|
Xiaomi'den büyük başarı: 230 günde 100 bin SU7 üretti
-
-
Çok ciddi rakam, çok iyi başarı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynı sürede togg kaç tane birleştirdi merak ettim... Made in PRC...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XujeePhuewi4 -- 17 Kasım 2024; 15:07:35 >
-
Helal olsun Xiaomi ye hep söylüyorum en iyi mühendisler Xiaomi de.
Şunun ne derece inanılmaz ve imkansıza yakın bir başarı olduğunu otomotiv endüstrisinde çalışanlar iyi anlar.
Neredeyse günde 450 araç... sıfırdan bir proje. Vay be.
Ama dünya bizi kıskanıyor :)
-
Kum havuzunda oynayarak bu rekabete karşı savaşmak için uğraşan Türk mühendislere Allah sabır versin.
-
Tebrikler gelin bize satın 1 arabadan 5 araba parasını birazcıkta siz çıkartın helal olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onu çıkartan üretici mi?
-
Devlette pişer ona da düşer
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bi onlar eksik kaldı
Yüzyıllık avrupalı otomobil üreticileri şunu görüpte utanmıyorlarsa yazıklar olsun.Otomotiv konusunda hiçbir geçmişi ve altyapısı olmayan Xiaomi 2 senede tamamen elektrikli otomobil üretebilirken gerizekalı avrupalı şirketler hale elektrikli otomobil işini beceremediler.
BAIC off-road'u tebrik edin üretici firma o.
Aracı Xiaomi tasarladı yazılımı kimin bilmiyorum ama üretici BAIC.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Motorunu siyonist almanlar ürettiyse ne olmuş yani???
Yerli ve Çinli bataryamız da 2026 sonunda göklerde olacak.
siyonist olanlar alman değil yahudi... almanlar yahudileri sabun bile yapmış, derilerini tabaklayıp abajur yapmışlar gaz odalarında zehirlediklerinin sayısı hala belli değil canlı canlı yaktıklarınada unutma...
-
Helal olsun Xiaomi'ye. Adamlar 2021 yılında çalışmaya başladılar. Bence daha önceden ar-ge yapmışlardır ama bunu ciddi olarak 2021'de dile getirdiler. Kısa sürede otomobili geliştirdiler. Başka tesislerle çalışmak yerine kendi fabrikalarını kurdular. Kendi fabrikalarında üretim yapmaya başladılar. Kısa sürede yılda 100 binden fazla üretim yapmaya başladılar. Ürettikleri araba da rakibi olan Model 3'den çok daha güzel ve kaliteli görünüyor. Bir aralar Apple'ın otomobil projesi vardı. Yıllarca ar-ge yaptılar sonra iptal ettiler.
-
Görünmekle olsaydı oyuncak suv yapardım aynı yorumu atardın.
-
Ne yapalım birader. Daha pahalı diye çirkin olan şeyi mi alalım? Adamların 3 yılda ürettikleri arabanın teknolojis,i 2018 yılından (6 yıl olmuş) beri geliştirilmekte olan TOGG'dan daha iyi. Hem bütün her şeylerini kendileri geliştirdi ve kendileri ürettiler. Ayrıca güzel de araba. Sırf başka bir ülkenin malı diye güzel olan bir şeye çirkin mi dememiz gerekiyor? İllaki TOGG'u mu övmemiz gerekiyor. Tamam birader en güzeli TOGG mu diyeyim. Beğenmedikten sonra napayım birader? Kardeşim üretse bile bir şey çirkinse çirkin derim bundan sana ne?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Şunun ne derece inanılmaz ve imkansıza yakın bir başarı olduğunu otomotiv endüstrisinde çalışanlar iyi anlar.
Neredeyse günde 450 araç... sıfırdan bir proje. Vay be. Ama dünya bizi kıskanıyor :) |
aynı sürede togg kaç tane birleştirdi merak ettim... Made in PRC...
|
Helal olsun Xiaomi ye hep söylüyorum en iyi mühendisler Xiaomi de.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X