Şimdi Ara

Xiaomi Huami Amazfit (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
31
Favori
79.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deepkurt

quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Amazfit 2 saatim geldi. A1609 modeli, yani komple Çince. :-)

Bakalım, internette birkaç kaynak buldum, hiç olmazsa İngilizce yapmaya çalışacağım.

Bootloader kilidini açmak için başvurdum, hele önce bir kilidi açalım, hangi romu yükleyeceğimi seçeceğim.

Bootloader kilidini açtım ve Global Rom'u yükledim. Sadece İngilizce var.

Aslında TR dil seçeneği olan custom ROM'lar var ama ben Glbal A 1619 cihazına ait romu flashladım.

Gayet iyi oldu, bakalım OTA'dan güncelleme alacakmı...

Amazfit 1 de var bende, kızım kullanıyor. Çok fark yoktur diye üşünmüştüm baştan ancak baya bi fark mevcut. Özellikle spor severler için çok daha fazla opsiyon var bu yeni modelde...

Hayırlı olsun.
    Donanım özellikleri hemen hemen aynı. Kasa yapısı ve yazılım farkı var demekki.
    Şu anki fiyat farkına değmeyeceğini düşünüyorum. İlerde ciddi indirim olursa bendekini ufaklığa devredip almayı düşünürüm.

• ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Aradaki farkları aşağıdaki tabloda görebilirsiniz. Evet donanım benzer ama özellik olarak oldukça fark var...

Xiaomi Huami Amazfit
  • deepkurt kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sağolun, fakat günlük kullanımda sadece bildirimleri görmek ve adım sayma haricinde farklı bir özelliğini kullanmayacak kişiler içinde; fark oluşturuyor mu yani
  • Şu an için amazfit 1 en ucuz nerde acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctnn

Şu an için amazfit 1 en ucuz nerde acaba

Türkiyede bende. Çinde gearbest.com
  • ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Sizde ne kadar

• quote:

Sizde ne kadar

Siz gearbestten hesaplı fiyata alın. Özelden bilgi veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuMé®@NG

Ios ile kullanmak için telefon dilinin de ingilizce olması gerekiyor. Bir de daha önce Apple Watch kullanmış biri olarak tatmin etmedi.

Bu sorun bugunde devam ediyormu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran parlaklığı ayarı yapabiliyor muyuz?

bide dereceleri değiştirebiliyor muyuz

• arkadaşalr yardımcı olurmusunuz bildirimler bir geliyor 10 gelmiyor bu sorunu nasıl çözerim bilgisi olan arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: first9

ekran parlaklığı ayarı yapabiliyor muyuz?

1-5 arası parlaklık ayarı var. Ölçü birimlerini soruyorsanız tel. uygulamasından değişiyor.Xiaomi Huami Amazfit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 30 Mart 2018; 23:7:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N7K

arkadaşalr yardımcı olurmusunuz bildirimler bir geliyor 10 gelmiyor bu sorunu nasıl çözerim bilgisi olan arkadaşlar

Amazfit uygulamasına gerekli izinler verilmiş halde devamlı arka planda çalışması gerekiyor.Xiaomi Huami AmazfitXiaomi Huami Amazfit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 30 Mart 2018; 23:9:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: unforgotten

Merhaba arkadaşlar. Bu cihaz nabız bantlarına bağlanamıyor değil mi ? Nabız ölçümü sadece bilekten yapılıyor.

Gögüsten ölçen nabız bandı var bende. Almadan önce bende araştırmıştım öyle bir olay yok maalesef.
  • quote:

Bende yine 99 dolar görünüyor :) anlık inip çıkıyor demekki.

Benim bir sorum olacak buradan aldığımizda ortalama kaç günde gelir acaba? Türkiye den ikinci el almak veya gearbest den sıfır almak arasında kaldım da.

Ne önerirsiniz?

Tabi ki gearbest öneririm.
  • Aynen hocam. İkinci el almaktansa gearbestden sıfır alacağım. Zaten tr de ikinci el fiyatları gearbestin sıfır fiyatları ile satılıyor.

Fakat şu an 99 dolar sanırım. Geçen ki gibi 89 dolar filan yakalarsam direk alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

quote:

1-5 arası parlaklık ayarı var. Ölçü birimlerini soruyorsanız tel. uygulamasından değişiyor.

nerden ayarlanıyor hocam parlaklık ayarı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

quote:

1-5 arası parlaklık ayarı var. Ölçü birimlerini soruyorsanız tel. uygulamasından değişiyor.

nerden ayarlanıyor hocam parlaklık ayarı

Ana ekranda yukardan aşağı kaydır sağda ayarlar var oradan genel ayarlar sekmesinden ayarlanıyor.
    Menüleri biraz karışık youtubeden videolarını izlemek faydalı oluyor.

Xiaomi Huami AmazfitXiaomi Huami AmazfitXiaomi Huami Amazfit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 30 Mart 2018; 23:18:47 >

• Xiaomi Huami Amazfit

Basit bir watchface hazırladım. Fenerbahçeli arkadaşların denemesini öneririm, hiç fena olmadı

İndirmek için;https://sawfb.fabiobarbon.click/view/Shared/Fenerbahce-Cyan2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLegendy -- 31 Mart 2018; 1:59:13 >

• deepkurt kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam hayırlı olsun bende çin versiyonunda aldım rom atma işlemlerini nasıl yapıldığını gösteren sizin adımları takip ettiğiniz bir link varsa paylaşabilir misiniz? Arkadaşların dediği gibi aslında donanım olarak çok fark yok ve aradaki fiyat farkına ben de değmeyeceğini düşünüyorum ama bu modelin öncekine göre daha oturaklı ve şık olduğunu düşünüyorum belki iş toplantıları için daha uygun geldi bana. Sizin bu konudaki düşünceniz nedir?
  • türkçe rom %100 olmadı mı? hangi aşamada ki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.