Şimdi Ara

Xiaomi Huami Amazfit (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
31
Favori
79.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Plastik kayışa göre rahatlık nasıl? Nereden aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navigasyon varmı arkadaşlar? Yok ise, Google navigasyon yüklenebilir mı? Ayrıca saate herhangi bir APK dosyası yüklenebiliyor mu?

• Buradan aldım, oldukça rahat ve plastik kayış gibi terletmiyor.
  • bir çok akıllı saat denedim, en sonunda Amazfit Bip'te karar kıldım 40 günden fazla pil ömrü, su geçirmeme daimi gps ve doğru ölçüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt8111

bir çok akıllı saat denedim, en sonunda Amazfit Bip'te karar kıldım 40 günden fazla pil ömrü, su geçirmeme daimi gps ve doğru ölçüm

Ben de pek çok ürüne baktım, daha önceleri Mi Band 2 ve daha da önceleri solar şarjlı Casio ProTrek kullanıyordum.

Amazfit Pace'im yolda, ama açıkçası 100% içime sinemedi, hem pil ömrü açısından (bip'te 45 gün pil ömrü varken, Pace'te nasıl 3-4 gün?).. "Uçak moduna al, çok gider" fikrine genel olarak katılmıyorum, o zaman ne anladım akıllı saat almanın..

Bakayım, gümrük işlemleri yeni yapılıyor, ilgilenen arkadaşlar olursa bana geliş fiyatına verebilirim (saatin kendisi 400TL + gümrük de bi 40 TL tutmuştu).

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• amazfit bip'i denemenizi öneririm, yakında indirim kodu yayınlanacak, daha uygun fiyatlı alabilirsiniz
  • quote:

amazfit bip'i denemenizi öneririm, yakında indirim kodu yayınlanacak, daha uygun fiyatlı alabilirsiniz

Bip'i siz kullanmaya başladınız mı? Özellikle eliptik bisiklet modu olup olmadığını merak ediyorum. Bir de önem verdiğim bir şekilde sadece aktiviteyi takip etmesi değil, program vs sunabilmesi, ama sanırım bu özellik için Garmin, Suunto gibi ürünlere gitmek gerekir.

Fiyat olarak da ortalarda kalıyor, Bir daha ucuz (neredeyse yarı fiyatı), şekil olarak Pace kadar şık olmasa da ve watchface imkanı çok iyi olmasa da, teknik özellik olarak çok da farklı değil gördüğüm kadarıyla.

Ama VO2Max gibi hesaplamalar yapabilen Garmin Vivoactive 3 de güzel bir ürün, tabii fiyat da çok artıveriyor birden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 25 Ocak 2018; 12:31:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kullanıyorum 15 gundur, malesef eliptik bisiklet için bir mod yok,
    program sunması malesef mevcut değil,
    bunun için dediğimiz markalara bakmanız gerekiyor sanırım. tasarım yerine doğru ölçüm, pil ömrünü tercih ediyorsanız bunu alın. 1 adım bile sapmıyor diyebilirim.
    ben alıştım tasarımına :) çok da rahatsız olmuyorum. yuvarlak olsa daha iyidi tabi:)
  • Bu saat benim işime yaramayacak gibi görünüyor.Alacak olan varsa, saat haftaya bana ulaşacak. Geldiği gibi kutusunu açmadan 450TL ye verebilirim

• quote:

bir çok akıllı saat denedim, en sonunda Amazfit Bip'te karar kıldım 40 günden fazla pil ömrü, su geçirmeme daimi gps ve doğru ölçüm

Mi Band 2 de bile öyle pil ömrü yok :) O pil ömrü standby süresi. Yani hiçbir şey yapmazsanız o kadar gidiyor muhtemelen. Bip alınacağına indirim bekleyip puanla vs bir şekilde uygun fiyata pace alın derim. İkisini de kullanmadım ama pace o fiyata bipden daha fazla değer bence. Görüntüsü, ekranı, arayüzü özellikleri ile bence çok daha iyi. Pil ömrü olarak kendi kulvarında olanlardan çok daha iyi. Hergün şarj istemiyor en azından.
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    ikisini de kullanmadan, ikisi hakkında da, ikisini de kullanmış birinden daha çok fikrin var... :) şaka bir yana ben memnunum.
  • Bip alan yok mu bizi aydınlatacak baya kararsız kaldım

• quote:

ikisini de kullanmadan, ikisi hakkında da, ikisini de kullanmış birinden daha çok fikrin var... :) şaka bir yana ben memnunum.

Hocam Pace ile Bip'i karşılaştırabilir misiniz? Bende ilk başta Bip'i düşünüyordum; fakat yan yana incelemelerine bakınca Bip; Mi Band 2'nin biraz daha geliştirilmiş versiyonu gibi geldi ki 50-55 dolar çok yüksek bana göre Bip için. GPS olması fiyatı yükselten bir etken; fakat bunun haricinde Ekran boyutu ve orantısızlığı soğuttu beni. En azından Ekranı kasanın ortasına koysalarmış daha mantıklı olurmuş. Ederi 40 dolar diye düşünüyorum.

Pace ise bu açılardan daha mantıklı görünüyor; en azından gerçekten akıllı saat. Bip gibi Mi Band 2 devşirmesi değil. Şarjı da 4 gün gayet iyi bir süre bana göre. Bu açılardan Bip'e o kadar para verene kadar Pace çok daha mantıklı görünüyor bana kalırsa. Bip 40 dolara yakalanırsa, ancak o zaman mantıklı olabilir diye düşünüyorum.

• quote:

:) Bende sizin için dememiştim zaten.Alacak olan varsa diye almadan önce fark edilebilecek kıyaslamayı yapmaya çalıştım. Pace bana neredeyse bip fiyatına geldiği için küçükte olsa o farka değeceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

Hocam Pace ile Bip'i karşılaştırabilir misiniz? Bende ilk başta Bip'i düşünüyordum; fakat yan yana incelemelerine bakınca Bip; Mi Band 2'nin biraz daha geliştirilmiş versiyonu gibi geldi ki 50-55 dolar çok yüksek bana göre Bip için. GPS olması fiyatı yükselten bir etken; fakat bunun haricinde Ekran boyutu ve orantısızlığı soğuttu beni. En azından Ekranı kasanın ortasına koysalarmış daha mantıklı olurmuş. Ederi 40 dolar diye düşünüyorum.

Pace ise bu açılardan daha mantıklı görünüyor; en azından gerçekten akıllı saat. Bip gibi Mi Band 2 devşirmesi değil. Şarjı da 4 gün gayet iyi bir süre bana göre. Bu açılardan Bip'e o kadar para verene kadar Pace çok daha mantıklı görünüyor bana kalırsa. Bip 40 dolara yakalanırsa, ancak o zaman mantıklı olabilir diye düşünüyorum.

Katılıyorum hocam. Gps olmayıp fiyat daha uygun olsaydı mi band'e alternatif olabilirdi hatta daha mantıklı olabilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

Katılıyorum hocam. Gps olmayıp fiyat daha uygun olsaydı mi band'e alternatif olabilirdi hatta daha mantıklı olabilirdi.

Evet hocam, Huami keşke GPS olmayan daha uygun fiyatlı versiyonları da üretseydi. 40 Dolarlık GPS olmayan Bip'e kimse hayır demezdi Mi Band 2 yerine direk seçilecek cihaz olurdu hatta

• Arkadaslar ben de amazfit bip var ama gps guncrllemesi yaparken kapandi kitlendi cihaz simsiyah ekran oldu 20 gun olmustur hic bir tepki yok simdi bluetooth da gormuyor basina gelen var mi caresi var mi

• Mi band ile amazfit bip i nasıl birbirine denk cihazlar görüyorsunuz anlamıyorum sürekli açık ekran bile başlı başına çok büyük bir fark
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

Mi band ile amazfit bip i nasıl birbirine denk cihazlar görüyorsunuz anlamıyorum sürekli açık ekran bile başlı başına çok büyük bir fark

Birbirine denk değil, biraz daha Geliştirilmiş versiyonu olarak görünüyorum Biraz daha büyümüş ekran boyutu, Daha uzun Pil Suresi, Gps eklenmesi haricinde bir fark yok bana göre. Halen Pace gibi Saat ozelliklerini ve kullanisliligini taşımıyor.

• Ne kadar ekmek o kadar kofte, sarji kiyasladigin zaman ne cikiyor ortaya?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.