Şimdi Ara

XİAOMİ 15 ULTRA [ ANAKONU ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
18
Favori
5.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    S24 u dan geçtim
    Akıcılık üst düzeyde iphone işletim sistemini hatırlattı bana uygulama geçişlerinde yada uugulama açarken cihaz cidden çok hızlı işlemciden kaynaklı sanırım samsung böyle değildi
    Kamera çıkıntısı bana tuhaf gelmeye devam ediyor kamera içerisinde şıngır mıngır sesler var
    Fotoğraf kalitesi bence s24 e göre kat ve kat daha iyi
    Zoom yapılan fotoğrafları bozmuyor ve çpk düzgün çıkıyor
    Video deneme şansım olmadı çok fazla video ile işim olmadığı için ama deneyin derseniz deneme yapabilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S24 u artıları telefon daha ağırdı daha sağlam bir hissiyatı vardı bu onun yanında plastik gibi kalıyor ama bence 15 ultra çok çok başarılı pili de daha 2 gün olmasına rağmen 1 günü çok rahat çıkartıyor zamanla oturacaktır diye düşünüyorum mutlaka şans verilmeli birkaç gün içinde sağlam oyunlar ile de test edeceğim zorlayarak
    Isınma ben hiç yaşamadım daha

• Sinirimi bozan birkaç şey var bildirim kutusu gibi bir şey çıkıyor ve samsung kadar özelleştirile bilir değil arayüzü ve kullanışı

• Dostlar yurtdışı global alanlarınız vardır kutu içinde şarj adaptörü var mıydı bende almayı düşünüyorum hatta 1-2 gün içinde almalıyım bulunduğum şehirdeki ilanlar hep açık kutu. Sahte şarj kablosu ve adaptörü durumuyla karşılaşa oldu mu?

• Mazzini M kullanıcısına yanıt
    Bende 90lık bir sarj vardı hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • XII kullanıcısına yanıt

Şarj etme performası nasıl hocam orijinallik konusunda şüpheniz var mı . Bu arada kapalı kutumuydu aldığınız

Valla hocam şuana kadar kendi ekosistemi ile hiç prize takıp şarj etmedim. Ama sanırım orijinal. Fotosunu koydum.
    Jelatini açıktı ama benim yüzümden. Başta kayıtlı istiyecektim sonra 4 küsür fiyat verince vazgeçtim. Doğudan kargo ile geldi.

XİAOMİ 15 ULTRA [ ANAKONU ]

Şarj ve kablo orjinal duruyor replika olacağını pek sanmıyorum açık olması ds sizi şüpheye düşürmesin bende aldığım telefonu açıp kontrol ettirip gönderttim hatta açık bir şekilde gönderdiler global olup olmadığına bakın şarjı takın ayarlardan hızlı şarjı seçin 1 saate filen fullüyor hızlı şarjda hafif ısınıyor normal şarjda ılık şekilde kalıyor

• Zafer Kemal kullanıcısına yanıt
    Ben iki telefonu yanyana koyduğumda ultranın ekranı çok daha net ve canlıydı

güle güle kullanın hocam olmadı adaptörsüz bulmaya çalışacam sitesinden alırım sonra.

• piskopat417 kullanıcısına yanıt
    Türkçe dil olduğuna göre global sanırım hocam. Teşekkürler tavsiyeler için.

Sağol hocam. Şuan ayfonu daha taşımadım tam anlamda. Sanırım 2.hattım da yılı devirsin diye nisandan sonra tam olarak kullacağım. Bir mucize olur da çift sim kaydı çıkarsa tadından yenmez. :)

• piskopat417 kullanıcısına yanıt

Şaka gibi ama s25 ultradaki arayüzden daha hızlı ve geçişler daha yumuşak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakan var mı, TR roma denk gelen var mı?

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Kendiniz tr rom kurabilirsiniz

OS2.0.2.0.VOATRXM

https://xiaomiupdate.com/phones/xiaomi-15-ultra?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum bende
    Uygulamaya tıkladığınızda anında girişi arayüzün hızı ve pürüssüzlüğü beni çok etkiledi çeşke one ui gibi daha fazla kişiselleştirile bilir bir sistem olsa kilit ekranının sağ altında kamera sol alta flash yakmayı koyamadım mesela 🥲

• bio technolog kullanıcısına yanıt

Maalesef öyle değiştirilemiyor, bootloader kilidi açmak gerekli. Zaten global rom daha iyi daha hızlı güncelleme geliyor, TR ye göre. Acaba direkt fabrika çıkışlı öyle gelen var mı diye merak ettim çünkü aldığım eski Xiaomi ler tr rom ile geliyordu

• Bu telefonun hangi modeli alınır global yada çin hangisi
    doğru seçim olur.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.