Operatörden bu hizmeti aktif ettiniz değil mi ? |
Xiaomi Mi 10T / PRO (Apollo/Pro) REHBER KONU (2. sayfa)
-
-
Aynen usta aktif ettim hepsini. Hattım türk telekom ondan sanırsam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de Türk Telekom ama bilemedim...
Vallaha usta dediğin işlemleri yaptım, hattı başka telefona geçirdim denedim yine olmadı. Sen anlattıkların dışında başka bir şey yapmış olabilir misin? Çünki hattın da benim gibi tt yse o zaman bu işte bir terslik var, ben bir şeyi yanlış yapıyorum
Bu konuda verdiğim yöntem ile aktif ettim,Custom rom kullanıyorum ondan olabilir belki.....
Son güncellemeyi yapalı baya oldu , bugün tüm uygulamalar kendi kendine karanlık moddan çıkmışlar.
Ayarlarda hepsi karanlık modda.
Çözümü : bildirim çubuğundan karanlık modu kapatıp açmak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
11 de adaptive sync daha kötü olmuş ilk görsel izlenimim o yönde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk sayfaya 10 ve 18w şarj aleti dolum süreleri (%20-%90 arası) eklendi.
Müsait zamanda da 33w orijinal şarj aleti ile dolum süresini de ekleyeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 19 Mart 2021; 0:22:0 > -
vowifi bende de çıkmıyor modem Ayarlarındaki menu de değişik buradakinden bir yerlerde ayarı olmalı
Bu işlemleri deneyin..
1. Telefon Menüsü Ayarlar/Sim kartlar&Mobil ağlar menüsüne girerek sim kartımızın üzerine tıklıyoruz.
"VoLTE kullan" ve "Wi-fi kullanarak arama yapın" butonlarını aktif ediyoruz.
2. Ayarlar/ Telefon hakkında/Tüm özellikler bölümüne girerek "Çekirdek sürümü" üzerine yeni menü açılana kadar 5-6kez tıklıyoruz. Açılan menüde sağ üst köşede üç nokta üstüste simgesine tıklıyoruz." Additional topla/Ek araçlar" yazısına tıklıyoruz.
3. Açılan ekranda "Modem test araçları" a tıklıyoruz. 6.Açılan menüde "Mobile network Info/Mobil ağ bilgisi"ya tıklıyoruz.
4. Cellular Radio Power bölümünü aktif yapıyoruz (yeşil).
Hemen altında bulunan küçük ok a tıklıyoruz " TD-SCDMA/UMTS" yi seçip tüm ekranları kapatıyoruz.
Dikkat edilecek husus "Cellular Radio Power/Radyo sinyal gücü" kendiliğinden kapanabiliyor, ekranları kapattığınızda mutlaka aktif olmalı.
5.Şebeke çubuğu yanında VoLTE yazısı görünecek Vowifi görünmeyebilir önemli değil ,merak etmeyin..
6.Telefonunuzu uçak moduna alın ve herhangi bir wi-fi ye bağlanın.
Uçak modundayken birini arayın mutlaka çalışacaktır.
Çalışmazsa Cellular Radio Power siz fark etmeden off olmuştur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 19 Mart 2021; 0:29:12 >
-
volte de sıkıntı yok çekmeyince yani hatsız a alınca vowifi direk devreye giriyordu sıkıntı o. deniyorum şimdi bakıyorum oralara olmadı olunca haber veririm bakalım
yaptım birşeyler yeniden başlatınca düzeldi ama td sc ti seçince menü kapanıyor tekrar bakınca burası sabit kalıyor doğru mu Lte umts auto prl.
edit: vowifi yine bir yerlerden iptal oldu sanki
-
şimdi de 869434 yazdım vowifi gözüktü
Hangi romu kullanıyorsunuz acaba? Bende onu yükleyeyim öyle olur belki
İlk sayfada videosunu çektiğim hellas romu kullanıyorum.
sanırım çok sorunlu bir sürüm bu. yabancı forumlarda da çok sorun yaşayan olmuş cihazları çökenler vs..
Evet hocam 10a göre daha kötü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
umarım farkındalardır ne adaptive sync düzgün çalışıyor ne browserlarda kaydırma vs, ben 6 senelik Huawei kullanıcısıyım Huawei ye kızgınlığımdan bundan kaçayım dedim, yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş gibi olduk anasını satayım, inşallah kısa sürede düzeltirler de adam gibi kullanıp kafayı başka şeylere yorarızquote:
Orijinalden alıntı: erdo205
Evet hocam 10a göre daha kötü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 19 Mart 2021; 18:35:39 >
3. parti launcher kullanıp da full ekran kaydırmayı kullanabilen varsa ses etsin :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X