Şimdi Ara

Xiaomi Band 4 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
12
Favori
71.536
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de 200e inmesini bekliyordum da aliexpresste zaten var, vergiyle beraber 200 tutmuyor ordan alasım var bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mi band 2 ekrandaki yazılar görünmüyor ama çalışmasında bir sorun yok.bende onu kızıma verip kendime mi band 4 sipariş ettim az önce.gitti gidiyor da 229tl idi.10 tl bana indirimi varmış dükkanın.219tl ye, ayrıca bonusumda 50tl bonusum vardı 169 tl ye sipariş verdim.
  • Gittigidiyor'da cepport satıcısında 229 liradan 219'a düşürüyor 10 lira indirimle. Dayanamayıp aldım pazartesi elimde olacak. Hayırlısı bakalım. :D
  • Dayanamayıp trendyoldan 223 e aldım bende. Yurt dışından bir ürün alacaksam ciddi fiyat farkı olması lazım. Bence diğer ürünlere göre TR fiyatı güzel.
  • Herkes dayanamayıp almış cazibeli bir.ürün mü bu

• Gittigidiyordan alanlar acaba bilgi verebilir misiniz garanti nedir ve global sürüm müdür?

• Ana ekrandaki saatte saniye kismi var mi?
    yooksa sadece her kosulda saat ve dakika mi gosteriyor
  • Honor band 4 veya 5 ile kıyaslayabilecek var mı arkadaşlar?
  • trendyol'da şu an 218 tl.
  • Ana ekranda saniye kısmı bulunmuyor. Farklı ana ekranlar var ancak onlarda da ayni

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir hevesle alınıp sonra köşeye atılan bir ürün

• jay luiz kullanıcısına yanıt
    İthalatçı firma garantili fiyatıymış. Bende az kalsın alıyordum.... Xiaomi Türkiye Garantilisi 245tl hala.... Ama takipteyim
  • ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    Ben sürekli kullanıyorum hocam herkese göre farklı kullanımlar sunuyor. Ayrıca bunu duyduğuna mi band 3'üm çok üzüldü. Masanın üstünde ağlarken yakaladım.
  • ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    Yooo, ben mi band 2'den beri sürekli kullanıyorum, kendiniz kullanmadınız diye genelleme yapmayın. Kişiden kişiye değişir. Kullanılmayacaksa da satılır, alıcısı var
  • Bununla Honor Band 4 arasında kaldım. Telefonum Honor Play diye, Honor Band'ı aldım ancak keşke Mi Band'i alsaymışım.
  • mi band 4 aldım global sürüm olduğunu nasıl anlarım.
  • aysberg34 kullanıcısına yanıt
    Neden keşke?

• honor band 4 var bende 200 tl ye 101 den almıştım felaket güzel, tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecayirli

Neden keşke?
    1. Pil ömrü.
    2. Spotify, Netflix gibi medya oynatıcıları kontrol edebilme.
    3. Ekran kalitesi.

Bu 3 temel sebepten diyebilirim.
  • Ekran kalitesi bence honor'un daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.