< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
XİAOMİ 15 ULTRA [ ANAKONU ] (5. sayfa)

-
-
S24 u artıları telefon daha ağırdı daha sağlam bir hissiyatı vardı bu onun yanında plastik gibi kalıyor ama bence 15 ultra çok çok başarılı pili de daha 2 gün olmasına rağmen 1 günü çok rahat çıkartıyor zamanla oturacaktır diye düşünüyorum mutlaka şans verilmeli birkaç gün içinde sağlam oyunlar ile de test edeceğim zorlayarak
Isınma ben hiç yaşamadım daha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sinirimi bozan birkaç şey var bildirim kutusu gibi bir şey çıkıyor ve samsung kadar özelleştirile bilir değil arayüzü ve kullanışı
Dostlar yurtdışı global alanlarınız vardır kutu içinde şarj adaptörü var mıydı bende almayı düşünüyorum hatta 1-2 gün içinde almalıyım bulunduğum şehirdeki ilanlar hep açık kutu. Sahte şarj kablosu ve adaptörü durumuyla karşılaşa oldu mu?
-
Bende 90lık bir sarj vardı hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şarj etme performası nasıl hocam orijinallik konusunda şüpheniz var mı . Bu arada kapalı kutumuydu aldığınız
-
-
Şarj ve kablo orjinal duruyor replika olacağını pek sanmıyorum açık olması ds sizi şüpheye düşürmesin bende aldığım telefonu açıp kontrol ettirip gönderttim hatta açık bir şekilde gönderdiler global olup olmadığına bakın şarjı takın ayarlardan hızlı şarjı seçin 1 saate filen fullüyor hızlı şarjda hafif ısınıyor normal şarjda ılık şekilde kalıyor
Ben iki telefonu yanyana koyduğumda ultranın ekranı çok daha net ve canlıydı
güle güle kullanın hocam olmadı adaptörsüz bulmaya çalışacam sitesinden alırım sonra.
-
Türkçe dil olduğuna göre global sanırım hocam. Teşekkürler tavsiyeler için.
Sağol hocam. Şuan ayfonu daha taşımadım tam anlamda. Sanırım 2.hattım da yılı devirsin diye nisandan sonra tam olarak kullacağım. Bir mucize olur da çift sim kaydı çıkarsa tadından yenmez. :)
Şaka gibi ama s25 ultradaki arayüzden daha hızlı ve geçişler daha yumuşak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakan var mı, TR roma denk gelen var mı?
Kendiniz tr rom kurabilirsiniz
OS2.0.2.0.VOATRXM
https://xiaomiupdate.com/phones/xiaomi-15-ultra?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/
Kesinlikle katılıyorum bende
Uygulamaya tıkladığınızda anında girişi arayüzün hızı ve pürüssüzlüğü beni çok etkiledi çeşke one ui gibi daha fazla kişiselleştirile bilir bir sistem olsa kilit ekranının sağ altında kamera sol alta flash yakmayı koyamadım mesela 🥲
Maalesef öyle değiştirilemiyor, bootloader kilidi açmak gerekli. Zaten global rom daha iyi daha hızlı güncelleme geliyor, TR ye göre. Acaba direkt fabrika çıkışlı öyle gelen var mı diye merak ettim çünkü aldığım eski Xiaomi ler tr rom ile geliyordu
Bu telefonun hangi modeli alınır global yada çin hangisi
doğru seçim olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X