Şimdi Ara

Xiaomi Huami Amazfit (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
893
Cevap
31
Favori
79.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İzmire gelmiş. Teşekkürler. 15 günde şok oldum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekotime

Selamlar, Gearbest üzerinden satın aldığım saatimi yaklaşık, 1,5 aydır kullanıyorum. Son firmware ve standart yazılımla kullanıyorum. Son zamanlarda bazen 1 günde bazen 12 saatde şarjı bitmeye başladı. Şarjdan sonra 6-7 saat % 95 - 96 gidiyor sonra birden düşmeye başlıyor. Eşleştirme sonlandırıp tekrar bağladım, fabrika ayarlarına döndürdüm ama bir türlü düzelmedi. Aynı problemi yaşayan varmı acaba.

Bu konuya bir bakın.

• Bu gün saatime kavuştum. Şu an update yapıyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu şarj olayında dikkat etmemiz gerekn bir şey var mı. Bu gece biraz fazla hhızlı gitmiş. Dün öğlen full dü sabah kalktığımda 73 e düşmüş. Herhangi bir aktivite de yapmadım. Birtek 1-2 parça müzik dinledim 2-3 kez kalp ritmi ölçtüm okadar.Telefon gibi uygulama sonlandırma falan var mı acaba.
  • Saatin pili 1 - 1.5 günde bitmeye başladı. Bunun sebebinin güncellenen telefon uygulaması olduğunu düşünüyorum.
    Güncelleme öncesi gayet stabil ve normal kullanımda 4 - 5 gün rahat gidiyordu.

Amazfit Watch 2.0.1https://yadi.sk/d/WLwH7WIw3SAXGk
    Amazfit Watch 2.0.3https://yadi.sk/d/SJaQWICr3TSQXs
    Amazfit Watch 2.3.0https://yadi.sk/d/lMW9IJMT3UFpm2

Miui Türkiye forumdan alınan Türkçe android uygulaması linkleridir.
    2.0.1 sürümü stabil, 2.0.3 sürümü dengesiz, 2.3.0 sürümünü deniyorum.

• ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Bendeki problemi buldum ve düzelttim arkadaşlar. 1 günde şarjımın bitmesi Amazfit
    uygulaması üzerinden yaptığım Strava senkronizasyonuymuş. Strava hesap bağlantısını
    kestim ve strava hesabımı deactivate ettim. Şu anda 2 gündür kullanıyorum şarjım % 70.
    Belki diğer arkadaşlardada aynı sorun vardır.
  • Bende miband2 vardı ve mifit uygulaması ile kullanıyordum ve iphone sağlık uugulaması ile senkronizeydi. Bu amazfitin böyle bir özelliği yok herhalde. İphone ile senkronize olmuyor.

Birde miband2 ile windows şifresini bluetooth ile açabiliyordum ama bu amazfiti bilgisayarın bluetoothu görmüyor. Miband2 den artısı olması gerekirken nedense eksisi var.

Ayrıca oturduğum için hatırlatma uyarısı var bunu nerden kapatıyoruz. Umarım bunu açma kapatma özelliğide vardır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 haftalık saatimi satıyorum. ilgilenen varsa, fiyat 450 tl.

satma sebebim ekonomik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tesekkurler 🖒

• bekotime B kullanıcısına yanıt
    Nasıl yaptığınız acaba? Senkronizasyon ayarlarını bulamadım uygulamada

• Amazfit2'nin Samsung Gear S3 ile belirgin farkları var mı? Birbirlerine üstün oldukları yönler vs? Karasız kaldım ikisi arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s700

Amazfit2'nin Samsung Gear S3 ile belirgin farkları var mı? Birbirlerine üstün oldukları yönler vs? Karasız kaldım ikisi arasında.
    Şarj süresi ve always on özelliği ön plandaysa amazfit 2 alınır onun dışında s3 daha iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

Bende miband2 vardı ve mifit uygulaması ile kullanıyordum ve iphone sağlık uugulaması ile senkronizeydi. Bu amazfitin böyle bir özelliği yok herhalde. İphone ile senkronize olmuyor.

Birde miband2 ile windows şifresini bluetooth ile açabiliyordum ama bu amazfiti bilgisayarın bluetoothu görmüyor. Miband2 den artısı olması gerekirken nedense eksisi var.

Ayrıca oturduğum için hatırlatma uyarısı var bunu nerden kapatıyoruz. Umarım bunu açma kapatma özelliğide vardır
    Oturma uyarısını kapatma vardı. Ama şimdi bende bulamıyorum nedense güncellemeden sonra mı kapattılar nedir ?
  • Amazfit Watch 2.3.0 https://yadi.sk/d/lMW9IJMT3UFpm2

Güncel uygulamayı yükledikten sonra saat pil tüketimi normale döndü.
    3 günde %50 pil tüketimi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 14 Nisan 2018; 18:21:6 >
    Watch Droid uygulamasi "Bu mac adresi kullanilamaz" hatasi veriyor diger benzer uygulamalari da yukledim hicbiri calismadi ne yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: triyaki43

Watch Droid uygulamasi "Bu mac adresi kullanilamaz" hatasi veriyor diger benzer uygulamalari da yukledim hicbiri calismadi ne yapabilirim
    Ben rootlu saat ile biraz uğraşarak çalıştırmıştım.
    Uygulamanın yanında saate de güncel Apk'sını yüklemek gerekiyor.
  • Saatin ilk kurulumunda ölçü birimleri imperial, hava durumu fahrenheit olarak geliyor.
    Bunların metrik ve santigrat olarak ayarlanması sırasında yaşanan sıkıntıları gidermek adına küçük bir rehber hazırladım.

İşlemler telefon uygulamasından yapılacak.

1 - Profil ekranından ayarlar seçiyoruz.

2 - Bildirimler kısmına dokunarak imperial seçeneğini metrik yapıyoruz.

3 - Durum ekranında sayfayı aşağıya doğru çekerek senronizasyon yapıyoruz.

4 - Durum ekranında sol üst köşedeki bağlı kısmına dokunup gelen ekranda hava durumunu seçiyoruz.

5 - Scaklık birimini seçip fahrenheit seçili olan kısmı santigrat yaparak onaylıyoruz.

6 - Durum ekranında sayfayı aşağıya doğru çekerek tekrar senronizasyon yapıyoruz.

• 15/01/2018 tarihinde aldığım amazfit pace'i kullanmadığım için satıyorum tertemiz hepsiburada'dan almıştım 400 lira gibi bir fiyata verebilirim almak isteyen varsa ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poiraz -- 17 Nisan 2018; 19:36:43 >
  • blackmannnnn kullanıcısına yanıt
    Amazfit uygulamasında profile sekmesinde, add accounts bölümünden yapılıyor Strava senkranizyon ayarları.
  • Amazfit Stratos ile Pace ailesine katıldım bende. Çin versiyonunu almıştım xda forumdaki yönergeler ile custom rom (StratOS2.0) atıp ingilizceye çevirdim saati. Şu ana kadar saatten baya memnunum tarzı ve özellikleri, şarjı ile. Yalnız sanırım bu romun orijinal rom ile arasında ufak tefek farklar var. Tam keşfedemediğimden soruyorum orijinal romun yapıp Stratos un yapamadığı neler var? Birde stratosun iyi çalışmayan kısımları var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.