Şimdi Ara

Xiaomi açıldıktan sonra şarj yüzdesi hemen düşüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır Xiaomi Mi Note 10 Lite kullanıyorum. Genelde batarya sağlığı için şarjım %20 lere düşünce telefonu kapatıp şarja takarım. Ancak son zamanlarda şarj %100 olup telefonu kullanmaya başladığımda ilk 5 dakika içerisinde şarj yüzdesi %95 - 90 seviyelerine iniyor. Önceden böyle değildi. Tavsiye edebileceğiniz bir yöntem var mıdır? Kalibrasyon filan varmış sanırım ondan yapsam düzelir mi? Yoksa bataryayı mı değiştireyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Poco x3 pro kullanıyorum, aynı sorun bende de var, batarya kalibrasyonu yaptım fayda etmedi, çözüm yolu bekliyorum.

• Bende de buna benzer bir sorun var benim telefon dda Mi Note 10 Lite

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Xiaomi telefonuma aldığım 4.batarya galiba.
    Bi kaç tanesi taze bataryaydı.Geçen yılın üretimi.
    Yok abi, hiçbiri işini yapmıyor.1 gün bile dayanmıyor batarya.
    Diğer telefonlarım yedek parçalarındada mi böyle sorunlar var bilmiyorum ama piyasadaki malzemeler ya sahte , ya yan sanayi ,ya da lisansli fakat kusurlu.

Bunun anlami telefonunun bi parçasına zarar mı geldi, geçmiş olsun.Uğraş, dur.En iyisi yenisini al.

• Deji batarya markası var, ben mi 9t için alıp değiştirdim. Son 1 yıldır güzel gidiyor ama bazıları 3 ay sonra eski halinden kötü olduğunu yazmış, şans işi ama denemekte fayda var.

• Aslında durum şöyle. %100den %90 a kısa bir sürede düşüyor ancak en verimli uzun gitmesi %80 ve %30 a kadar oluyor i. Aslında şarjın uzun girmesinde problem yok. Sorun %100drn kısa bir sürede %90lara düşmesi.

• AdiGe38 kullanıcısına yanıt

Önceden böyle ise sıkıntı yok. Samsunglarda böyle. Sebebi batarya voltaj yüksek birden düşüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AdiGe38 kullanıcısına yanıt

Aynı şekilde benim batarya da, bazen 100 de 1 saat dayanirken bazen hızlıca 95 e düşüyor, ne denedimse olmadı,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.