< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt2pro55 -- 17 Kasım 2023; 22:47:33 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt2pro55 -- 17 Kasım 2023; 22:47:33 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok saçma harbiden, bari telefon başı 10 adet falan verselerdi, koca firma bakkal gibi kampanya yapıyor.
|
Olacakları söyleyim. 2 adet ürün için 5000 kişi siteye almak için girecek. Site çökecek. Herkes dakikalarca uğraşıp hiçbir şey alamayacak. Sinirlendiği yanına kalacak.
|
Kişi başı 2 sandım şaka gibi kampanya |
Kampanya değil aldatıcı reklam bu bildiğin.
|
bir tane link göremedim. hatta siteyi hepsiburada felan sandım. bir cahil benim herhalde :) işine yarayan olursa link : https://event.mi.com/tr/sales2023/bf-2023 |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 17 Kasım 2023; 22:35:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 adet ürün için uğraşıp sitelerine hit kazandırmaya değmez |
Kişi başı 2 sandım şaka gibi kampanya |
2 adetle sınırlı toplam 12 cihaz verecekler, indirim diye paylaşıyor koca marka. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeminlihipokrat -- 17 Kasım 2023; 23:52:29 > |
site trafiği birşey değil hızlı almak için telefon no mail falan gireceksin erken almak için değmez ben girmemvakit harcamaya değmez. |
tamam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |