Şimdi Ara

Xiaomi Huami Amazfit (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
31
Favori
79.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, cihazı 10 gündür kullanıyorum. Özellikle yurt dışında değil ama yurt içindeki yazılar ve incelemelerde hatta burada bile ekran ışığı muhabbet çok dönüyordu. Açık alanda şahane kapalı alanda çok kötü diyordu herkes. Aklımda bir tek bu soru işareti ile ürünü aldım ve beklentim gerçekten çok kötüydü, dedim herhalde evde saati kullanamıycam :)

Geldi başladım kullanmaya hiç de öyle yazıldığı çizildiği gibi değil ekran, gayet güzel, bir kere ekranın devamlı açık olması nefis bir olay. Zifiri karanlıkta olmadıktan sonra saati görüyorsunuz (tabi çok enteresan bir ekran yüzü kullanmıyorsanız). Kaldı ki kolunuzu oynatınca zaten arka ışık devreye giriyor ve ben otomatikte kullandım diğer seviyelerinde kullandım hiçbir problem olmadı. Almadan önce samsung un modellerine baktım mağazalarda. Fiyat farkı zaten muazzam TR den alsanız bile 2 katından fazla fiyat farkı var ki gearbest felan alırsanız 3 katı oluyor. Kesinlikle küçümsenecek bir fark değil bu. Ayrıca batarya da inanılmaz, ben bundan önce mi band 2 kullanıyordum onda ekran vs bunun gibi değil tabi 20-25 gün dayanıyordu şarjı. Sürüyle karşılaştırma videosu izledim yazı okudum diğer akıllı saatlerin hiçbiri bu kadar uzun batarya ömrü vaad etmiyor. Gariptir 2 yıl önce ben merak salmıştım bu akıllı saatlere ama hergün şarj muhabbetinden beklemek istemiştim bu kadar zaman geçti hala aynı. Samsung un saatleri ekran kapalı halde anca 2-3 gün dayanıyor. Bunda ekran devamlı açık, spor salonunda koşu ve bisiklet modlarını kullanıyorum, notifikasyonlar hep açık, alarm var, bugün bugün 5. gün oldu %21 batarya gösteriyor. Tabi ben GPS kullanmıyorum, insanlar bisikletle gezerken felan full GPS açık geziyorlarmış, hergün 1-2 saat kullansa bile yinede 3 günü rahat çıkartıyormuş. Şahane yani.

Bir diğer bayıldığım özelliği saat görselleri, gerek xda olsun gerek başka siteler olsun güzel bir topluluk oluşmuş, yüzlerce seçenek var. Toplam 50 ye yakın görsel yükledim cihaza, günlük hayattaki giyim tarzınıza göre ekran değiştirmek çok güzel. Klasik giyindiğimde analog bir saat koyuyorum inanın bu işlerden anlamayan biri gün ışığında ekrana baksa normal saat zanneder :)

Sonuç olarak mi band 2 gibi müthiş bir fiyat performans cihazı. İnanın maddi durumunuz olsa bile S2 miş S3 müş garmin miş sırf 3 katı daha fazla şarj edeceğiniz için kullanmak istemezsiniz. Ha saati iş için kullanıyorsunuzdur, para kazanmanıza yardımcı oluyordur, ozaman tabiki en iyisini alın o farklı bir durum. Ama aktivitemi takip etsin, telefon cepteyken gelen mesajı okuyabileyim, cep telefonunun yanında her gün yada günü birlik şarj etmeye yeni bir cihaz daha eklenmesin derseniz güzünüz kapalı alın.

• earthfrost kullanıcısına yanıt
    sawfb.fabiobarbon.click
    Simple Amazfit Watchface Builder - over 43527 free watchfaces
    https://sawfb.fabiobarbon.click/all/updated

11.600 arayüz var şimdilik. Hergün artıyor. 300 civarı seçip attım saate arada değiştiriyorum güzel oluyor.
    Açık alanda gün ışığında canlı ve net olan ekran kapalı alanda ekran ışığı açıkken renkler soluk görünüyor.
    Saatin tasarımı ve diğer özellikler göz önüne alındığında bu durum absorbe ediliyor.
    Evde 2 tane çocuklarda 1 tane bende toplam 3 tane saat var ve memnunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendy

Pace'nin arka aydınlatması neden bu kadar kötü acaba? Ekran kalitesinden mi kaynaklanıyor anlayamadım. 1.seviyede bile çok rahatsız ediyor beni. Sizde durum nasıl? Aydınlatma olmadanda iç mekanda saat görünmüyor haliyle

Bende de durum aynı. Saatin en çok eleştirilen yönüde bu zaten. Maliyeti düşük tutmak için sıradan LCD ekran kullanılmış.

Hocam Yalnız Ekran normal LCD değil. Transflective Display özellikli. Yoksa Xiaomi'de IPS ekran koyabilirdi, fakat ne bu kadar batarya süresi verirdi, ne de Sürekli Açık Ekran olurdu.

• ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Transflective ekran olduğunu bu mesajı yazdıktan sonra öğrenmiştim. Daha anlaşılabilir geldi. Ama aydınlatma gerçekten çok kötü. Kapalı mekanda, düşük ışıkta o karizması gidiyor biraz. İdare edicez artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLegendy -- 19 Şubat 2018; 20:16:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam saat hava durumu bilgisini alamıyor bugün. Sizde durum ne? Unpair yaptım şimdi saatin açılmasını bekliyorum, uzun sürdü baya nedense...

Saat açıldı, uygulamaya yeniden bağlandım fakat hala aynı."Can not get weather info" diyor. Uygulamada lokasyonda seçili olmasına rağmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLegendy -- 20 Şubat 2018; 20:56:52 >
  • quote:

Hocam saat hava durumu bilgisini alamıyor bugün. Sizde durum ne? Unpair yaptım şimdi saatin açılmasını bekliyorum, uzun sürdü baya nedense...

Saat açıldı, uygulamaya yeniden bağlandım fakat hala aynı."Can not get weather info" diyor. Uygulamada lokasyonda seçili olmasına rağmen.

Sabah 07'de günlük hava durumu bilgisini vermişti. şimdi baktım değerler sıfır görünüyor.
    Kapatıp açtım ilk açılışta değerleri gene vermedi. Menülerde dolaşıp tekrar geldiğimde normale döndü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 20 Şubat 2018; 21:49:21 >
    Benimde biraz önce düzeldi kendi kendine. Baya uğraştırdı beni. Bu arada uygulamada adım sayısı doğru görünüyordu fakat yeniden eşleştirince saatteki sayı sıfırlandı. Senkronizasyon yapmıyor mu saat uygulamadan? Yapabileceğim birşey varmı acaba bu konuda?
  • quote:

Benimde biraz önce düzeldi kendi kendine. Baya uğraştırdı beni. Bu arada uygulamada adım sayısı doğru görünüyordu fakat yeniden eşleştirince saatteki sayı sıfırlandı. Senkronizasyon yapmıyor mu saat uygulamadan? Yapabileceğim birşey varmı acaba bu konuda?

Hiç sıfırlama yapmadım o konuda tecrübem yok.
  • Hava durumu sorunu devam ediyor. Hepimizde var herhalde aynı sıkıntı... Nedeni halkında fikri olan var mı acaba?

• Hava durumu sorunu yüzünden uygulamadan eşleşmeyi kaldırıp tekrar bağlamak istedim bağlanmıyor. Bu konuda tecrübesi olan varmı ne yapmak lazım.

• quote:

Hava durumu sorunu yüzünden uygulamadan eşleşmeyi kaldırıp tekrar bağlamak istedim bağlanmıyor. Bu konuda tecrübesi olan varmı ne yapmak lazım.

Telefondan bu aygıtı unut yaptınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kıymetli_vatandaş

quote:

Hava durumu sorunu yüzünden uygulamadan eşleşmeyi kaldırıp tekrar bağlamak istedim bağlanmıyor. Bu konuda tecrübesi olan varmı ne yapmak lazım.

Onu yapmadım.
    Uygulamayı telefondan kaldırıp yükledim olamdı.
    Saati fabrika ayarlarına sıfırlayacağım son çare. Onuda akşam evde PC den yapacağım.
  • quote:

quote:

quote:

Onu yapmadım.
    Saati fabrika ayarlarına sıfırlayacağım son çare. Onuda akşam evde PC den yapacağım.

Ben de cihazı telefonla eşleştiremiyordum kodu okutuyordum daha önce eşleşmiş hatası alıyordum amazfiti Bluetooth kısmında kayıtlı olduğu için üzerine tıklayıp bu aygıtı unut diyordum akabinde eşleşme sağlanıyordu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Onu yapmadım.

Ben de cihazı telefonla eşleştiremiyordum kodu okutuyordum daha önce eşleşmiş hatası alıyordum amazfiti Bluetooth kısmında kayıtlı olduğu için üzerine tıklayıp bu aygıtı unut diyordum akabinde eşleşme sağlanıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 21 Şubat 2018; 22:24:26 >

• quote:

Saate yeni rom yükledim fabrika ayarlarına döndürdüm devamında uygulamaya saati tanıttığımda yedekleri geri yükleme seçeneği çıktı.
    Senkron edilmemiş son bilgiler hariç önceki bilgiler geri yüklendi.
  • Bugünkü maceradan sonra edindiğim tecrübeleri paylaşıyorum.

- Bluetooth bağlantısını kesmeden telefon uygulamasından eşleştimeyi sonlandırdım.
    Saat resetlendi QR kodu geldi uygulamadan tekrar eşleştirme çabalarım sonuçsuz kaldı.
    Saat açılmadığı için fabrika ayarlarına sıfırlama yapamadım. Bilgisayar bağlantısı ile sıfırlamayı yaptım ve durum düzeldi.

- kıymetli_vatandaş'ın belirttiği gibi önce bluetooth ayarlarında saati kaldırıp uygulamadan eşleştirmeyi sonlandırırsak
    saat açık vaziyette kalıyor. Uygulama ile bağlantı sorunu olsa bile saati kendi ayarlarından sıfırlayıp sorun kolay yoldan çözülür.

- Uygulama ile saat tekrar eşleştiğinde yedekten bilgileri yükleme seçeneği ile senkron edilmiş bilgiler geri yükleniyor.

- Fabrika ayarlarına sıfırlandığında saat'e yüklenmiş olan watchface, müzik vs. siliniyor. Tekrar yüklemek gerekiyor.

• ARkadaşlar iyi akşamlar bu cihaz lg g2 ile saglıklı çalışabilirmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eLroS -- 24 Şubat 2018; 21:38:47 >
  • bu cihaza rom yüklemeyi düşünüyorum ama.. Türkçe desteği de olan bir rom var mı.. bir de rom yüklemenin + ları nedir - leri nedir..teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkanilhan -- 25 Şubat 2018; 1:44:15 >
  • arkadaşlar belki daha önce soruldu ama bir de ben sorayım.

Bu cihaz alınır mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, bu saatin aktif kullanıcıları olarak bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum. Lütfen önce sorunumu anlatmama müsaade edin. Daha önce Pebble Time ve Samsung Gear Fit2 kullanmış biriyim. Günlerdir bu iki saatin karışımı bir saat arıyorum. Şöyle ki; Pebble Time ın ekran çözünürlüğü düşük olsada sürekli açıktı ve batarya süresi tatminkardı. Gelen aramalara ve WhatsApp mesajlarına, telefondaki saat uygulamasında girişini yaptığım kendi mesajlarımla cevap verebiliyordum. Ama bu saatin kalp atışı ölçmeme ve sağlık verilerini sıhatli tutamama gibi bir handikapı vardı. Gear Fit2 ise kalp atışı ve sağlık verilerinde iyiyken, whatsapp mesajlarına kendi built in mesajlarıyla cevap verebiliyordunuz fakat her ne hikmetse kendi mesajlarınızı düzenlemenize imkan vermiyordu. Yardım istediğim konu ise şu: Yeni bir saat alacağım ve benim için whatsapp iletileri ile gelen aramalara saat üzerinden kendi belirleyeceğim mesajlarla cevap vermem çok önemli. Çok sık toplantıya katılıyorum çünkü. Ben üç kat pahalı Gear S3 mü alıyım, yoksa tüm bu işlemleri Amazfit Pace ile anlattığım şekilde ekstra bir uygulama yüklemeden yapabilirmiyim. İki saat arasından birini alacağım.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.