Şimdi Ara

Xiaomi Band 4 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
12
Favori
71.536
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sen kendini niye gömüyorsun 34 üm diye :D toprak at bari üstüne abartma bu kadar.
  • Arkadaşlar benim saat geldi ekranı mi bamd 3 e göre gayet iyi güneş altında zorlanmadan görebiliyorum. Sırf bunun için bile 3 den 4 e geçilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Allah askina bilgisizce yorum yapmayin yahu
    Bende tenmars radyasyon ölçen cihaz var, Amazfit pace saatte denedim çok yüksek radyasyon değeri çıkıyor. Apple watch ölçümleri de var internette değerler yüksek. Bu konuda maalesef bilimsel bir çalışma yok, ticari kaygılar nedeniyle engellendiğini düşünmekteyim.

• Mi Band 3'e göre ;

- Daha büyük ekran,
    - Renkli ekran,
    - Daha parlak ekran,
    - Ekran sayesinde farklı arka plan görselleri ayarlama imkanı,
    - Pek performanslı olmasa da şarkı değiştirme imkanı,
    - Eski kordonlarla kullanılma imkanı,
    - Aşağı-yukarı aynı pil süresi,
    - Bluetooth 5.0,
    - 50m sertifikalı su geçirmezlik ( bağlı olarak yüzme takip ayarı)

gibi ekstraları var. GPS'e takan arkadaşlar ne yapıyorlar bu kadar GPS'le pek bilmiyorum ancak diğer herkes için çok pahalı da olmadığını varsayarak 3 bile olsa elinizde 4'e geçmeyi düşünüyorsanız, değecektir geçin.

Bana hesaplı, deri ve renkli -kaliteli- plastik kordon önerebilecek arkadaşlar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih06

Bende tenmars radyasyon ölçen cihaz var, Amazfit pace saatte denedim çok yüksek radyasyon değeri çıkıyor. Apple watch ölçümleri de var internette değerler yüksek. Bu konuda maalesef bilimsel bir çalışma yok, ticari kaygılar nedeniyle engellendiğini düşünmekteyim.

Alıntıları Göster
    Bu cihazlardaki radyasyon non-iyonize radyasyondur yani hücrelere zarar veren türden değildir. On yıllardır milyarlarca insan telefon ve elektronik cihaz kullanıyorlar, bu güne kadar bu tür radyasyonun zarar verdiği sadece 10 "özel" vaka tespit edilmiş. Onlar da kalıtsal hastalık gibi özel hastalar oldukları için bu radyasyonun kesinlikle zarar verdiği yönünde "resmi" hiçbir belge ya da rapor yok. Evet zararlı diye bir sürü doktor yazıyor ama araştırmalarla kanıtlanmış bir durum yok ortada. Yaşınız 20 den büyükse size zaten birşey ama özellikle çocukları yine de korumakta fayda var.

• Bileklik elime bu gün ulaştı muhteşem bişey ekranı çok canlı kullanımı baya zevkli

• Arkadaşlar incehesap sitesinden alınır mı? 245tl, kargo bedava ve Xiaomi TR garantili diyor.

www.incehesap.com
    Xiaomi Mi Band 4 0.95" Renkli Amoled Ekranlı Suya Karşı Dayanıklı Akıllı Bileklik - 2 Yıl Xiaomi Türkiye Garantili - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/xiaomi-mi-band-4-akilli-bileklik-fiyati-42955/?ref=go&utm_source=epey.com

• Nfc li model bir sekilde elde edilirse turkiyede kullanilmasina bir engel var mi

• jujuuu kullanıcısına yanıt
    NFC'li model ödeme işlemleri için kullanılıyor. Başka işinize yarar bir işlevi yok. Elinizde NFC'li bir cihaz olsa bile bizde AliPay gibi bir ödeme sistemi olmadığı için NFC'li alıp 10mah eksik batarya aldığınızla kalırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPazar

NFC'li model ödeme işlemleri için kullanılıyor. Başka işinize yarar bir işlevi yok. Elinizde NFC'li bir cihaz olsa bile bizde AliPay gibi bir ödeme sistemi olmadığı için NFC'li alıp 10mah eksik batarya aldığınızla kalırsınız.
    Iyi ama telefona nfc ozellikli kredi kartini tanitip veya oluyorsa banda tanitip bunu temassiz odemelerde kullanmanin onunde ne engel var

• jujuuu kullanıcısına yanıt
    Aklıma gelen ilk sebep; telefonunuzun işletim sistemiyle tanımlı bir NFC ile ödeme yapmaya banka izin verirken, başka bir -MiFit- yazılım kullanarak başka bir cihazdan ödeme yapmanıza güvenlik açısından izin vermemesi.

Okuduğum, araştırdığım kadarıyla buna izin verilmiyor. Sadece Çin'deki bazı ödeme sistemlerinin işine yarıyor. Ama söylediğiniz gibi bir durum varsa beni de bilgilendirin, çok sevinirim.
  • Bir süredir taki pediyorum Hepsiburada da ilk kez 230 liraya düştü. 50 lira visa kampanyasından vardı baya sıcak fırsat oldu.
  • Arkadaşlar bilekliği saate bakmak için kaldırdığımda bazen ekranı otomatik açılmıyor arkadaşımda da aynı şikayet mevcut sizlerde durum ne

• Arkadaşlar Benin bilekler çok ince bu saati alsam kordonda sorun yaşarmıyım

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Yaşamazsın hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Yaşamazsın hocam.
    Çok teşekkür ederim hocam

• Mi band 2 den geçtim. Ekranı çok güzel. Spotify'ı kontrol edebilmek koşu sırasında iyi oluyor. Telefonu çıkartmakla uğraşmıyorum. Kronometresi de var. Hava durumu ıvır zıvır şeyleri de var. Benim tüm ihtiyacımı karşılıyor. Alarmı titreyerek uyandırmaya yetiyor ama sanki Band 2 daha iyi titriyordu. Özet olarak tavsiye ederim. ben kuponla 230 TL ye n11 den almıştım. 200 TL ederi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyovsdinie

Mi band 2 den geçtim. Ekranı çok güzel. Spotify'ı kontrol edebilmek koşu sırasında iyi oluyor. Telefonu çıkartmakla uğraşmıyorum. Kronometresi de var. Hava durumu ıvır zıvır şeyleri de var. Benim tüm ihtiyacımı karşılıyor. Alarmı titreyerek uyandırmaya yetiyor ama sanki Band 2 daha iyi titriyordu. Özet olarak tavsiye ederim. ben kuponla 230 TL ye n11 den almıştım. 200 TL ederi var.
    Ben de ikiden geçtim hocam. Gerçekten müthiş bir değişim olmuş. Ayrıca titreşimi istediğin gibi ayarlayabiliyorsun. Varsayılan yerine özele gel aşağıdan ekleye tıkla. İsteğine göre titretebiliyorsun.

• arkadaşlar aliexpress ten turke post ile gönderen bir satıcıdan almayı düşünüyorum. ortalama ne kadar ekstra çıkarırlar bana gümrükte toplam olarak?
  • alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Hassas seçili olmasına rağmen bende de durum aynı .
    Ayarlardan bir de hassas seçtim ama işe yaramadı.
    Ayrıca adım sayar çok ama çok hatalı

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.