Şimdi Ara

Xiaomi Huami Amazfit (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
31
Favori
79.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheLegendy

Xiaomi Huami Amazfit

Basit bir watchface hazırladım. Fenerbahçeli arkadaşların denemesini öneririm, hiç fena olmadı

İndirmek için;https://sawfb.fabiobarbon.click/view/Shared/Fenerbahce-Cyan2

Elinize sağlık. 1 tane seçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kıymetli_vatandaş

türkçe rom %100 olmadı mı? hangi aşamada ki?

Bir gelişme yok bildiğim kadarıyla. Bu haliylede yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

quote:

15 şubat tarihli güncellemeden bahsediyorsunuz sanırım teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

quote:

15 şubat tarihli güncellemeden bahsediyorsunuz sanırım teşekkürler

Evet.

https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/rom-paceficator-project-stockfied-rom-1-t3713945

• Arkadaşlar ürünün siparişini verdim. Kupon vs derken 380 tlye geldi aliexpressten. Tabi kafamda deli sorular var.

1-elimde Bluetooth kulaklık var. Bu kulaklık aracılığıyla saat üzerinden tel görüşmesi yapabilir miyim?

2-Saate Spotify, radyo vb uygulamalar yükleyip müzik dinleyebilir miyim?

3-saatin menüsünü Türkçe yapmak için bizim gibi çok anlamayanlara yol gösterecek bir rehber var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okananlar

Arkadaşlar ürünün siparişini verdim. Kupon vs derken 380 tlye geldi aliexpressten. Tabi kafamda deli sorular var.

1-elimde Bluetooth kulaklık var. Bu kulaklık aracılığıyla saat üzerinden tel görüşmesi yapabilir miyim?

2-Saate Spotify, radyo vb uygulamalar yükleyip müzik dinleyebilir miyim?

3-saatin menüsünü Türkçe yapmak için bizim gibi çok anlamayanlara yol gösterecek bir rehber var mı?

Hayırlı olsun.
    Saat ile kulaklık olsun olmasın tel. görüşmesi yapılmıyor. Çağrı geldiğinde ses kısma veya çağrıyı sonlandırma seçeneği var.
    Saatin dahili hafızasından kulaklık ile müzik dinleniyor.
    Çalışan radyo uygulaması yok bildiğim kadarıyla, internet'ten müzik dinleniyormu bilmiyorum.

Türkçe rom için önce bootloader'in açılması lazım.

https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/tutorial-unlock-bootloader-warning-void-t3654011

https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/fw-tool-stock-firmware-installers-2017-t3725494

• Merhaba arkadaşlar saatin detaylı incelemesini yaptım umarım faydalı olur tüm arkadaşlara ayrıca konu sahibi videoyu ilk mesaja alırsa sevinirim.

Kanalıma da abone olup destek olurasanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N7K -- 31 Mart 2018; 23:24:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: new_yorker

Merhaba hocam hayırlı olsun bende çin versiyonunda aldım rom atma işlemlerini nasıl yapıldığını gösteren sizin adımları takip ettiğiniz bir link varsa paylaşabilir misiniz? Arkadaşların dediği gibi aslında donanım olarak çok fark yok ve aradaki fiyat farkına ben de değmeyeceğini düşünüyorum ama bu modelin öncekine göre daha oturaklı ve şık olduğunu düşünüyorum belki iş toplantıları için daha uygun geldi bana. Sizin bu konudaki düşünceniz nedir?

Size katılıyorum. Zira bende ikisi de var, eski model kızımda, yenisi bende.

Yenisi çok daha şık duruyor, eskisinin turuncu renk kayış ile birlikte çok feminen bir duruşu var (şahsi düşüncem, kimse alınganlık göstermesin).

Bende deri ve metal 2 farklı kayış daha var, değiştirip değiştirip takılıyorum.

Ekran filmi taktım, çok hoşuma gitmediği için çıkarttım, inşaallah çizmeyiz camını.

Benim takip ettiğim forum xda. Orada bütün yönergeler mevcut, ilk yapacağınız iş bootloader kilidini açmak. Sonrası xda da çok detaylı anlatılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepkurt -- 2 Nisan 2018; 9:56:47 >

• deepkurt kullanıcısına yanıt
    anladım hocam çok teşekkürler ben de oraya bakarak halledeyim. Tehlike bir süreç mi yani bir sıkıntı olup saatin çalışmama durumuyla karşı karşıya kalabilir miyim acaba?
  • TheLegendy kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam elinize sağlık . nasıl saate yükleneceğine dair bilgi verebilir misiniz ?
  • kulekule kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Watchface dosyasını indirip, saatinizi şarj eder gibi bilgisayarınıza bağlayın. Internal Storage içerisinde Watchfaces diye bir klasör olacak. İndirdiğiniz dosyayı onun içine atarsanız saate yüklemiş olursunuz. Daha sonra uygulama arayüzünden veya saatin arayüzünden seçip, kullanmaya başlayabilirsiniz...
  • ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu custom romların Türkçe desteği dışında herhangi bir avantajı varmı? Rom açıklamalarında çok dişe dokunur şeyler göremedim de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendy

Hocam bu custom romların Türkçe desteği dışında herhangi bir avantajı varmı? Rom açıklamalarında çok dişe dokunur şeyler göremedim de...

Yok bilgiğim kadarıyla. Bootloader kilidi açıldığı için sonrasında değişik uygulamalarda yüklenebiliyor.
  • TheLegendy kullanıcısına yanıt
    cevabınız için çok teşekkür ederim hocam . iyi günler .
  • Orijinalden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 1:53:12 >
  • fatihto kullanıcısına yanıt
    Bende emojileri merak ediyorum hocam ekranda nasıl görünüyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

Whatsapp, sms ya da herhangi bir reminder (ya da alarm) uygulamasının bildirimi ekranda nasıl gözüküyor fotoğraf atma şansı var mı bir arkadaşın eğer bunlar mümkün oluyor ise..

Whatsapp uyarısı çift geliyor onu çözemedim.

Xiaomi Huami AmazfitXiaomi Huami AmazfitXiaomi Huami AmazfitXiaomi Huami Amazfit

• Belli kişilerden gelen mesajların (whatsapp sms)görüneceği şekilde ayarlanmıyor mu ? illa şu programı mı almak gerekiyor.
  • Saatın ekranına gelen aramaları mesajları vs.. gibi bildirimleri saat bir yerde saklıyormu yoksa okuduktan sonra siliniyormu ? yani ben saate depolasın istemıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Saatın ekranına gelen aramaları mesajları vs.. gibi bildirimleri saat bir yerde saklıyormu yoksa okuduktan sonra siliniyormu ? yani ben saate depolasın istemıyorum

Bildirimler depolanmıyor. Saat veya telefondan sağa kaydırmak suretiyle siliniyor. Hangi cihazdan silinirse diğerindende silinmiş oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.