< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
XİAOMİ 15 ULTRA [ ANAKONU ] (6. sayfa)

-
-
Benim anladığım çin daha dolu ama IMEI işine girersen meşakkatli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
12ow şarj aleti hediyesi ve fotograf kiti geldi 90w ile şarj ediyor gayet iyi hızlı modu açarsam dahada hızlı şarj eder ısınma problemi yaşarım şu anda bir sıkıntı yok
-
güncel arkadaşlar server kayıt fiyatları ciddi derecede düştü dün kayıt işini hallettim.
-
Merhabalar, Dün Global Xioami 15 Ultra ile aranıza katıldım fakat acil kamera ayarlarına ihtiyacım var.
İncelemelerdeki gibi uçan kaçan çekimler yapamıyorum :) Özellikle kamerayı yakınlaştırdığım zaman görüntü videolardaki gibi net değil
sanırım ayarlarda oynama yapmam gerek.
-
Ne kadar şu an servet kaydı ? Ve çift sim mi yoksa tek sim mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Detaylı bilgi yazar mısın hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
telefon için kameranın lensleri haricini de koruyan kılıf arıyorum alan kullanan oldu mu acaba
öndeki jelatin de ufak ufak kalkmaya başladı sanırım aksesuar sıkıntısı yaşayacağız bu cihazda da
-
Arkadaşlar Xiaomi 15 ultra görüntüden nesne silme varmı nasıl çalışıyor deneyenler oldu mu acaba
Fotoğraf edit sayfasında mevcut. Biraz yavaş samsung kadar iyi değil ama appledan kat kat iyi bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
server kayıt, fiyatı nedir
-
Kendi kılıfıyla telefon inanılmaz çirkin duruyor ve her gören dalga geçiyor yok mu düzgün kılıf keşfeden kamerayı absorbe eden alalım
ortalama 20 30 dolar arası tek sim
-
İyi fiyatmış, bizim S23 ultra ların kaydı halen meçhul. En son 100-120 dolar a yapıyorlardı kapanmadan önce.
1 sene boyunca s24 ultra bekledim en son sıkıldım 15 ultra aldım 20 dolara kayıt ettirdim.
Kafam rahat
-
Hayırlı olsun, s24 ultra sonrası memnun kaldınız mı mi 15 ultra dan ? S23 ultra öncesi 4-5 ay kadar Xiaomi mi 11t kullandım fakat Xiaomi de ufak tefek yazılımsal aksaklıklar yaşamıştım. En çok yadırgadığım şey, yıllardan beri süregelen xiaomi sensörü ( görüşme için kulağa ekranı götürürken açıp kapanma) hatasının aynen devam etmesi.
S24 den sonra 15 ultra bana daha hızlı ve akıcı geldi
Dün birkaç kere twitter dondu ekranı kapatıp açınca düzeldi başka sorun görmedim alışmak da zaman işi sonuçta ikiside android sadece arayüz de minik farklılıklar var görüşme vs de sorunsuz ilerliyoruz
-
Bende kameraya alışamadım librant nedir otantik nedir neyde çekmemiz gerekir ne ayarı yapmamız lazım hanımın İphone 11 var S24 ultraya göre de kamerası güzeldi buna göre de güzel duruyor renkler çok patlak ve canlı foto üzerinde oynama yapıyor cihaz
İphone ne görürsen onu gösteriyor gibi çözemedim.
-
Merhaba
Amiral Gemi modellerini tek bir konuda konuşmak için açığım konumuz.
2024/2025 yılında çıkan Amiral gemi modelleri beni çok heyecanlandırdı için ortak bir konuda buluşmanın iyi olacağını düşünüyorum.
Rakip çok olduğu için muhabbeti tadından yenmez
Konumuz:
https://forum.donanimhaber.com/2024-2025-yili-amiral-gemileri-ana-konu-snapdragon-8-elite-icerir--161007531#161007550
İyi forumlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X