Şimdi Ara

Xiaomi Huami Amazfit (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
31
Favori
79.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmiyorum maalesef. Pek de gerek yok zaten. Basit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazfit watch telefon uygulaması son sürüm Türkçe burada mevcut.
    https://forum.miuiturkiye.net/konu/amazfit-watch-v-2-0-1-miui-turkiye-ekibi.19915/#post-230545

Saat için Türkçe rom konusu
    https://forum.miuiturkiye.net/konu/amazfit-stockfied-rom-v-1-3-5-1-5-multilanguage.20065/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 7 Şubat 2018; 20:27:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptancan

Xiaomi Amazfit Pace Bluetooth Nabız GPS Akıllı Saat - Global Versiyon
    Miui Türkiye Destekli - 2 Yıl Garanti ve Faturalı - Orjinal Ürün

Bende gittigidiyordan bu şekilde aldım ancak henüz türkçe dil destekli kullanım yapamıyorum.
    Telefon türkçe dil olduğu zaman bildirimler gelmiyor. Türkçe destekli şekilde nasıl kullanabiliriz ?
    Saatin mevcut sürümü 1.3.6d

Hocam acaba ne kadara almistiniz?

• 1.3.6d Sürüm Notları: (XDA'dan çeviri)

Edinme hızı ve ölçüm doğruluğunu artırmak için GPS yazılımını güncelleştirdi .
    Tüm bildirimleri tek bir listede gösterin ve ayrıntılar listedeki öğeye dokunarak açığa çıkabilir.
    Günlük özet widgetine şimdi dağcılık faaliyetlerinden gelen veriler dahil .
    Amazfit Watch uygulamasında sıklıkla gösterilen "bazı veriler eşitlenemedi" hatasını düzeltti .
    Optimize edilmiş AGPS senkronizasyonu ve .gpx dosya alma işlemi.
    Geliştirilmiş müzik kontrolü üzerinde istikrar iOS .
    Uyku izleme Geliştirilmiş doğruluk ve uyku render süresi verilerine içinde app .
    Manuel İK ölçümüyle ilgili bazı sorunlar düzeltildi.
    Diğer küçük hata düzeltmeleri ve UI ve güç tüketiminde iyileşme .
  • Saati türkçe olarak kullanan var mı? Varsa nasıl yükledi ben bir yerde takıldım kaldım.
  • Beyler alınır mı bu saat, max 2 ile nasıl gider

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

1.3.6d Sürüm Notları: (XDA'dan çeviri)

Edinme hızı ve ölçüm doğruluğunu artırmak için GPS yazılımını güncelleştirdi .
    Tüm bildirimleri tek bir listede gösterin ve ayrıntılar listedeki öğeye dokunarak açığa çıkabilir.
    Günlük özet widgetine şimdi dağcılık faaliyetlerinden gelen veriler dahil .
    Amazfit Watch uygulamasında sıklıkla gösterilen "bazı veriler eşitlenemedi" hatasını düzeltti .
    Optimize edilmiş AGPS senkronizasyonu ve .gpx dosya alma işlemi.
    Geliştirilmiş müzik kontrolü üzerinde istikrar iOS .
    Uyku izleme Geliştirilmiş doğruluk ve uyku render süresi verilerine içinde app .
    Manuel İK ölçümüyle ilgili bazı sorunlar düzeltildi.
    Diğer küçük hata düzeltmeleri ve UI ve güç tüketiminde iyileşme .

Hocam merhaba. Acaba Pace e Custom rom kurmus muydunuz?

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Şimdilik kurmadım. Rom gelişim aşamasındaymış tam olgunlaşsın kurmayı düşünüyorum.
  • quote:

Şimdilik kurmadım. Rom gelişim aşamasındaymış tam olgunlaşsın kurmayı düşünüyorum.

Peki hocam çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için, kurunca yine burada belirtirseniz çok memnun olurum Bende henüz almadım saati ama yakın zamanda almayı düşünüyorum kısmet olursa.
  • 1.3.6d Türkçe dil desteği olan custom rom yayınlanmış.

https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/rom-paceficator-project-stockfied-rom-1-t3713945?nocache=1

Bootloader açma başvurusu yaptım onay gelince yükleyeceğim inşallah.
  • quote:

1.3.6d Türkçe dil desteği olan custom rom yayınlanmış.

https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/rom-paceficator-project-stockfied-rom-1-t3713945?nocache=1

Bootloader açma başvurusu yaptım onay gelince yükleyeceğim inşallah.

Belirttiğiniz için teşekkürler hocam, Miui Türkiye forumunda %80 oranında türkçe olduğu söyleniyordu sanırım. Bende saati alınca, bu işe girişirsem size mesaj atarım hocam; her ne kadar telefona Custom rom kurmak kolay olsada, saat işin içine girince biraz karışık geldi

Deneyimlerinizi bekliyoruz hocam o zaman

• Selamlar

Eski bir android kullanıcısı olarak bu custom rom geliştirilmesi çok güzel, fakat zamanında bu işlerle çok içli dışlı olduğumdan artık baydım, ios cihaza jb bile yapmıyorum yıllardır. Saatin siparişini yeni verdim herhalde pazartesi elimde olur, o zamana kadar bu romu deneyen olurda deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Firmware çıktıkça bu rom işleri ile uğraşmak istemiyorum, gerçekten uğraşa deyiyor mu yoksa ufak şeyler mi iyileşiyor yorumlarınızı bekliyorum.
  • Saati elime geçeli 1 saat oluyor yeni geldi. Fakat ekranı aşırı derecede soluk geldi. Sonradan insan alışıyor mu sizce iade etmeli miyim çok kararsız kaldım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ByEgcn

Saati elime geçeli 1 saat oluyor yeni geldi. Fakat ekranı aşırı derecede soluk geldi. Sonradan insan alışıyor mu sizce iade etmeli miyim çok kararsız kaldım :(

Kapalı alanda maalesef ekran arka aydınlatması renkleri soluk gösteriyor.
    Gün ışığında dış ortamda daha canlı oluyor.
  • Dün akşam bootloader açma talebime bugün onay geldi. Kilidi açtım ve rom'u yükledim.
    Xiaomi telefonlara birçok kez BL kilidi açma, rom, root işlemi yaptığım için fazla zorlanmadım.

Bootloader için Buradan ve Buradan yardım alınabilir.

Rom için Buradan yardım alınabilir.

Ekran görüntülerinde de görüldüğü gibi bazı menüler henüz çevrilmemiş. Sonraki güncellemelerde elsik kısımlarda çevrilecekmiş.
    Yapanların ellerine sağlık.

Xiaomi Huami AmazfitXiaomi Huami AmazfitXiaomi Huami AmazfitXiaomi Huami AmazfitXiaomi Huami AmazfitXiaomi Huami AmazfitXiaomi Huami AmazfitXiaomi Huami AmazfitXiaomi Huami AmazfitXiaomi Huami AmazfitXiaomi Huami Amazfit

• ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Hocam acaba ios cihaz kullananlar türkçeleştirme yapabiliyor mu biraz bahsedebilir misiniz bu işler nasıl oluyor bu gün aldım cihazı. Bu cihazla oynamalar cihazda sorun yaratır mı?

• Saa bu gün geldi ilk kullanımda şarjı su gibi akıyor her saatte ortalama %6 gidiyor. Hani 5 gün dayanıyordu bu saat hiç bir şey yapmıyorum gps kullanmıyorum şans yok sanırım bende :(

• ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam paylasiminiz icin Umarim sorunsuz kullanima sahiptir ve şarji da etkilenmez saatin

• quote:

Orijinalden alıntı: ByEgcn

Hocam acaba ios cihaz kullananlar türkçeleştirme yapabiliyor mu biraz bahsedebilir misiniz bu işler nasıl oluyor bu gün aldım cihazı. Bu cihazla oynamalar cihazda sorun yaratır mı?

Saate Türkçe rom yüklenebilir. Anroid için Türkçe telefon uygulaması var, ios için yok bildiğim kadarıyla.
    Saatin şarjı normal kullanımda 4-5 gün gidiyor.
  • Merhaba arkadaşlar 2 sorum olacak ,

8000 adım hedefini nerden artırabiliyoruz ? Bir de akşamları hiçbirsey gözükmüyor bilek hareketi yaparak aydınlanıyor sadece sizde de böyle mi devamlı gözükecek sekılde acık olması gerekmez mi?

Son olarak whatsap da aynı kişiden ilk mesaj okunuyor ama diğer mesajlar da içerik gözükmüyor sizde nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 11 Şubat 2018; 19:55:2 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.