Şimdi Ara

Xiaomi Huami Amazfit (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
31
Favori
79.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birde şu var sanırım. Telefondaki bildirimler saate geldikten sonra siliniyor. Saatten silmesende

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Saati pc ye baglamadan watchface yukleyemiyor muyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon bluetooth ile saate bagla gözüküyor. arama mesaj geldiginde saatın ekranında gösteriyor ama gel görki telefondaki amazfit uygulaması saat baglı degil diyor?? uygumala saatle ilgili bir bilgi vermiyor dolasıyla. CİHAZ İPHONE
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

Birde şu var sanırım. Telefondaki bildirimler saate geldikten sonra siliniyor. Saatten silmesende

Saatten bildirim silinince tlf. danda siliniyor. Bildirim silinmezse her ikisindede duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: triyaki43

Saati pc ye baglamadan watchface yukleyemiyor muyuz

Watch droid uygulaması ile telefondan dosya aktarılabiliyor.
  • Adorer kullanıcısına yanıt
    Telefonun dilini ingilizce yapınca baglantı sorunu yaşanmıyor iphone ile ilgili sorunlar henuz giderilmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Telefonun dilini ingilizce yapınca baglantı sorunu yaşanmıyor iphone ile ilgili sorunlar henuz giderilmemiş

Wi Fi şifresi girip saat yazılımını güncelledinizmi? Güncel yazılımda bu sorunun düzelmiş olması lazım.
    Saat ayar menüsünde hakkında kısmına bakın rom versiyonu 1.3.6d mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 5 Nisan 2018; 15:47:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ybektas55 kullanıcısına yanıt
    1,3,6d sürüm dün güncelledim
  • Selamlar, Gearbest üzerinden satın aldığım saatimi yaklaşık, 1,5 aydır kullanıyorum. Son firmware ve standart yazılımla kullanıyorum. Son zamanlarda bazen 1 günde bazen 12 saatde şarjı bitmeye başladı. Şarjdan sonra 6-7 saat % 95 - 96 gidiyor sonra birden düşmeye başlıyor. Eşleştirme sonlandırıp tekrar bağladım, fabrika ayarlarına döndürdüm ama bir türlü düzelmedi. Aynı problemi yaşayan varmı acaba.
  • Arkadaşlar selam. 15 gün öncenederland register kargo ile gearbest üzerinden saati satın aldım. hareketlerde halen bir şey görünmüyor. kargoya verilmiş ama bu normal mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

Arkadaşlar selam. 15 gün öncenederland register kargo ile gearbest üzerinden saati satın aldım. hareketlerde halen bir şey görünmüyor. kargoya verilmiş ama bu normal mi
    Uzun süre pe-advised görünür. Yurtdışına sevkedildi kaydından 2-3 gün sonra gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 6 Nisan 2018; 13:14:24 >
  • ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Huami Amazfit

teslimat ofisinden teslim alın diyor ama nerden alacağız. bu izmire mi gelmiş anlamadım
  • quote:

Arkadaşlar selam. 15 gün öncenederland register kargo ile gearbest üzerinden saati satın aldım. hareketlerde halen bir şey görünmüyor. kargoya verilmiş ama bu normal mi
    Normal değil ama bazen gecikmeler olabiliyor. 15 gün önce mi yollandı ? yoksa 15 önce mi aldınız ? takip kodunu özelden atın bide ben bakayım isterseniz.
  • Merhaba arkadaşlar çok az kullanılmış amazfit pace var. 85 dolardan verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

quote:

Wi Fi şifresi girip saat yazılımını güncelledinizmi? Güncel yazılımda bu sorunun düzelmiş olması lazım.
    Saat ayar menüsünde hakkında kısmına bakın rom versiyonu 1.3.6d mi?

Alıntıları Göster
    2 gündür turkce kullanıyorum telefonu kopma olmadı düzelmiş olabilir baglantı sorunu

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    22 martta sipariş geçmiştim. Yani daha 15 gün oldu sipariş geçeli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

22 martta sipariş geçmiştim. Yani daha 15 gün oldu sipariş geçeli.
    Ne zaman kargoya verildi peki ?
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    29 unda verilmiş. Yukarıda paylaştım kargo hareketlerini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2 gündür turkce kullanıyorum telefonu kopma olmadı düzelmiş olabilir baglantı sorunu

Alıntıları Göster
    Güncellemeden sonra kapatıp açmak gerekiyordu galiba. Düzeldiğine sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 6 Nisan 2018; 19:35:16 >
  • quote:

teslimat ofisinden teslim alın diyor ama nerden alacağız. bu izmire mi gelmiş anlamadım
    Yurtiçi hareketlerini PTT'den takip edin.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.