Şimdi Ara

Xiaomi Band 4 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
12
Favori
71.536
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba bir fazla mesaj gelince mesajlari okuyabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebebi henüz anlaşılamamış bir rahatsızlık nedeniyle Dili boğazına kaçan bir tanıdığımız var. Baygınlık geçirdikten sonrası bu durum oluyor ve nefes alamıyor. Bu durum gece uykuda olursa diye panikteyiz. Mi band 4 ile kalp atışı sayısı belli bir düzeyin altına inince telefonda alarm verecek bir uygulama vb program önerisi gerekiyor. Mi band şart değil değişik cihazları da önerebilirsiniz. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dessa -- 17 Aralık 2019; 16:57:43 >
  • dessa D kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam mi band da var mı bilmiyorum bu özellik yani düşünce otomatik uyarı yapıyor mı bilmiyorum. Mi band uygulamayı kurcalayım varsa haber edeyim hocam.Apple watch da olabilir bir araştırmak lazım.

• Teşekkürler bı bakarsanız çok iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: nothingalex

Bu mesaj silindi.
    gelen güncelleme detaylarına bakma şansımız var mı?
  • nothingalex kullanıcısına yanıt
    türkçe karakteri destekliyor ama emojiler hala ??? böyle çıkıyor. ama olsun karakterler daha önemli
  • beyler ben beta ile tr kullanıyordum.Güncelleme sonrası eng oldu bileklik.Ayarlardan da değiştirdiğimde olmuyor.Nedir çözüm sizce?

Not: uygulaöayı silip yükleyince düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XII -- 27 Aralık 2019; 11:0:27 >
  • Arkadaşlar heosiburada da satılan ürün xiaomi tr garantili mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Hocam daha dun aldim xiaomi turkiye garantili

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf00300

Hocam daha dun aldim xiaomi turkiye garantili
    teşekkürler hocam bilgi için öyleyse verdim siparişi bende babam için alıyorum umarım memnun kalır
  • Yaklaşık 2 haftadir kullaniyorum bence akilli saate o kadar para veremeyenler icin gayet uygun ama ekrani baya zor cizilir diyorlardi cizilmis hemen yine de cani sagolsun

• Bugün gelen güncellemeyle Türkçe gitti

• zen Z kullanıcısına yanıt
    Bendede aynı oldu ne yaptimsa düzeltemedim sen yapabildin mi hocam Çince oldu bendede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modexl18 -- 20 Şubat 2020; 22:25:58 >
  • Evet benimde çince oldu İngilizceye nasıl çevire bilirim birde ayarlar falan hepsi birbirine girmiş durumda sanki çökmüş gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmett36 -- 25 Şubat 2020; 20:34:37 >
  • Arkadaşlar ben de dün Hepsiburada üzerinden aldım cihazı ancak bunu nasıl şarj edeceğimi anlamadım illa bunun standını almak mı gerekiyor

• Arkadaşlar önemli bir sorum var.
    Bu cihazın nabzı yanlış ölçme durumu oluyor mu arada bir. Mesela birkac günde bir benim nabzimda anormal değerler oluyor. mesela 70 ile giderken 45e düşmüş bir anda ve yine bir anda 150 200 hatta bazı günler 220ye çıkmış. Ben hiç hissetmiyorum ama 5 6 sefer böyle olmuş. egzersiz halinde değil normal otururken bu değerleri veriyor.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.