Şimdi Ara

Xiaomi Huami Amazfit (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
31
Favori
79.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O kadar inceleyemedim ya 5 dk falan baktım sadece. Ama amazfit pace fark atar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazfit bip alıp memnun kalmayan arkadaşlar

bu aralar almayı düşünüyorum uygun fiyatlı verebilecek arkadaşlar ulaşırsa konuşalım
  • deepkurt kullanıcısına yanıt
    Bende öyle olmuyor ,bağlantı kopsada menzile girince otomatik bağlanıyor.Dil değiştirmek gerekmiyor acaba güncelleme ile sonra düzeldi mi? Siz mesaj atalı 4 ay olmuş.

• atalay83 kullanıcısına yanıt
    Evet sonradan Türkçe dil desteği gelince düzeldi.

• Kırmızı kordonlu Amazfit pace bugün geldi ve kullanmaya başladım. Daha öncesinde siyah silikon ve çelik kordonlarım gelmişti.
    Kurulum sonrası ilk iş olarak çelik kordonu ayarlayarak taktım. Renk uyumu ve şık görüntüsüyle saatin değerini katlıyor.
    Yaklaşık saat kadar çelik kordonun ağırlığı olması tek olumsuz tarafı olmuş.

Telefon uygulamasının türkçeye çevrilmiş apk'sını bulup kurdum. (Çevirenlerden Allah razı olsun)
    https://forum.miuiturkiye.net/konu/amazfit-watch-v-2-0-1-miui-turkiye-ekibi.19915/#post-230545

https://sawfb.fabiobarbon.click/all/updated
    Buradaki 10.000'in üzerinde watchface içinde 250 tane seçip attım saate. Deneme amaçlı MP3 atıp bluetooth hoparlörde denedim
    gayet kaliteli ses çıkışı var.

Xiaomi Huami AmazfitXiaomi Huami AmazfitXiaomi Huami Amazfit

• ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Kordonun ağırlığı rahatsız edici mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emilia_Clarke

Kordonun ağırlığı rahatsız edici mi?

Yeni takmaya başladığım için biraz ağırlık hissediliyor. Zamanla alışılır belki.
    Hayirli olsun hocam, bence Pace in yaninda olmasi gereken 3 Kayış bunlar

Birde genelde Apple watch ile kullandiklarini gördüğüm bez tarzina benzer bir Kayış var. Onu da merak ediyorum.

Gayet güzel görünüyorlar, güle güle kullanın. Metal kordonu kendiniz mi ayarladiniz yoksa saatçiye mi ayarlattınız? Ben de aldım ondan merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2artı8

Gayet güzel görünüyorlar, güle güle kullanın. Metal kordonu kendiniz mi ayarladiniz yoksa saatçiye mi ayarlattınız? Ben de aldım ondan merak ettim.

Teşekkürler. Kordonu sağdan ve solda pimleri çıkarmak suretiyle birer halka eksilttim.
  • Xiaomi Amazfit Pace Bluetooth Nabız GPS Akıllı Saat - Global Versiyon
    Miui Türkiye Destekli - 2 Yıl Garanti ve Faturalı - Orjinal Ürün

Bende gittigidiyordan bu şekilde aldım ancak henüz türkçe dil destekli kullanım yapamıyorum.
    Telefon türkçe dil olduğu zaman bildirimler gelmiyor. Türkçe destekli şekilde nasıl kullanabiliriz ?
    Saatin mevcut sürümü 1.3.6d
  • Hocam telefondaki amazfit watch uygulaması güncel değil mi. Son güncellemelerin birinde tr dil için destek gelmişti.

• Güncel, hatta bugün güncelledim, saat içinde güncelleme yaptım bugün.
    Uygulamayı açınca ayarlardan yada herhangi bir yerden türkçe yap seçeneği gibi birşey yok.
    İçeriği ingilizce.İngilizce olsa da sorun değil bnm amacım telefona bildirimler gelmiyor, tel türkçe olunca.
    Siz telefonu türkçe kullanırken gelen aramalar, whatsapp, messenger vs uygulamalardan bildirim alabiliyor musunuz ?
  • Bugün bir güncelleme geldi

• Yeni güncelleme geldi sabah bu güncelleme ile benim farkına vardığım ilk şey örneğin whatsapptan biri yazınca gelen bildirimi sağa doğru kaydırınca bildirim hem saatin hem telefonun ekranından siliniyor güzel olmuş bu başka bi düzenleme gören varsa paylaşabilir
  • Poiraz kullanıcısına yanıt
    Siz türkçe mi kullanıyorsunuz telefonu ?
  • evet güncelleme ile dil sorununu hallettiler önceki güncellemede
  • Hocam zaten saat veya uygulama Türkçe olmuyor. Telefon Türkçe iken bildirimler falan geliyor. Uyumsuzluk olmuyor yani.

• Poiraz kullanıcısına yanıt
    Saatteki menüler ve yazılar ingilizce halen bende.
    Telefonu türkçe yaptım ama Amazfit app menüleride ingilizce şuanda.
    Bu türkçe desteği olayı tam olarak nasıl oluyor, saat ve uygulama türkçe oluyor anlamına gelmiyor sanırım.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emilia_Clarke

Hocam zaten saat veya uygulama Türkçe olmuyor. Telefon Türkçe iken bildirimler falan geliyor. Uyumsuzluk olmuyor yani.

Cevap ekranını açıp mesajı yazmıştım, tam o anda iş çıkınca gönder e geç bastım :)
    Cevap için teşekkürler şimdi anlaşıldı. Peki gelecekte saat ve uygulama içinde Türkçe dil desteği ile ilgili bir bilgi yada söylenti var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.