Şimdi Ara

Xiaomi Airdots Pro ve Xiaomi Airdots Lite Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi Airdots Pro Bluetoot kulaklık vardı bende kulaklıkta bir tanesinde sesi az geliyordu delta servisine verdim ve 13 gün sonra para iadesi yapılacaktır diye aradılar herşey buraya kadar tamam ama biraz araştırma sonrası Xiaomi Airdots Pro kulaklık yok lite olmuş acaba bu kulaklıkda pro ya göre bişimi cıkarıldıda lite oldu yoksa iyileştirme yapılıpda lite ismimi koyuldu pro 2 lere baktım iphone gibi sevmiyorum silikonlu olsun istiyorum acaba biraz beklesemmi pro 3 gelirmi bilmiyorum biraz yardımcı olurmusunuz lite pro kafamı karıştırdı.

• Up! Ben de silikonlu arıyorum alternatif olarak lite modeli var kafamda soru işaretleri var.
  • Ben çok memnun kaldım aktif gürültü engelleyici var ama şarkı dinlerlen telefonla konuşken yok ama mütiş ses gidiyo cevre sesler karşıya gitmiyor ben fabrika ortamında kullandım biraz hor kullandım yani para iadesi yapsınlar sadece ismi deişmiş lite yapmışlar bişi eksilmemiş 500 tl nerdeyse diğer modeller bunu almak mantıklı
  • Selam, kulakta duruşu nasıl peki kulaklığın çok kaba duruyor mu? Lite modelini almayı düşünüyorum, prodan farklı olarak bluetooth 5.0 varmış ve ANC yokmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: recep266

Ben çok memnun kaldım aktif gürültü engelleyici var ama şarkı dinlerlen telefonla konuşken yok ama mütiş ses gidiyo cevre sesler karşıya gitmiyor ben fabrika ortamında kullandım biraz hor kullandım yani para iadesi yapsınlar sadece ismi deişmiş lite yapmışlar bişi eksilmemiş 500 tl nerdeyse diğer modeller bunu almak mantıklı

Başka önerilere de açığım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.