Şimdi Ara

Xiaomi 15 ve Xiaomi 15 Pro yok satıyor: Ön rezervasyonlarda rekor kıracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi 15 ve Xiaomi 15 Pro yok satıyor: Ön rezervasyonlarda rekor kıracak
    Bildiğiniz gibi Xiaomi, yeni amiral gemisi telefonları Xiaomi 15 ve 15 Pro'yu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 29 Ekim'de gerçekleşecek olan lansman öncesinde ise, her iki model yoğun bir taleple karşılaştı. Xiaomi'nin üst düzey yöneticilerinden XinXin Mia'ya göre akıllı telefonlar Xiaomi 14 serisini bile geride bıraktı.

Xiaomi 15 ve Xiaomi 15 Pro yok satıyor

Xiaomi'nin üst düzey yöneticilerinden XinXin Mia, yakın tarihli Weibo paylaşımında, Xiaomi 15 ve 15 Pro'nun ön rezervasyon performansına değindi. Bunun detaylı rakamları ise paylaşılmadı ancak daha önce rekor kıran Xiaomi 14 serisini bile geride bıraktığı belirtiliyor. Üstelik serinin zirvesi olarak kabul edilen Xiaomi 15 Ultra'nın henüz tanıtılmadığını hatırlatalım.

Ayrıca Bkz.Xiaomi 15 ve 15 Pro'nun çıkış tarihi açıklandı

Yeni duyuruya göre her iki telefonun pazara iddialı bir giriş yapacağını söylemek doğru olur. Kaçıranlar için Xiaomi 15 ve 15 Pro, Qualcomm'un performans rekortmeni Snapdragon 8 Elite platformundan güç alacak. Diğer tarafta serideki telefonlar Android 15 tabanlı HyperOS 2.0 ile kullanıcılara sunulacak.

Peki Xiaomi 15 ve 15 Pro neler sunacak?

Mevcut sızıntılara göre, Xiaomi 15 serisi daha büyük birincil sensörler, telefoto makro, ultrasonik ekran içi parmak izi okuyucu, cam gövde, silikon anot piller, kablosuz hızlı şarj ve IP68 sertifikası gibi kapsamlı yükseltmeler sunacak. Ayrıca Xiaomi 15'in 1,5K çözünürlüklü düz bir ekran, Xiaomi 15 Pro'nun ise, daha dar 2K çözünürlüklü kavisli bir ekrandan güç alması bekleniyor.

Buna ek olarak Xiaomi 15, 50MP birincil, 50MP ultra geniş açı, 50MP telefoto lens ile donatılacak. Xiaomi 15 Pro'da ise benzer kurulumda daha büyük birincil kamera ile karşılaşacağız.

Yakında Çin dışına çıkacak

Xiaomi 15 ve Xiaomi 15 Pro'nun yakında Avrupa'da da satışa sunulacağını hatırlatalım. Akıllı telefonların Ocak-Şubat ayı civarında Çin dışına çıkması bekleniyor. 

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/10/26/xiaomi-15-outshines-xiaomi-14-pre-bookings/

• Mi 15 veya x200 pro mini

Cebe sığan büyük bataryalı bir telefon gelsin de fiyat performansta iyi olanı deneyelim.
  • Sayı vermeden bunu söylemek sadece pazarlama taktiği
  • ÇİN ya... o yüzden.

Sonuçta Xiaom bir Liechtenstein markası değil.
  • S23 Ultra kullanıcısı olarak gerçekten Xiaomi 15 modelleri 6.000mah ile gelecekse bende biraz kıpırdanma olur.

• Yok satıyor ama Türkiye'de ilgi yok ilginç.

• Hyper os ya da miui denilen saçma arayüz nedeniyle kesinlikle bir daha Xiaomi ve alt takımlarından almam.
  • Doğu Türkistan için Çin ürünleri boykot ??? Amerikan ürünleri boykot
  • Yok olan bir şey satılamaz ki zaten...
  • kompact amiral gemisi yarışında iphone pro serisine rekabette samsung havlu attı. kalan global rakipler pixel 9pro ve xiaomi15

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    hepsine boykot reis. elde kaldı samsung umudumuz s25 zaten bu salk çekiklerin telefonları ya yazılımsal ya da batarya sorunu yaşıyor çünkü beceriksizler
  • En son alacağım telefon çabuk arızalanıyor
  • Stones kullanıcısına yanıt
    Klişeleşmiş pazarlama argümanı üstadım ne talep var ne rağbet şuanda yurtdışı cihaz satanlar bile ön sipariş alamadı Xiaomi eski popülerliğini kaybetti..
  • Xiaomi her ne kadar donanim olarak doldursa da malzemeleri gözümde beş para etmiyen tek markadir.Yazilimi dahi söylemek istemiyorum,kullanmadim kullanmam tavsiye de etmem..
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Rakipleri kaç kez yazılım ve işletim sistemi değiştirip arşa çıktı Xiaomi bildiğimiz bug yuvası Miui denen zerzavatın ismini Hyperos olarak değiştirip bir kaç ayarı iç içe sokarak yani kibar bir deyişle menüyü kompakt hale getirerek yenilik diye lanse etti yıllardır Miui yeni sürümünü hep böyle yedirdi millete bari ikon, menü tasarımı vs falan değiştirseler ama onlar kolayını seçip ismini değiştirmeyi yeterli buldu 😁
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Hiç deneyinim olmadi,sadece 2,3 dk 12 note serisini kurcaladim kamerasina vs baktim da bildigin pastel boyasi var netlik yok hangi yüze cevirdiysem bildigin pudraliyor.Şu cihazlar da makyaj efektini kaldirsalar bütün cihazlar cöpe gider.Yillardir iphone kullaniyorum kullanim pratiği hoşuma gidiyor 1,2 yil içinden ayrilirsam ki fiyatlardan dolayi olur.Anroid olarak Samsung S serisi,Honor serisi yada vivo x serisi olucak başka marka düşünmem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.