Şimdi Ara

Xiaomi Huami Amazfit (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
893
Cevap
31
Favori
79.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selamlar

Ben wos 2'ye geçtim ve senkron sorununu söylediğim şekilde hallettim. Strava'da herhangi bir değişiklik yapmadım hala senkron gözüküyor.
  • Hocam var mı wos 2.0 da bariz farklar?

Ayrıca saati cebinize koyduğunuzda ve ya yürürken kolunuz sabit kaldığında adım saymaya devam ediyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyraz_371

Hocam var mı wos 2.0 da bariz farklar?

Ayrıca saati cebinize koyduğunuzda ve ya yürürken kolunuz sabit kaldığında adım saymaya devam ediyor mu?
    Öncelikle yeni spor programları eklenmiş onlar gayet güzel, batarya kullanımda bişeyler yapmışlar galiba ben pazardan pazara şarj ederken şuan pazartesi şarj ediyorum. Bunların dışında öyle çok farklı bişey yok, görsel olarak zaten aynı menüler vs. Kötü hiçbir yanını görmedim resmi ingilizce sürümü çıkınca saati orjinal haline döndürüp onu yüklerim kesinlikle. Bem hiç kolumdan çıkartmıyorum duş dahil hep takılı, hiç dikkat etmedim, fakat başka cihazlarda kullandım ve gündelik adım sayım hepsinde çok yakındı. Yani sabit olsa bile ya sayıyor yada saymıyor orasına emin değilim ama formül neyse hepsinde aynı işliyor herhalde.

• merhaba;

cihazı yaklaşık bir aydır kullanıyorum. son 10 gündür cihazı kullanamaz oldum. cihazın veri hesaplamaları maalesef yanlış hesaplanmaktadır, Km,koşu hızı yani baştan aşağı bütün veriler yanlış hesaplanmaktadır. 2 defa fabrika ayarlarına geri döndürdüm ama bir türlü düzelmedi. bu konuda bilgisi olan yada böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu?

teşekkürler
  • arkadaşlar bu akıllı saatin hafızasına fotoğraf yükleyebiliyor muyuz ?
  • arkadaslar merhaba

xiaomi stratos alarak aranıza katıldım. blutut ve amazfit uygulaması ile bağladım cihazı ama bir türlü bildirimler saate gelmiyor. ne çağrı bildirimi geliyor nede whatsapp bildirimleri vs.
    acaba cihaz mı arızalı bu durumda? yardımcı olan arkadasa simdiden tesekkür ederim
  • kukuli K kullanıcısına yanıt
    uygulamadaki ayarlardan kontrol edebilir misiniz bildirimler aktif mi diye?
  • Arkadaşlar bu ürünü yeni aldım spor salonunda ağırlık çalıştığım zaman taksam terden vs bi zarar görmez di mi saat? Suya dayanıklı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Tavsan -- 12 Haziran 2018; 21:46:10 >
  • Arkadaşlar saati ikinci el aldım ve yaklaşık 5 koşudur kullanıyorum ortalama olarak 10-12 km koşuyorum son derece başarılı ölçüm yapıyor. Şarjı da güzel. Saatin sadece analog saat modundaki çözünürlük kalitesi hoşuma gitmedi. Bir üst versiyona güncelleme gelmiş sanırım. Henüz yapmadım. Yapmamı önerir misiniz?
  • cihazı şarj edemiyorum bir çok kez denedim ama hiç şarj olmuyor sebebi ne olabilir ? Sorunu nasıl çözebilirim ?
  • telit35 T kullanıcısına yanıt
    Bende de aynısı oldu. Bastırarak sola yani saat yönünün tersine hafifce çeviriyor gibi yap ve bekle. Sarj simgesi geldiğinde bırak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazfit bip mi mi band 3 mü daha iyi arkadslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan1003

Bende de aynısı oldu. Bastırarak sola yani saat yönünün tersine hafifce çeviriyor gibi yap ve bekle. Sarj simgesi geldiğinde bırak.
    Şarz etmenin daha kolay bir yolu var mı sola bastırarak denedim bir iki saniye şarz oluyor bırakınca şarz etmiyor

Saatin al kısmındaki soketleri sert bir cisim yardımı ile temizle düzelecektir.

Alttaki videoyu inceleyebilirsin.

https://www.youtube.com/watch?v=I-85tWF_JDM
    Ben bulamadım başka yol. Tahminen şarj ettiğimiz aparat bozuluyor. Yenisini alıp deneyeceğim.

• erkansavci kullanıcısına yanıt
    Bu yöntemide deneyelim bakalım. Teşekkür ederim.

• erkansavci kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sorun çözüldü Kürdan yardımıyla soket kısımlarını temizledim soketlerden baya toz çıktı. Demekki tozdan şarz olmuyordu. Daha sonra denedim şarz olmaya başladı

• Xiaomi mi band de kolu saat pozisyonu'na getirince ekran otomatik açılıyordu sanırım xiaomi-huami-amazfit de bu özellik yok

Otomatik ekran ışığı yanıyor.
    Ve ayrıca pinleri temizlemek işe yaradı artık sıkıntısız şarj oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sercan1003

Otomatik ekran ışığı yanıyor.
    Ve ayrıca pinleri temizlemek işe yaradı artık sıkıntısız şarj oluyor.
    Otomatik ekran ışığı nasıl yanıyor ayarları nasıl yapabiliriz.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.