Şimdi Ara

Xiaomi A2 4GB /32 GB SD660 1.599,00 TL (Migros)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Satış linki :
    www.migros.com.tr
    Xiaomi Telefon - Migros
    https://www.migros.com.tr/xiaomi-b-5d0/telefon-c-2add
    (a2 diye aratın)

Telefonun özellikleri:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 26 Mayıs 2019; 14:24:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyiymiş aslında. merak ettiğim bir soruyu denk geldi diye sormak istiyorum. elimde 2,5 yıllık xiaomi mi5 var. antutusu bu telefondan 10k daha yüksek. ama antutunun performansta ne kadar etkili olduğunu kestiremiyorum. şimdi sıfır olan bu telefon mu daha akıcıdır yoksa benim eski mi5 mi?
  • eskikarateci kullanıcısına yanıt
    Bu telefon android one hocam, daha stabildir. Ama cok da bir gelisim gormeyebilirsin elindekinden. Sikintisi yoksa kullanmaya bak telefonunu. Degistirecem dersen de damla centikli felan yeni telefonlardan bak bence, redmi note 7 gibi mesela, firsat kovala yani.

• 64'lük kullanıyorum. SD kart girisi yok hafıza sorunu olmayanlar için güzel telefon. Hızlı şarj oluyor ve batarya günü kurtarıyor. Kamerası abartılıyor ben bir numarasını görmedim. Wifi çekim gücü pek iyi değil.

• 1 sene bu telefonu takip ettim. Öncelikle batarya şikayetleri ve birçok sorunu olan bir cihazdi. Daha sonra gm9 pro 1530 lara kadar düşünce, daha büyük bataryali, distribütör garantili ve oled ekranlı olunca A2 almanın hiçbir mantığı kalmadı.

• eskikarateci kullanıcısına yanıt
    Mi 5 ine sahip çık derim. Kamera, işlemci, ram olarak çok daha iyidir. Ayrıca google one yazılım olarak denrme tahtası yapıyor. İyi kötü demeden yazılımı gönderiyor. O açıdan da miulu mi 5 çok daha iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.