Şimdi Ara

Xiaomi Huami Amazfit (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
893
Cevap
31
Favori
79.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benim geçme sebebim bileğime oldukça küçük gelmesi

bu tam oturdu

umuyorum şarj süresi beni üzmez

45-50 günden sonra en azından 10 gün gitse yeter
  • yogun54 Y kullanıcısına yanıt
    10 gün bence baya zor hocam eğer notification falan hiç kullanmazsanız belki derim. Öbür türlü benim beklentim 5 gün olursa iyi olduğu yönünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi new_yorker -- 20 Nisan 2018; 19:36:45 >
  • new_yorker N kullanıcısına yanıt
    ben sürekli bağlı tutmuyorum telefona

bi sabah bir akşam bağlayıp günlük aktiviteleri ve uykuyu senkronize ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

ben sürekli bağlı tutmuyorum telefona

bi sabah bir akşam bağlayıp günlük aktiviteleri ve uykuyu senkronize ediyorum
    Öyle yaparsanız 10 güne yaklaşacaktır diye tahmin ediyorum.
  • yogun54 Y kullanıcısına yanıt
    Bluetooth ile bağlamadan wifi ilede upload edebiliyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar elimde hiç kullanılmamış amazfit var satıyorum. firma hediye gönderdi akıllı saatim olduğu için hiç kullanmadım kutusuna koydum duruyor. üründe deformasyon var mı demeyin ürün hiç kullanılmadı. kargo dahil 375 liraya verebilirim isteyene.

Xiaomi Huami Amazfit
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    Selam.. Ben wifi üzerinden saatle bağlantı kuramadım. Nasıl ayarlanır anlatabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm atar mısınız numaranızı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • excalibur E kullanıcısına yanıt
    Üstten aşağı çektiğindeki ayarlara gir. Connectiona gir wifiye gir oradan wifini seç ve telefondan uygulamayı aç bu arada bluetooth açık olsun. Telefondan girmeye çalıştığım wifinin şifresini amazfit programı soracak sana telefondan şifreyi gir ve saati wifiye bağlamış ol. Daha sonra yine üstten aşağı çektikten sonraki ayarlarda uploada gir ve verileri buluta yükle. Amazfit uygulamasını açtığındada telefon buluttan verileri telefona çekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcelor -- 25 Nisan 2018; 12:23:8 >
  • Amazfit pace kullanıyorum uygulamasinda test bildirimleri var. Bunları nasil kapatabilirim. Uygulama bildirimlerinden hariç saatin kendi bildirimleri var, bunları kapatmanın bir yolu var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Hocam arayüz çok güzelmiş ismini verirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Hocam arayüz çok güzelmiş ismini verirmisin
    prototype source
    Güncel yazılımla gelen arayüzlerin içinde olması lazım.

https://sawfb.fabiobarbon.click/search/prototype%20source
    Burada benzerleri var.
  • şu an yurtiçinden en uygun kaça alınabilir?
  • 350 tl'ye 1 aylık kutu fatura mevcut. yurtdışıcihazı satıyorum ilgilenen varsa pm

• first9 kullanıcısına yanıt
    Aynı şartlarda bende satıyorum

• Arkadaşlar merhaba.

İki gündür saati kullanıyorum. Çok beğendim. Ama canımı sıkan iki durum var.

Birincisi adım sayar ile ilgili. Yürürken kolum hareket etmediğinde saymayı bırakıyor. Cep telefonundaki uygulama bile elimdeyken adımları ölçmeye devam ediyor...

İkinci olarak, saat sadece geceleri uyku kaydı yapıyor. Gündüz 2 saat uyumama rağmen kayıt almadı...

Bu konularda tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

• Xiaomi Amazfit Pace, Pebble Time, No1 F5, Xiaomi MiBand 2 İNCELEME

4 akıllı saati de uzun süreli kullandım. Sonunda inceleme videosu çektim.

Bisiklet kullanırken ve koşu sırasında kullandığım saatleri tek tek inceledim. Kararı siz verin :) Bir hatam olduysa affola. Siz dostlarımdan beğenmenizi ve abone olarak destek olmanızı bekliyorum, teşekkürler :)

https://www.youtube.com/watch?v=cEjGQET1GXI&list=PLjHomn_Vf-5cbaKX4Ce3y_GOnZXi0Poxq
  • Selamlar herkese Birkaç aydır Amazfit Pace kullanıyorum. Bu süre içerisinde elime geçen, denediğim, hoşuma giden watchface tasarımlarını blogumda bir yazıda, indirme linkleriyle beraber derledim. Uzun süreli kullanıcılar bir çoğunu denemiştir zaten ama özellikle yeni kullanıcıların bakmasını tavsiye ederim; Amazfit Pace Kaliteli Watchface Tasarımları

En kalitelilerinin ekran görüntülerini de ekleyim...

Xiaomi Huami Amazfit

• Arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum. Daha önce yazıldıysa bulamadım kusura bakmayın.

Saate telefondan müzik göndeeebiliyormuyuz. Ben spor için alıcam evde bilgisayarım yok. Telefondaki müzikleri saat hafızasına yollayabilirmiyim. Böylece spora sadece kulaklık ve saatle giderim. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: akıllı-adam

Arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum. Daha önce yazıldıysa bulamadım kusura bakmayın.

Saate telefondan müzik göndeeebiliyormuyuz. Ben spor için alıcam evde bilgisayarım yok. Telefondaki müzikleri saat hafızasına yollayabilirmiyim. Böylece spora sadece kulaklık ve saatle giderim. Teşekkürler.
    Mevcut uygulama ile telefodan dosya gönderimi yok. Watch Droid uygulaması ile dosya gönderimi olabiliyormuş.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.