Ben yaklaşık 5 gündür kullanıyorum bir arayüz hatası almadım. Ona bakarsak Samsung da s25 ultra Çin'e 16GB RAM veriyor diger ülkeler ve biz 12GB RAM ve bazen hatta exynos işlemci kullanıyoruz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 17 Mart 2025; 19:43:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
XİAOMİ 15 ULTRA [ ANAKONU ] (4. sayfa)

-
-
samsung'un oraya gelene kadar çok günahı var, bu sene silikon karbon bataryaya geçmesine rağmen aynı 5k batarya ile devam etmesi de onların uyanıklığı , normalde min 6000 bataryalı olmalıydı ultra
Y iyi x kötü değil konu zaten, tüketici odaklı olmayıp her sene benzer ürünleri benchmark, dxomark gibi reklamlarla çakmaya çalışmaları
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birkaç senedir ülkemiz ve dünya da amiral gemisi çılgınlığı yaşanıyor.Bu kadar pahalı telefonu konu olarak üst sıralarda görünce şaşırdım.Eskiden bu tür pahalı çin telefonların konusu bile açılmazdı.
xiaomi 15 ultra uzaktan cpid seRVer kayıt YAPAN / yaptıran VARMI?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 17 Mart 2025; 23:8:2 > -
Yukarıdaki Zayıf batarya adlı arkadaş yapıyor sanırım.
Arkadaşlar server kayıtlı olarak alanınız varmı bende almayı düşünüyorum varmı bir tavsiyeniz
bu kulaklığı aldım telefon için bakalım nasıl ses kalitesi
smart saat
Weofly Lifefits Dokunmatik Ekranlı Saatli BT 5.4 Bass Kulakiçi Kulaklıkhttps://smartsaat.com/products/weofly-lifefits-dokunmatik-ekranli-saatli-bt-5-4-bass-kulakici-kulaklik -
Ben de 15 ultraya bu gün geçtim her şey mükemmel gidiyor bazı eksikler dışında
Samsung s24 ultrada yan araç kutusu vardı sağ tarafa almıştım ve mükemmeldi xiaomi de bu yok var fakat solda ve istediğim uygulamaları ekleyemedim
Pil mükemmel gidiyor
Benim cihaz hiç ısınması desem yeridir
Arka kamera çok büyük bu kısmı nasıl koruyacağız kılıf cam vs önerilerinize açığım
Ben bugün bundan aldım hocam, kamera lenslerini de kapatmıyor hem de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 18 Mart 2025; 1:6:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bende gemini default dili İngilizce. Ayarlarda Tr yok. Sizde de öyle mi?
Ayrıca uzun zamandır elma kullanan biri için bu cihazda mutlaka şunları yapmalısınız dediğiniz ayarlar var mı?
pm atarsanız yönlendirme sağlarım
yönlendirme sağlıyorum diyelim hocam
hazır server kayıtlı cihaz satış fiyatı ile uzaktan erişim farklıdır hazır server kayıtlı 80 usd piyasa geneli uzaktan erişim ile 120 usd bunun haricinde 50 usd olan hüsran olabilir çalıntı ve hacklenmiş cpid sunucularına denk gelinebilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 18 Mart 2025; 4:44:48 >
Detaylı bilgilerme için teşekkürler hocam.
Maliyetleri azalınca konuya yazabilirseniz sevinirim.En azından sağa sola gitmeyelim :)
-
80 usd ne zaman düşer hocam ?
-
bu xiaomi modellerinde uygulamada gezerken bile reklam çıkıyomuş dogrumu?
bu reklamlari kaldirabiliyomuyuz
-
https://forum.donanimhaber.com/hyperos-reklamlari-kapatma-metodu--159571432
Fakat global modelde renklem gibi bir şey çıkmadı karşıma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XII -- 18 Mart 2025; 23:12:23 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hiçbir şekilde reklam vb bir şey görmedim çok akıcı ve telefon gerçekten mükemmel hissettiriyor gerek ekran gerekse akıcılık olarak.
-
Herkese günaydın merhabalar,
Bildirim geldiğinde açılan şu pencereyi nasıl iptal edebilirim.
Bildirim geldiğinde üzerine tıkladığımda bu pencere açılıyor bense samsunglarda olduğu gibi direkt uygulamaya girmesini istiyorum.
Help !!!!
-
Cihazdan memnun musunuz
Özellikle kameranın video çekimleri konusunda
Nedense Leica lensleri hep fotoğraf çekerken deniyorlar çok video çekim göremedim incelemelerde fikrinizi almak istedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X