Şimdi Ara

Xiaomi mi 11 lite ana konu (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.801
Cevap
48
Favori
133.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim şu sıralar yaşadığım bi problem var. kablosuz kulaklık bağlıyken aynı zamanda konum açıkken telefonla uğraştığımda, kendi kendine bağlantıyı kesip 3 4 sn sonra yeniden bağlanıyor. günde 1 sefer olsa sıkıntı yok ama sık sık yapıyor ve can sıkıcı bi hal almaya başladı. bu sorunla karşılaşıp çözebilen var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • V13.0.8.0 SKQMIXM sürümü nasıl? Güncellemeli miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google telefon uygulamasına arama kaydetme özelliği geldi, bilginiz olsun.

Not: Kaydı başlattığınızda karşı tarafın duyabileceği şekilde görüşmenin kaydedilğine dair sesli bildirimde bulunuyor.

Xiaomi mi 11 lite ana konu

• Spartacusbund kullanıcısına yanıt

Aynı sıkıntı bende de var. Bazen günde iki defa olmaya başladı. O kadar çok hatalı bir güncelleme sundular ki uğraştırıyor. Sırf bu yüzden samsung'a geçmek isiyorum.

Yeni güncelleme kim bilir ne zaman gelecek. Ondada bakalım neler problemli olacak.

Büyük ihtimalle son kullandığım son xiaomi olacak.

• Arkadaşları yeni aldığım 11 lite i kullanmaya başladım görüşme esnasında ekrana kaydet diye Bir seçenek çıkıyor bugün demedim basınca görüşmeyi kaydediyor bu özellik bütün 11 lite larda var mı acaba

• Yeni miui leica kamera uygulaması,mi 11 lite 4g'de çalışıyor,test edildi,denemek isteyen olursa
    telegram
    MIUI SYSTEM UPDATES | MSU
    https://t.me/MiuiSystemUpdates/5204

• Bir süre idare etse de artık güç tuşu hiç çalışmaz hale gelince garantiye yolladım. 3-4 gün içinde elime ulaştı. Yeni güç tuşu takılmış, birden giden parmak izi özelliği de geri gelmiş. Umarım tekrar aynı sorunu yaşatmaz birkaç ay sonra. Parça değişimi sonrası tekrar yaşayan var mı bu problemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Temmuz 2022; 19:34:22 >
  • abyss_ati A kullanıcısına yanıt

Xiaomi Camera Leica dokunuşu ile çok daha kaliteli fotoğraflar çekiyor. Aşağıdaki adrestende Xiaomi Camera Version:4.3.004660.0 ulaşarak telefonunuza yükleyebilir ve bu yenilikten istifade edebilirsiniz.

https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/camera-xiaomi/camera-xiaomi-4-3-004660-0-release//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 14 Temmuz 2022; 0:34:31 >
  • bu kamera güncellemesi harika olmuş. çok daha kullanışlı bi hal almış. hele benim gibi sürekli belge tarayanlar için muazzam olmuş. paylaşan, bilgilendiren arkadaşlara teşekkür ederim.

• Xiaomi mi 11 lite ana konu
    Arkadaşlar özellikle baslı müzikler için hangi ekolayzır ayarını kullanıyorsunuz?

• JePinkman kullanıcısına yanıt

Ben varım hocam parmak izi sensörüm 2 kez bozuldu ve garantiden değişti. Şu anda çalışıyor 5 aydır. Geri bozulmamasını umut ediyorum..

• drangela61 D kullanıcısına yanıt

Poweramp Ekolayzır var mağazada onu kullanıyorum, tavsiye ederim. Hatta kendi ses ayarlarımı bile şöyle şuraya bırakıyorum:

https://drive.google.com/file/d/13JjsFiWOoX3kfwtulCS6-mFBVM3WhTG6/view?usp=drivesdk

Ama bir sorun var, uygulama ücretli :(

• Kamera güncellemesinin video çekimini beğenmedim geriye döndüm orjinale

• Eveet, telefonu alalı tam bir sene oldu ve parmak izi sensörü bugün itibariyle bozuldu 😑

• techno_man000 T kullanıcısına yanıt
    Hocam dosya desteklenmiyor..
    Ekran görüntüsü olarak atma imkanınız var mı?

• Arkadaşlar Bluetooth ses codeci aptx HD gibi versiyonları destekliyor mu aradım ama ayarlarda bulamadım. Ona göre kulaklık alacağım onerdiginiz Bluetooth kulaklık var mi? (Müzik dinlemek için)

• mecelik90 kullanıcısına yanıt

Destekliyor, soundpeads air 3 Xiaomi mi 11 lite ana konu 

Bantlara göre ayarlar yukarıdaki gibidir hocam. Ayrıca uygulama arayüzünde bir iki ayar daha var yapmanızı kesinlikle tavsiye ederim.

Ayarlar>Ekolayzır>Direkt ses kontrolü>Direkt ses kontrolünü etkinleştir:Evet

Ayarlar>Ekolayzır>Bands Overlap:Cascade

Ayarlar speaker içindir, speaker için uygulamanızı tavsiye ederim. Ayrıca bas ve biraz tiz ağırlıklıdır, dolayısıyla basları duyarken tizleri boğmayacaktır.

• techno_man000 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam..

Rica ederim hocam, umarım yardımcı olabilmişimdir

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.