|
Xiaomi kendi kendine kapanıp açılma sorunu (2. sayfa)
-
-
cihazın işlemcisi yanmış, yabancı forumlarda çok kişi bu durumu yaşamış bende iphone 14 plus alarak sorunu çözdüm, birdaha da xiaomi'nin herhangi bir ürününe bulaşmam. adamlar sistematik olarak 2-3 yılda bir hesap makinesi, mi account gibi uygulamaları güncelleme bahanesi ile cihazları çöp ediyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 1 Ocak 2023; 15:35:9 > -
Arkadaşlar benim cihaz not 9 s şimdi bende de şöyle bir sorun var aksam saat 11 pubg oynuyordum cihaz kendi kendine kapandı sonra biraz bekledim açıldı ama yine kapandı bu tekrar tekrar yaşandı ama sarja takınca cihaz açılıyor hiçbir şekilde kapanmiyor misal sarjdan cikartiyorum telefonu 60 FPS video cihazı zorlar biliyosnz açtım video kapandı oyuna giriyorum lobide kapanıyor artık batarya mi kaldirmiyor ne oluyor bilmiyorum dediğim gibi sarja takiliyken hiçbir sorun yok ama sarjdan çıkardığım zaman cihaz kendi kendini kapatıyor ama şöyle bir durumda var cihaz şarjı çok iyi ve stabil gidiyor yani şarjı hızlı bitmiyor hızlı da doldurmuyor stabil çözüm batarya değiştirmek midir sizce ? -
Merhaba beni ekran kapali bildirim geliyor ekrani acıyorum donup reset atiyor. Bunu yasayan varmi acaba telefona dokunmazsam sorun yok ama nezaman beni gorur yada bildirime bakmaya çalışsam ekran donup kapaniyor bu durum gun icinde 4 veya 5 defa oluyor. Bazen sikinti olmuyo ariza surekli degil. BU arada -
Hocam note 8 pro kullanıyorum ve birebir aynı sorunu yaşıyorum şu an. Güç düğmesinden değilmiş ondan eminim. Geriye batarya ve anakart olma ihtimali kalıyor. Sorun neymiş nasıl çözdünüz siz
-
Selamlar arkadaşlar bende de xioami Redmi Note 12 pro 5g var 3 aydır kullanmaktayim sadece arada reset atıyordu sonra düzeliyor du ama şimdi hangi uygulamayı girsem yada açsam uygulamadan atıyor yada yeniden başlatıyor mesela fabrikadayim mobil beriden wifi ya aldım pat kapattı sürekli aynı döngüde kaldı bnde fastboot girdim reboot ettim bir süre durduyeniden başlatmayi sonra WhatsApp da mesaj gönderiyorum bakıyorum ki kimse okumamış gösteriyor yani uygulama yanıt vermiyor diyor bnde güç tuşuna basıyorum yeniden başlatıyor anca öyle düzeliyor arkadaşlar yazılımsal olduğunun tespit ettim bu sekilde arkadaşlar yakında telefona yazılım attircam telefon yurtdışı cihaz -
2021 Kasımında aldığım POCO X3 GT sahibiyim.
Sorunsuz gayet güzel kullanıyordum.
Şimdi 3-4 gündür telefon günde 1-2 sefer 1-2 saatlik bootloop sekansına giriyor. Sürekli boot yapmaya çalışıyor, fastloop işe yaramıyor. Poco yazarken , MIUI yaarken , tam açılırken ekran PİN ini girerken bir yerlerde hep reboot yapıyor. Hafızdaki gereksiz büyük dosyaları sildiö, gereksiz uygulamaları kaldırdım. 20 saat çalşıyor. 2-3 saat bootloop yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 11 Aralık 2024; 16:10:8 > -
harbi işe yaradı hocam aklım çıktı benim cihaz yurt dışı bide o kadar övdüm bozuldu sandım aklım çıktı :)
-
hocam ıkı butun gece video izleyip yorumlar okudum hıc bırı ıse yaramadı herkes yazlılım yuklenecek telefonun ıcındekıler sılınecek dıyordu bende sızın mesaja denk geldım ıyıkı telefon gercekten acıldı şok oldum :) cok tesekkurler :)
-
Merhaba. Bir çok öneri var. Hangisini uyguladınız da sonuç aldınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X