteliymiş zamanla anlıyacaz kalem olmaması benim için eksiklik değil buda yazıcı bilgisayar vb. ürünlere hemen bağlanıyor kolayca işimi görebiliyorum

• donjuan008 D kullanıcısına yanıt

Bilgiler için teşekkür ederim.

Fotoğraf çekip hemen bakabilirsiniz boyutuna bu arada.

Honor magic 7 pro aldım, dosya boyutu hem fotoda hem videoda samsung dan düşük.

Mesela 4k 60 fps videonun dakikası yaklaşık 600 mb, honor da 400 civarı. Yani kalite düşük maalesef.

Duyduğum kadarıyla 15 ultra da kalite kaybı yok ama yine de doğrularsanız boyutları memnun olurum.

İyi forumlar, iyi akşamlar.

Teşekkürler cevap için. Avrupa Global Xiaomi 15 Ultra ile Google Pixel 9 PRO XL arasında kaldım.

Bu ikisi arasında bir seçim yapacağım kararsızım.

• https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-15-ultra-pazarlama-hilesi.156636/
    Linkteki konuda bahsedilenler gerçek ise gerçekten can sıkıcı, olay sadece pil değil gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer Kemal -- 17 Mart 2025; 15:5:10 >
  • Zafer Kemal kullanıcısına yanıt
    Xiaomi şaşırtmaz hocam, global'e köpek çekiyorlar resmen

Hem daha pahalı, hem bataryası küçük, hem ram eski

15 ultra değil 15 ultracık olmus bu

• Türkiye'den alıp TR romlu gelen oldu mu? Bana global romlu geldi. Mi.com dan almıştım.
    VOAMIXM

• freeboyy kullanıcısına yanıt

Xiaomi yine elinden geleni yapıyor. Apple renk değiştirip her yıl aynı donanımı sunuyor çipi dışında.

• Bende global cihaz temin ettin. Sanırım imei olayında bekleyeceğim. Bazıları 100 dolar bazıları 75 bazılar 50 küsür fiyat veriyor. Henüz aktif kullanmaya başlamadım ama appledan sonra baya heybetli duruyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt
    Xiaomi'nin de bi halt yaptığı yok

Apple, samsung, oneplus hatta yeni olmasına rağmen honor arasında yazılım ve arayüz olarak en sıkıntılı yine Xiaomi

Geri kalan zaten Qualcomm'dan işlemci al, leicadan lens al, parça birleştirme

Üstelik Çin'de sattığının daha düşük özelliklisini daha pahalıya satıyor global'e

Bu şark kurnazlığıdır

• Bugün elime ulaştı..boyut olarak çok iyi ne çok büyük ne küçük tam kararında... yağ gibi akıyor.. stereo hoparlör çok fark etmiş...kamara harika başka ne olsun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.