Şimdi Ara

Xiaomi Huami Amazfit (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
31
Favori
79.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayatibebek

gearbest üzerinden alanlar, ürün gümrüğe takıldı mı sizin ? ben sipariş verdim de merak ettim. Normalde aliexpress te satıcı düşük yazıyor sorunsuz geçiyor ama bunu bilemedim.

Siparişlerim sayfasında sipariş no > ürünü takip et > faturayı indir'e tıklayınca bilgiler görünüyor.
    20$ yazılıyor genelde.
  • ybektas55 kullanıcısına yanıt
    42.99$ yazılmış :(
  • Bu urun gunduz uyku takibi yapiyormu yada sadece gecemi yapiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü hb. üzerinden aldım geleli henüz 1 hafta bile olmamışken ekran sensörü çalıştığında ölü pikseller görünmeye başladı. Ancak açma-kapama düğmesine bastığımda normal şekilde görüntü veriyor. Ürünü fabrika ayarlarına dönderdim. Başta normal çalışıyordu.Sonra yine aynı şekilde pikseller görünmeye başladı. Bu konuda Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar ...Xiaomi Huami AmazfitXiaomi Huami Amazfit

• arkadaşlar custom rom yükleme konusunda yardımcı olabilecek biri var mı?
  • Hepsiburadan alınma 2 sene türkiye garantili amazfit pace satılır arkadaşlar ihtiyaçtan ölücüler yazmasın lütfen telefon bırakınız mesaj ile
  • Bende gearbestten aldım. Sorunlu bir alışveriş oldu. Bir buçuk ayda geldi. Stok olmadığı için geç gönderdiler. Daha sonra aramex söz verdiği süreden iki kat geç getirdi ürünü. Ürün gümrüğe takıldı ve telefonuma mesaj geldi. Gelen mesajda yazan telefon numarası yanlış. Internetten aramexin numarasini buldum, aradım mail attılar. 35tl gümrük vergisi istediler ve hesaplarina yatırdım. Yatirmama rağmen ses seda çıkmadı, tekrar aradim. Mail attılar, gümrük vergisini yatirdigimiza dair dekont istediler. Daha sonra 4.gun ürün elime geçti. 20 kasimdan beri beklemiş oldum ve bugün ürünü teslim aldım.

• tLqA kullanıcısına yanıt
    satın alırken kargoyu aramex olarak mı seçtiniz yani ? Ben alırken "Turkey Üzerinden Öncelikli Kargo" şeklinde seçip aldım, takip kodu: ALJTRxxx şeklinde bir kod verdi, bu da aramex mi acaba ? birde ürünü kaç dolar yada tl olarak göstermişlerdi de 35TL vergi çıktı ?
  • Aramex olarak seçtim. Ne kadar gosterdikleri hakkında fikrim yok. Gearbestten aldiysaniz kargolama uzun sürebilir. Bana bir ay sonra kargoladilar. Neredeyse bir ayda gelmesi sürdü.

yok benimki aldığımın 2. günü kargoya verildi. Daha önce bi xiaomi tds metre almıştım yine gearbestten o zamanda öncelikli kargo seçmiştim, MNG kargo ile gelmişti bana
  • Benim sorum, spora gidiyorum. Duş alırken çıkarmama gerek var mı? Şampuandan ve sudan etkilenir mi?

suya dayanıklı olduğu belirtilmiş ancak hiç risk etmeye gerek yok bence :)
  • Mantıklı hocam. Ucuz da değiller. Ben kaliteyi beğendim ancak evde değilim wifi ile kendini güncellemek istiyor. Yanında gelen sarj kablosuda çok hoş kaliteli görünüyor. Çin malı değil de premium hissettiriyor fakat ekran ışığı sönük. Bu sarj sebebiyle düşünülmüş olabilir. Bir de kolumu biraz acıtıyor :/

• eraslan7688 E kullanıcısına yanıt
    sürekli kalp ölçümü ayarını açarsanız 24 saat yapıyor,hatta şöyle söyleyim notifikasyonlar ve 24 saat kalp ölçümü açık biçimde ama egzersiz yapmadan en az 2.5 gün şarjı gidiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun pil süresi nedeniyle aklım Bip modelinde kalsa da, özellikle trainer özelliği ve watchface çeşitliliği nedenlerinden Amazfit Pavel sipariş verdim GearBest’ten 100$’a. “Türkiye Hızlı Kargo” ile gönderecekler, bakalım kaç günde gelecek ve gümrük vergisi çıkacak mı? 🤔

• Hepsiburadan alınma 2 sene türkiye garantili amazfit pace satılır arkadaşlar ihtiyaçtan ölücüler yazmasın lütfen telefon bırakınız mesaj ile

• Satmak isteyen varsa özel mesajla fiyatınızı ve ürünün fotoğraflarını bekliyorum. İstanbul Avrupa yakası elden teslim alabilirim

• SnnKlnc kullanıcısına yanıt
    Açık alanda pusulanın ortasına dokunuca koordinatları veriyor bir deneyin

• Bluetooth u kapatabilirmiyim acaba? Kampa gideceğim bir hafta şarjın yetmesi lazım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Emilia_Clarke

Bluetooth u kapatabilirmiyim acaba? Kampa gideceğim bir hafta şarjın yetmesi lazım...

%100 deyken şarj uçak moduna al.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.