Şimdi Ara

Xiaomi Huami Amazfit (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
893
Cevap
31
Favori
79.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünü kullananlar hangi ekran koruyucuyu aldılar acaba ? Ekstra kayışlardan hangisini önerirsiniz ?
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucu almadım. Sağa sola 5 6 kere vurdum ama şimdilik en ufak bir çizik yok. Bende turuncu kordonlu aldım. Siyah kordon lazım. Güzel birşeyler bulursanız haber verin lütfen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emilia_Clarke

Ekran koruyucu almadım. Sağa sola 5 6 kere vurdum ama şimdilik en ufak bir çizik yok. Bende turuncu kordonlu aldım. Siyah kordon lazım. Güzel birşeyler bulursanız haber verin lütfen :)

59 dolara kargo hariç fiyata düşürdüm ama halen kararsız kaldım ne dersiniz :)
    amazfit pace den mi bahsediyorsun?

• quote:

amazfit pace den mi bahsediyorsun?

Evet ama aldım aldık bakalım hayırlısı.
    o fiyata çok iyi. nereden aldın? kesinlikle hakkını verir

• quote:

o fiyata çok iyi. nereden aldın? kesinlikle hakkını verir

Teşekkürler.Gearbest üzerinden puan wallet falan kullanıp aldım.
    Düşünecek ne var?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Düşünecek ne var?

Telefonumun şarjını ne kadar yiyecek ? Gps olayını kullanabilecek miyim ? Sorun yaşayanlarda var. Ekranı hoşuma gidecek mi ? Kolumda rahat edecek mi ? Akıllı saat özelliklerinden hangisini günlük hayatıma adapte edebileceğim ? vs vs gibi şeyler.

Şu an bende mi band var ve titreyerek uyandırma dışında kullanmıyorum.
    Akılli saat olarak bilemiyorum, band da bildirimleri gösteriyor. Bence bu saate güzel bir aksesuar ve GPS ile spor kaydını tutabilmek açısından bakmak gerekir.

• Ben ekranını gayet güzel buluyorum, buyrun küçük bir kıyaslama.

Xiaomi Huami Amazfit

• Xiaomi Huami AMAZFIT İçin 22mm Paslanmaz Çelik Bileklik / İndirim Kodu: CMTR122010 / 5.4$ (Takipli kargo ücretsiz)
    https://tr.gearbest.com/smart-watch-accessories/pp_773479.html?lkid=11004390

Xiaomi HUAMI AMAZFIT Silikon Kordon / İndirim Kodu: TRGB18010803 / 2$ (Takipli kargo ücretsiz)
    https://tr.gearbest.com/smart-watch-accessories/pp_682251.html?wid=90&lkid=11004390

Hat-Prince 2.15D Ark Temperli Cam Ekran Koruyucu / İndirim kodu: 50%OFF$1 / 0.82$
    https://m.gearbest.com/smart-watch-accessories/pp_924974.html

Henüz kullanmadım siparişler yolda.

• quote:

Akılli saat olarak bilemiyorum, band da bildirimleri gösteriyor. Bence bu saate güzel bir aksesuar ve GPS ile spor kaydını tutabilmek açısından bakmak gerekir.

Band'ın fazla şişirildiğini düşünüyorum açıkçası. Bildirim olayı hiç kullanışlı değil bana göre. Tabi beğenen çok var. O fiyatlarda en azından ekranı çok daha iyi olmalıydı.

Evet katılıyorum biraz sportif aktiviteler için kullanışlı olabilir. Spor yapıyorum ama daha çok evde yapıyorum. Beni biraz dışarı çıkmasa sevk etmesi bile benim için yeterli olur muhtemelen :)
  • quote:

Ben ekranını gayet güzel buluyorum, buyrun küçük bir kıyaslama.

Xiaomi Huami Amazfit

Evet ekran teknolojisi olarak gündüz daha iyi gözüktüğü söyleniyor. Ev ortamı yada karanlıktaki performansını merak ediyorum belki o zaman ışığını açmak gerekir. Bu teknolojisi ile daha uzun süre batarya ömrüne sahip olduğu söyleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

Xiaomi Huami AMAZFIT İçin 22mm Paslanmaz Çelik Bileklik / İndirim Kodu: CMTR122010 / 5.4$ (Takipli kargo ücretsiz)
    https://tr.gearbest.com/smart-watch-accessories/pp_773479.html?lkid=11004390

Xiaomi HUAMI AMAZFIT Silikon Kordon / İndirim Kodu: TRGB18010803 / 2$ (Takipli kargo ücretsiz)
    https://tr.gearbest.com/smart-watch-accessories/pp_682251.html?wid=90&lkid=11004390

Hat-Prince 2.15D Ark Temperli Cam Ekran Koruyucu / İndirim kodu: 50%OFF$1 / 0.82$
    https://m.gearbest.com/smart-watch-accessories/pp_924974.html

Henüz kullanmadım siparişler yolda.

Teşekkürler ince 2 li koruyucudan aldım birde şu temperliden alayım bari belki işime yarar. Silikon kılıf bir süre beni götürür diye düşünüyorum. Çelik olanlar kolda ağırlık yapar zaten uzun süre saat bile takmadım mi band bile rahatsız edebiliyor bu yüzden şimdilik kendi silikon kordonu yeterli olacaktır muhtemelen.

• ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Tahmini ne zaman elinizde olur? Yorumlarınızı bekliyorum. Özellikle metal olan hakkında.

• quote:

Tahmini ne zaman elinizde olur? Yorumlarınızı bekliyorum. Özellikle metal olan hakkında.

Yeni sipariş verdim. NL post ile 15 gün civarında gelmesi lazım.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Amazfit Pace aldım, ancak daha önce hiç akıllı saat kullanmadım ve telefon romları hakkında detaylı bilgiye sahip olsamda akıllı saatler hakkında en ufak bir bilgim yoktur. Aşağıdaki soruları merak ediyorum

1. Amazfit Paceyi kullanmaya başlamadan yapılacak olan şeyler nelerdir?

2. Saatte harita navigasyon var mıdır? Yoksa APK yoluyla yüklenebilir mı?

3. Amazfit Pace hakkında forumda detaylı bir bilgi veya tanıtım göremedim. Böyle birşey varmıdır?

4. Aslında saati uzun zamandır kullanan iyi bilen birisi detaylı bir bilgi verebilir diye düşünüyorum.

• Türkçe ile alakalı bir gelişme var mı acaba saatte?

Birde gelen normal bir mesaj veya whatshap bildiriminin ekran görüntüsünü atmanız mümkün mü acaba.

Aynı mesaja bildirim sonrası tekrar dönülebiliyor mu?
  • Yaklaşık bir aydır metal kayışla kullanıyorum oldukça şık duruyor tavsiye ederim ;)

@Digitall06 saatin türkçe romu şuan için sadece custom rom olarak var yüklemek isterseniz buraya bakabilirsiniz.

Amazfit Watch 2.0.1-play uygulamasını Türkçe kullanmak isteyenler buradan indirdikten sonra telefonlarında yüklü uygulamayı kaldırıp indirdikleri Türkçe uygulamayı yükleyebilirler.

Xiaomi Huami Amazfit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabilgic -- 7 Şubat 2018; 11:21:21 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.