Şimdi Ara

Xiaomi mi 11 lite ana konu (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.801
Cevap
48
Favori
133.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mi 11 lite m2101k9ag 8/128 GB (snapdragon) modeline imei atılıyor mi Direnç olmadan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme alamayacak modeller arasına girmeye başladık. Xiaomi Mi 11 Lite 13.1 güncellemesi alamayacak. Xiaomi son güncelleme ile telefonu berbat etti bitirdi.

Xiaomi mi 11 lite ana konu
    Xiaomi mi 11 lite ana konuteknoloji haberleri - shiftdelete.net
    MIUI 13.1 alacak Xiaomi modelleri ortaya çıktı!
    https://shiftdelete.net/miui-13-1-guncellemesi-alacak-xiaomi-modelleri-ortaya-cikti
  • -benjamin- kullanıcısına yanıt

Bende imei atılı kullanıyorum. Dirençsiz

• Eşime 2021 yılında bu telefonu almıştım , bugün telefon açılmayaya başladı.Telefon hiçbir şekilde tepki vermiyor.

Factory mod’a da alamadım servise gitmeden bir çözüm yolu yok mudur

• Arkadaşlar merhaba Endonezya romlu 11 lite cihazım var yurtdışı cihazı telefon arada sırada donup kapanıyor. Ne yapmak lazım. Global rom mu yüklemek gerekiyor. Birde bootloader kilidi açmak için fastboot moda alıyorum pc de görmüyor driver ne kurmak lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fyilmaz kullanıcısına yanıt

13.0.3 romdaysan normal,bir sürü hatası var zaten.

Dün 13.0.4 geldi,helesukur, şimdilik iyi gidiyor bu Rom'da.

• Ne sakin konu hiç cevap yok

• Merhaba arkadaşlar bu telefona plaka işlemi yapmam gerekiyor nelere dikkat etmem konusunda bilgisi olan yardımcı olabilecek varmıdır heralde modem dosyası gerekiyormuş diğer Xiaomi telefonlara göre eski modellerde bu şekilde bir işlem yoktu

• benimkide kapanicak imei ile ugrasmam sure uzatirim diyordumki sure uzatma olayi bitti mecbur imei atilacak nasil saglam yaptiririz bilmiyorum

• barut78 kullanıcısına yanıt
    Ben deneyeceğim bu akşam extra bunda doğru modem dosyasının atılması gerekiyor diye biliyorum

• SUPERMAN kullanıcısına yanıt

nasıl yapılıyor bizede anlatsan

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt

13,0,8 global rom yükledim şimdilik iyi çok şükür ekranı da 60 hz de bıraktım şarj baya iyi gidiyor öncekine göre

Dün akşam plaka işlemini yaptım gayet rahat ve basit oldu aslında

arama mesaj uygulaması googlemi mi nin orjinali olan rom lazım bana

• alimoncuu A kullanıcısına yanıt

Liste kesin değil, ilerleyen zamanda eklenir diye düşünüyorum çünkü 5G (NE değil) varyantı alacak diye gözüküyor. Ayrıca çoğu Xiaomi telefonu 2 versiyon güncellemesi alıyor (örneğin Redmi Note 9 Pro, Mi 10 Lite). Hadi almadı diyelim o zaman çare custom rom kurmak ki zaten 1 aydır custom romda kullanıyorum. Custom romlar bence kesinlikle kurmaya değerler. Xiaomi A13 gönderse bile kullanabileceğimi sanmıyorum çünkü 12'yi eline yüzüne bulaştırdı ve hâlâ bi çok hatayı düzeltmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techno_man000 -- 24 Eylül 2022; 16:21:17 >
  • Arkadaşlar merhaba bir yakınımın telefonuna aşağıda ekledigim güncelleme gelmiş . Sizce bu güncelleme nasıl memnun olan var mı ? Modeli mi 11 lite 8/128 modeli Türkiye cihazı

Xiaomi mi 11 lite ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kağan48 -- 24 Eylül 2022; 18:54:5 >
  • SUPERMAN kullanıcısına yanıt

hocam plaka icin belli bi surume gecmeye gerek oluyormu son surumle atilabiliyormu

• Gerek yok belli bir sürüme ben 13.08 sürümünde attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPERMAN -- 24 Eylül 2022; 21:12:9 >
  • kağan48 kullanıcısına yanıt

Tek gözüme çarpan fark Game Turbo arayüzü oldu (bayağı değişmiş bu arada), bundan başka pek bir fark göremedim ve karanlık modu bile zahmet edip düzeltmemişler.

• Teşekkürler , peki pil süresi , ısınma vs nasil sizce

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.