Şimdi Ara

Xiaomi Huami Amazfit (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
31
Favori
79.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bu saatin bayan için olan bir versiyonu, kayışı filan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock3r

arkadaşlar elimde hiç kullanılmamış amazfit var satıyorum. firma hediye gönderdi akıllı saatim olduğu için hiç kullanmadım kutusuna koydum duruyor. üründe deformasyon var mı demeyin ürün hiç kullanılmadı. kargo dahil 375 liraya verebilirim isteyene.

Xiaomi Huami Amazfit
    Dostum saat satıldı mı duruyor mu ?

• Jeraziah kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende de var. yeni rom geldi güncelledim ama hala düzelmedi. 1.3.7 rom versiyon.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seran kullanıcısına yanıt
    aynem gitti hava durumu. bekleyelim bakalım düzelticekler mi.

• Beyler v 1.3.7 güncellemesi geldi. Yükleyen var mı? Ne gibi yenilikler getiriyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • poyraz_371 kullanıcısına yanıt
    şu an güncelliyor bakalım görücez. arasıra da olsa kopma oluyordu. telefonu açıp kapatınca bağlanıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

şu an güncelliyor bakalım görücez. arasıra da olsa kopma oluyordu. telefonu açıp kapatınca bağlanıyordu
    Wos 2.0 dan önce böyle bir güncelleme var mıydı?

Incelediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: CagatayYL

aynı sorun bende de var. yeni rom geldi güncelledim ama hala düzelmedi. 1.3.7 rom versiyon.
    v 1.3.7 güncellemesi 'Error' diyerek hata veriyor. Sanırım wos 2.0 sürümüne geçeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rıza.BN.

Arkadaşlar, bu saatin bayan için olan bir versiyonu, kayışı filan var mı?
    https://tr.aliexpress.com/w/wholesale-amazfit-band.html?spm=a2g10.search0104.0.0.510543e2IJSyWx&initiative_id=SB_20180521074153&site=tur&groupsort=1&SortType=total_tranpro_desc&g=y&SearchText=amazfit+band

Buradan bakabilirsiniz hocam. Harici bir bayan versiyonu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seran -- 21 Mayıs 2018; 17:42:54 >

• poyraz_371 kullanıcısına yanıt
    Wos 2.0 nedir. Ben güncellemeyi yaptım sıkıntı yok. Bi fark göremedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gercekten arkasaslar wos2.0 nedir bende bilmiyorum aciklayacak varmi

• Wos2.0 bir rom sürümüdür.

Ben wos 2.0 yükledim,
    hala yeni güncelleme de hata veriyor,
    hala hava durumu yok :(

v1.37 geri döneceğim, en azından Türkçe

• seran kullanıcısına yanıt
    geri dönüşü nasıl yapıyorsunuz ? şimdilik hava durumu dışında bir hata yok.
  • CagatayYL C kullanıcısına yanıt
    Geri dönüşü deneyeceğim.

Saat güncellemesini de yapmıyor wos’da da.

• Yeni güncellemede herhangi bir fark göremedim, bende hava durumu gayet iyi çalısıyor hatta uyandığımda o gün hava kac derece olacak diye bildirim gelmesi cok hosuma gidiyor

• CagatayYL C kullanıcısına yanıt
    Amazfit uygulamasına güncelleme geldi fixlemisler artık gönül rahatlıgıyla kullanabilirsiniz :)
  • Arkadaşlar çok az kullanılmış veya sıfır saatini satmak isteyen varsa benimle iletişime geçebilir.
  • ŞahEser Ş kullanıcısına yanıt
    PM attım

• Ses kayıt uygulamasını kurdum. Kaydettiği sesleri nasıl bilgisayara atabilirim. Bilen var mı ? Şöyle bir açıklama var ben bu dosyayı bulamadım ?
    ** Saves WAV files in SDCARD\Recorder. Play back needs to be reduced to 0.35x for normal rate.
    ***Ses Kayıt Uygulaması :https://drive.google.com/open?id=1r6gKja9FmRv3QlMcnLgoBiHAnrGG-Yd7
    **** Uygulamaya saatten girince dosyayı seçip telefona gönder seçeneği de mevcut. Telefonum iPhone, yani iPhone'a dosyayı gönderme şansı yok.

Bu arada Macbook kullanıyorum ( Android Dosya Aktarım uygulaması ile saate dosya atıyorum. Saat uygulamalarını windows pc den apk manager ile kuruyorum. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CagatayYL -- 23 Mayıs 2018; 3:31:34 >

• Beyler benim saati ekranı bozuldu siyah ekranda beyaz çizgiler çıkıyor. Cihazı çalıştırınca bluetooth ile telefona bağlanıyor test bildirimlerinde titreşim çalışıyor fakat ekranda görüntü yok, ilk sabah uyanınca renklerin soldugunu ve ekranın titreme yaptığını görmüştüm sonra komple görüntü gitti. Bu olay olmadan önce 1 hafta saati havuzda suda kullanmıştım acaba su mu aldı diye söktüm saati saç kurutmayla kuruttum ama çözüm olmadı. Bu konuya bir çözüm bilen veya çıkma ekran bulabileceğim bir yer bilen var mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.