Şimdi Ara

Xiaomi Huami Amazfit (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
31
Favori
79.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: __Nikolaus__

Merhaba arkadaşlar 2 sorum olacak ,

8000 adım hedefini nerden artırabiliyoruz ? Bir de akşamları hiçbirsey gözükmüyor bilek hareketi yaparak aydınlanıyor sadece sizde de böyle mi devamlı gözükecek sekılde acık olması gerekmez mi?

Son olarak whatsap da aynı kişiden ilk mesaj okunuyor ama diğer mesajlar da içerik gözükmüyor sizde nasıl?

Adım hedefi değiştirme: Burada

Arka ışık süresini ayarlamak için PaceOn
    isimli uygulamayı yüklemek gerekiyor.

Whatsapp bildirimlerinde sıkıntı yok bende hepsi geliyor. Saatin yazılım sürümü eski olabilir güncelleyin.

• Saatin güzel donanımı var ama Xiaomi buna güzel bir SDK hazırlayıp geliştiricilere paslamamamış.
    Pebble'ın en hoşuma giden özelliği programlanabiliyor oluşuydu. 3rd. parti appler gelirse saatin bir anlamı oluyor.
    Yoksa 3-4 günde bir şarj ettiğin aleti sürekli koluna takmak için sebep bulmak zor biraz.
  • ybektas55 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Satılık Sıfır Xiaomi Huami Amazfit Pace var elimde almak isteyen PM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar birkaç sorum olacak.

1. Android telefondan whatsapp da mesela 20msg var hepsini okuyabiliyormusunuz
    2. Maillerin içerikleri tam olarak okunabiliyormu
    3. Türkçe telefonlarla bağlantı sorunu kalktımı ?
    4. çizilmeye karşı dayanıklılığı nasıl.
    5. İstediğim apk ları yükleyebilirmiyim.

Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3rk4n

Selamlar birkaç sorum olacak.

1. Android telefondan whatsapp da mesela 20msg var hepsini okuyabiliyormusunuz
    2. Maillerin içerikleri tam olarak okunabiliyormu
    3. Türkçe telefonlarla bağlantı sorunu kalktımı ?
    4. çizilmeye karşı dayanıklılığı nasıl.
    5. İstediğim apk ları yükleyebilirmiyim.

Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

1. Whatsapp mesajları peş peşe alıp okunabiliyor.
    2. Mailllerin başlık ve konusu görünüyor. İçerik okunamıyor.
    3. Türkçe bağlantı sorunsuz yapılıyor.
    4. Ekran çizilmeye karşı dayanıklı gorilla glass fakat ben koruyucu cam ile kullanıyorum.
    5. Uygun olan apk'lar yüklenebiliyor.

Amazfit konularının bulunduğu XDA sayfasına BURADAN ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 13 Şubat 2018; 21:1:36 >

• Arkadaşlar bir sorunum var bilgisi olan paylaşabilir mi?
    Saati dizüstü bilgisayara usb ile bağlıyorum şarj oluyor ama pc saati görmüyor. 2 tane face yükleyecektim bir türlü saate ulaşamıyorum. Başka bilgisayarda çok rahat bağlanmıştım. Saate reset attım, usb girişlerini değiştirdim yine de olmadı. Var mı bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

Amazfit pace ile video

Amazfit pace ile müzik

Hocam Sağolun Video izleme ile Custom Rom'u da görmüş olduk anladığım kadarı ile İkonlar 4'er tane olunca, ayrı bir arayüz mü bu hocam, yoksa Rom'un özelliği mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

Amazfit pace ile video

Amazfit pace ile müzik

Hocam Sağolun Video izleme ile Custom Rom'u da görmüş olduk anladığım kadarı ile İkonlar 4'er tane olunca, ayrı bir arayüz mü bu hocam, yoksa Rom'un özelliği mi acaba?

Custom rom sonrası MODs & TWEAKs Installer v1.1 aracı ile yüklenen uygulamaların ikonları saat menülerinin en sağında bu şekilde oluştu ve aşağı doğru devam ediyor. VLC player.apk bu listede yok onu ayrıca yükledim.

Xiaomi Huami Amazfit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 14 Şubat 2018; 16:25:7 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

Amazfit pace ile video

Amazfit pace ile müzik

Custom rom sonrası MODs & TWEAKs Installer v1.1 aracı ile yüklenen uygulamaların ikonları saat menülerinin en sağında bu şekilde oluştu ve aşağı doğru devam ediyor. VLC player.apk bu listede yok onu ayrıca yükledim.

Xiaomi Huami Amazfit

Peki hocam bilgi verdiginiz icin teşekkürler Saati almadan önce her detayi öğrenecegiz sayenizde

Hocam peki görseldeki PaceOn uygulamasi ne oluyordu, ozellikle birkac yerde daha görmüştüm bunu.

• Amazfit Pace'nin detaylı bir incelemesini yazdım. Görselleri bol tutmaya çalıştım. Almayı düşünenler, merak edenler göz atabilirler. Buyrun; Amazfit Pace İncelemesi
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    PaceOn saatin arka ışığını kontrol etmeye yarayan bir uygulama. Uygulama sayesinde ışık belirli süre veya süresiz açık kalabiliyor. Ben deneme amacıyla full parlaklıkta süresiz açık modunda çalıştırdım yaklaşık 3 saatte pil %50 azaldı. Işığın açık kalması pili çok hızlı bitiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendy

Amazfit Pace'nin detaylı bir incelemesini yazdım. Görselleri bol tutmaya çalıştım. Almayı düşünenler, merak edenler göz atabilirler. Buyrun; Amazfit Pace İncelemesi

Elinize sağlık güzel inceleme olmuş.
  • ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• quote:

PaceOn saatin arka ışığını kontrol etmeye yarayan bir uygulama. Uygulama sayesinde ışık belirli süre veya süresiz açık kalabiliyor. Ben deneme amacıyla full parlaklıkta süresiz açık modunda çalıştırdım yaklaşık 3 saatte pil %50 azaldı. Işığın açık kalması pili çok hızlı bitiriyor.

Anladim hocam çok sağolun O kadar fazla tüketmesine sasirdim bende şimdi siz soyleyince

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Pace'nin arka aydınlatması neden bu kadar kötü acaba? Ekran kalitesinden mi kaynaklanıyor anlayamadım. 1.seviyede bile çok rahatsız ediyor beni. Sizde durum nasıl? Aydınlatma olmadanda iç mekanda saat görünmüyor haliyle
  • quote:

Pace'nin arka aydınlatması neden bu kadar kötü acaba? Ekran kalitesinden mi kaynaklanıyor anlayamadım. 1.seviyede bile çok rahatsız ediyor beni. Sizde durum nasıl? Aydınlatma olmadanda iç mekanda saat görünmüyor haliyle

Hocam ben daha almadim saati Sağolsun ybektas55 hocam bizi bilgilendiriyor

Videolardan gördüğüm kadari ile durum normal hocam, saatin ekran tipinden ötürü. Bir marka daha bu tip ekrandan kullaniyordu ve Youtube daki karsilastirma videolarinda da durum ayniydi. Yani Kaliteliden çok ekran yapısından ötürü durumun bu sekilde olduğunu düşünüyorum. Tabi daha Pahali klasmanda bu tip ekran kullanan bir saat varsa onunla karsilastirilmasi en güzeli olur.

• quote:

Bende de durum aynı. Saatin en çok eleştirilen yönüde bu zaten. Maliyeti düşük tutmak için sıradan LCD ekran kullanılmış.
  • meşhur söz.. köfte. ekmek

gear s 3 ile karşılaştırdım... s3 uzaydan gelmiş gibi duruyor amazfitin yanında.. Özellikle ekran.... Ama biri 1350... diğeri 350 tl..

ikisini beraber kullanmıyorsanız yazılım ve kalite eksikliği fazla göze batmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 18 Şubat 2018; 11:49:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.