Şimdi Ara

Xiaomi Huami Amazfit (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
31
Favori
79.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. el az kullanılmış uygun fiyatlı siyah renkte satan olursa mesaj atsın lütfen.
  • Arkadaşlar,
    Bu akıllı saate herhangi bir uygulama(Google Play den) yüklenebiliyormu? Mesela ben fitness için proğram indirip seçeceğim proğramı saat üzerinden takip edebilirmiyim. (Süre,ağırlık- rep vs) Antramanda yanımda telefon taşımak adına böye bir saat daha çok işimi görüür o sebeple soruyorum. Bu maksatla kullanan varsa bilgi verirse sevinirim.
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

bende bip ten pace e geçtim

benim geçme sebebim bileğime oldukça küçük gelmesi

bu tam oturdu

umuyorum şarj süresi beni üzmez

45-50 günden sonra en azından 10 gün gitse yeter
    Hocam saat cebinizdeyken veya kolunuz sabitken yürüdüğünüzde adım saymaya devam ediyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: excalibur

Selam.. Ben wifi üzerinden saatle bağlantı kuramadım. Nasıl ayarlanır anlatabilir misiniz?
    Hocam saat cebinizdeyken veya kolunuz sabitken yürüdüğünüzde adım saymaya devam ediyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: reklam80

Amazfit pace kullanıyorum uygulamasinda test bildirimleri var. Bunları nasil kapatabilirim. Uygulama bildirimlerinden hariç saatin kendi bildirimleri var, bunları kapatmanın bir yolu var mı?

.....

• poyraz_371 kullanıcısına yanıt
    emin olun hiç denemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

emin olun hiç denemedim
    Dener misiniz?

Bende kesinlikle saymıyor ayar vs de yok zaten.

Örneğin adımla senkron bir şekilde kol hareketini algılamadığında saymayı bırakıyor...

sattım ben saati
  • Telefona amazfit uygulamasının son sürümü olan 2.3.0 sürümüne güncelledim. Yüklemeden önce hava durumunu gösteriyor fakat hava durumuna tıklayınca hata veriyordu ama güncelleme ile beraber artık hava durumunu hiç göstermemeye başladı.

Aynı sorunu yaşayan var mı acaba, çözümü nedir? Halbuki son güncelleme bilgilerinde bu sorunu çözdükleri yazıyor ama bende tamamen gitti hava durumu?

Saatte, STOCKfied ROM 1.3.6d Installer v1.8 Türkçe yüklü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seran -- 18 Mayıs 2018; 1:23:0 >
    Şöyle .. saate yürürken baktığınızda bazen anlık olarak sayaç saymaya devam etmiyor.. durduğunuzda net rakamı görüyorsunuz.. ama durdğunuzda saymaya devam etmiyor.. tecrübelerimle stabil olduğunu düşünüyorum... Cebimde olayını hiç denemedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: excalibur

Şöyle .. saate yürürken baktığınızda bazen anlık olarak sayaç saymaya devam etmiyor.. durduğunuzda net rakamı görüyorsunuz.. ama durdğunuzda saymaya devam etmiyor.. tecrübelerimle stabil olduğunu düşünüyorum... Cebimde olayını hiç denemedim..
    4.86km lik yürüyüşümde hesab şu.

Yürüyüş 55 dk 11 sn sürmüş ortalama dakikadaki adım sayısı 89 yani toplam atılan adım 4913.

Stride(uzun adım) 81 cm.

4913x0.81=3979 m. Yani 900m eksik ölçmüş. Oda yaklaşık 1000 adım kaçırdığını gösteriyor.

Xiaomi Huami Amazfit

Xiaomi Huami Amazfit

• quote:

Orijinalden alıntı: poyraz_371

4.86km lik yürüyüşümde hesab şu.

Yürüyüş 55 dk 11 sn sürmüş ortalama dakikadaki adım sayısı 89 yani toplam atılan adım 4913.

Stride(uzun adım) 81 cm.

4913x0.81=3979 m. Yani 900m eksik ölçmüş. Oda yaklaşık 1000 adım kaçırdığını gösteriyor.

Alıntıları Göster
    Aktivite başlattıktan sonra telefonla senkron ettiğinizde gittiğiniz rotayı mi fit de gösterebiliyor bu?
    rota hariç tüm bilgileri gösteriyor, acaba telefonun gps'i de açık olması mı lazım :(

• muhbey kullanıcısına yanıt
    Gps rotasıda var.

Zaten telefonla daha sonra senkron oluyor saat

. Yani saatin telefon ile alakası yok ayar anlamında.

• quote:

Orijinalden alıntı: poyraz_371

Gps rotasıda var.

Zaten telefonla daha sonra senkron oluyor saat

. Yani saatin telefon ile alakası yok ayar anlamında.
    benim sıkıntım gittiğim rotayı saatte gösterip uygulamada göstermemesi. saati kullanamdan uygulamadan denedim yine harita çıkmadı.
  • Saatin ekrani cok soluk acaba custom rom ile duzeliyormu ?

• nomenore kullanıcısına yanıt
    Hocam custom rom ile de bu anlamda değişiklik olmuyor sadece parlaklık ayarını sona doğru getirince bizim kullandığımız telefonlara yaklaşabilir görüntü kalitesi. Ama bu saatin teknolojisinden kaynaklanıyor. Şarjın daha fazla gitmesi için.
  • seran kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende de var her yolu denedim fakat düzelmedi cözüm bulursan bana da anlatırmısın cıldırmak üzereyim.....Xiaomi Huami AmazfitXiaomi Huami Amazfit

• Jeraziah kullanıcısına yanıt
    Bende sorunu araştırıyorum, xda forumlarında. Tam bilmememekle yeni 2.0 wos sürümü ile çözülmüş, Ama sanırım telefondaki aplikasyona da yeni bir güncelleme gelecekmiş.

Kesin netice bulursam yazarım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: new_yorker

Hocam custom rom ile de bu anlamda değişiklik olmuyor sadece parlaklık ayarını sona doğru getirince bizim kullandığımız telefonlara yaklaşabilir görüntü kalitesi. Ama bu saatin teknolojisinden kaynaklanıyor. Şarjın daha fazla gitmesi için.
    Saatin herseyi guzel sadece ekran parlakligi iste neyse boyle bir muddet kullanalim olmadi degistiririz sarj suresinden biktigim icin samsung gear s2 yi sattim bunu aldim :)) sarj super ekran kotu malesef

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.