Şimdi Ara

Xiaomi, evde spor yapanlar için akıllı dumbell ürününü tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi, evde spor yapanlar için akıllı dumbell ürününü tanıttı
    Xiaomi'nin Mijia alt markası, daha çok evde spora yeni başlayan kişilere yönelik akıllı dumbell setini tanıttı. Mijia Smart Dumbbells, 14 dolar fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Peki, Xiaomi’nin akıllı dambılları ne sunuyor?

Ayrıca Bkz.Xiaomi, 5000 km menzilli walkie-talkie cihazını satışa sundu

Xiaomi Mijia Smart Dumbbells özellikleri

Mijia Smart Dumbbells, iki bar ve barlara takılabilen dört ayarlanabilir plaka ile geliyor. Dambıllar beyaz ve birinin üzerinde güç düğmesiyle birlikte yakılan kalori ve zamanlayıcı gibi bilgiler dahil olmak üzere antrenman verilerini gösteren bir ekran mevcut.

Mi Home uygulamasından geçmiş antrenman verilerine ulaşabiliyor, vücut geliştirme ve aerobik gibi çeşitli fitness programlarına erişebiliyor, kendi fitness seviyenize ve hedefinize göre egzersiz modları ayarlayabiliyorsunuz. Videolu ve sesli rehberler de mevcut.

Dambıl, iki adet 0.5 kg ağırlık plakalarının eklenmesiyle maksimum 2 kg ağırlığında oluyor. Dambıl, iki adet AA pille çalışıyor ve 177 güne kadar dayanabiliyor.

Kaynak:https://www.xiaomiyoupin.com/detail?amp&gid=172283

• TDK'da bile karsiligi olan kelimenin ingilizcesini yazmanizin anlami yoktu.

• Bir tuşla ağırlık değiştirilmiyorsa almam (!)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fikir güzel ama 2kg yi kim ne yapacak onu bilemedim.

• Spider_hip kullanıcısına yanıt

Çinli yogacılar alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem damsız hem dambılsızım

• BCRTVKCS kullanıcısına yanıt

Benim de akıllı olmasından beklentim buydu. Zaten spor saati kullanıyorsanız çalıştığı ağırlığı girdiğinizde hareket sayınızı sayıp ona göre kalori hesaplayabiliyor.

Benim beklentim dambılın içinde bir motor ve hareketli bir ağırlık olur. Motor bu ağırlığı bir yönde hareket ettirerek kolun hareketine ters bir etki göstertip yapay olarak yük yani ağırlık oluşturur falan... Beklediğimi bulamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Fiziksel olarak pek mümkün değil gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BCRTVKCS kullanıcısına yanıt

Bize mümkün gelmemesi mümkün olmadığı anlamına gelmez. :) Uzaydaki yeni uyduların hareketini bu şekilde mekanizmalarla sağlıyorlar. Akıllı yazınca işte bana mümkün gelmeyip mümkün olmuş olabilecek bir şey daha mümkün olmuş galiba dedim ama olmamış...

Bilgisayarlara fansız soğutucular geliştiriliyor, fan olmadan hava üflüyorlar vs. Bize mümkün gelmeyip mümkün olabilen şeyler var mutlaka. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.