Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Xiaomi 4.1 Bluetooth Hoparlör Kargo Ücreti Yok 70 TL Satın Al 27 Eylül 2017 16:57 1 1 Xiaomi 4.1 Bluetooth Hoparlör Kargo Ücreti Yok 70 TL Neredeyse hiç kullanmadığım sıfırdan farksız, çiziksiz, kullanımı basit çok şık Xiaomi 4.1 Bluetooth hoparlörümü satıyorum. Kutusu tamdır. Kutu içerisinden sadece hoparlör çıkmaktadır. Bluetooth 4.1 desteği olduğu için, 4.1 e ve üstüne sahip telefonlarda şarja çok az etki etmektedir. Kargo ücretini ben karşılıyorum fiyatı 70 tldir.Boyutlar (mm) 60.0mm*60.0mm*93.3mmBluetooth Versiyon V4.1Bluetooth Aktarım 10mMax. Çıkış Gücü 5WBatarya 1200mAh 3.7VUSB Giriş Voltajı 5V 1AMüzik Süresi Yaklaşık 7 saatSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 70 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Xiaomi 4.1 Bluetooth Hoparlör Kargo Ücreti Yok 70 TL xbox 360 oyunları kargo dahil satılık referans ilanı