Şimdi Ara

Xiaomi Band 4 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
12
Favori
71.536
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende iki ürün arasında kaldım ama Huawei P20 kullanıyorum. Uygulamalar Honor Band ile daha senkronize çalışabilir diye düşünmüştüm. Hala kararsızım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecayirli

Bende iki ürün arasında kaldım ama Huawei P20 kullanıyorum. Uygulamalar Honor Band ile daha senkronize çalışabilir diye düşünmüştüm. Hala kararsızım.
    Ben de senkronizasyon daha iyi diye aldım. Gerçekten de öyle. Mesela adımı hem telefon ölçüyor, hem saat ikisiyle birbirini doğruluyor. Hani ne kadar hayati bir özelliklik soru işareti.

Bir de Honor Bandde EMIU arayüzü kullanan telefonlarda bileklikten fotoğraf çekme özelliğini kullanabilirsiniz.
  • aysberg34 kullanıcısına yanıt
    Görüşleriniz için teşekkürler Honor Band alacağım sanırım. Geçen bir arkadaş konusunu açmıştı bazı A101'lerde 187 TL'ye satılıyormuş.Buralarda dolaştım ama bulamadım.Amazon'dan 219'a alabilirim.
  • ecayirli kullanıcısına yanıt
    Miband 2019, honor 2018 ürünü. Miband 4ün rakibi honor band 5.

• quote:

Orijinalden alıntı: derbeder.53

Miband 2019, honor 2018 ürünü. Miband 4ün rakibi honor band 5.
    Doğru o açıdan öyle ama Honor Band 5 kaç liradan satışa çıkacak acaba. Gerçi o satışa çıktıktan sonra zaten HB4'ün fiyatı da düşer muhtemelen.

Mi Band 4 207 TL şu an gittigidiyor'da.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecayirli

Doğru o açıdan öyle ama Honor Band 5 kaç liradan satışa çıkacak acaba. Gerçi o satışa çıktıktan sonra zaten HB4'ün fiyatı da düşer muhtemelen.

Mi Band 4 207 TL şu an gittigidiyor'da.

https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-band-4-akilli-bileklik-455356230

Alıntıları Göster
    Turuncu Ekstra Karta özel

Herkese değil yani.

• elimde bir adet bulunmakta yurtdışından getirdim kendim kullanacaktım vazgeçtim
    almak isteyen olursa pm atabilir
    Edit : satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arvelo -- 21 Ağustos 2019; 17:18:29 >
  • Trendyolda 206 lira şu an ilgilenenler için

• quote:

Orijinalden alıntı: YoureGodDamnRight

Trendyolda 206 lira şu an ilgilenenler için
    İthalatçı firma garantili
  • Xiaomi Türkiye Garantilisi de 209 lira
  • Arkadaşlar merhaba geçen hafta trendyol'dan nasa iletişim'den aldığım cihaz Türkiye Garantili yazmasına rağmen Genpa'ya dair hiçbir belge yoktu. Garanti belgesi de çıkmadı. Türkiye garantili ürün linki atar mısınız? Ve Türkiye garantili cihazların kutu içeriği nedir? Türkiye garantili olduğunu nasıl anlarım?
  • reyezuelo kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de aynı yerden aldım içinden garanti belgesi vesaire çıkmadı ne garantisi olduğu belli bile değil xiaomı Garanti diyor ama bilemiyorum

• Arkadaşlar bir sorum olacak müzik açmak İstediğim zaman mi bandten müzik açma sekmesine girdiğim zaman ilk önce telefondan spotify'dan müzik açmam gerekiyor Daha sonra bileklik üzerinden kontrol edebiliyorum direk bileklik üzerinden kontrol edip başlatabileceğim bir ayarı var mı?.

• 55525534 5 kullanıcısına yanıt
    yok. zaten calanı zor gosteriyor. sure cok kısa sarkı ismine bakarken ekran hemen kapanıyor keske ekran icin kapanma suresini uzatabilsek. bu konu hakkında mail attım umarım yeni sürümlerde eklerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55525534

Hocam ben de aynı yerden aldım içinden garanti belgesi vesaire çıkmadı ne garantisi olduğu belli bile değil xiaomı Garanti diyor ama bilemiyorum
    Ben iade ettim hocam. Güvenilir gelmedi satıcı ayrıca iletişim numaraları yanlış dikkatli olmak gerek.
  • İyi akşamlar herkeze. Bende 1 hafta evvel aldım. Ancak ekranı benim gmzüme göre değil. Bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
    1 Bileklik kolumuzda değilken yaptığımız etkinlikleri ekliyebilirmiyiz.
    2 Yüzme sırasında attığım kulaçları saymadı. Yüzme modunda çalıştırdım pek bi fark olmadı. Yüzme koşu gibi faliyetleri açtığımız menüde yaptığım faaliyetleri normal adım sayısına ekleyemiyorum. Yada çok az ekleniyor. Napabilirim
    3 Ekran zaman aşımı açık kalma süresi arttırılabiliyormu
    Yardım lütfen

• Mi Band 2 den Mi Band 4'e geçiş yaptım bazı problemlerim var.

Alarm'larda erteleme ayarı diye birşey yok. Mi Band 2 de , bir alarmın home ekrana 1 kere basmayla ertelenebilir olup olmadığını seçebiliyorduk.

Bunda bu seçimi kaldırmışlar. Tüm alarmlar otomatik ertelenebilir durumda.

Ve işin kötüsü bir alarm çaldığında "Ana Ekran" tuşuna basık tutarak falan alarm kapatılmıyor Mi Band 2'de olduğu gibi. İlla küçücük "çarpı" tuşuna basmak lazım

Bu benim için sinir bozucu

Diğer problem ise otomatik "DND" modu yok. Yani telefon "DND"'de iken "DND" modunda olsun diye bir ayar vardı Mi Band 2'de. 4 te yok
  • Merhaba. Mi band 4 hakkinda kucuk bir sorum var. Saatin ekrani harekete gore aciliyor mu yoksa acmak icin illa parmakla basmak mi gerekiyor? Kisaca motosiklet kullanan biri yolda giderken kolayca saatin kac oldugunu gorebiliyor mu? Surekli motor ustunde olan birine onerir misiniz?

• girdap7 kullanıcısına yanıt
    Hocam bileğinizin hareketine bağlı olarak açılıyor tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.