Şimdi Ara

Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.554
Cevap
79
Favori
129.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kamera uygulamasını APK olarak indirip güncellendim birşey farketmedi. Birde dediğiniz gibi yapayım teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shunter kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, 13 T Pro pil durumu öncesinde biraz sıkıntılı gibiydi. Şuan gördüğüm kadarıyla daha iyi seviyede gibi. Ne dersiniz? Sizce almalı mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 15 Kasım 2023; 16:16:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

bende de çıktı, baktım yabancı gruplarda da çıkmış sanırım bir hata var, ayarlarından girip kapattım sonrada bildirimi sildim tekrar çıkmadı.

• İlk baştan iyi durumda hocam ben şu anlık memnunum . Mobil veri ile kullanım .
    Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shunter -- 15 Kasım 2023; 17:47:50 >
  • shunter kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam. Teşekkür ederim

• hbk58 kullanıcısına yanıt

Ayarlardan nereyi kapattınız?

• arkadaşlar 33.000 TL hepsiburada satıcısından almayı düşünüyorum kamera bataryası ve performans önceliğim tavsiye eder misiniz cihazı kullananlar yardımcı olabilir mi , çok kararsız kaldım.

• @KlavYE@ kullanıcısına yanıt
    bu kılıfı nereden aldınız hocam ?

• @KlavYE@ kullanıcısına yanıt
    Yok değişen birşey olmadı . Sizde de aynı problem varmı rica etsem bakabilir misiniz.

• onaralemdar O kullanıcısına yanıt

Hocam bu premium üyeliği ile oluyor değil mi? Peki kaç ay premium üyeliği ödemesi yapıyoruz ve ne kadara mal oluyor bize?

• premium değil galiba hocam,visa kartlara Özel bir indirim olması lazım,ama halen alıp almama konusunda kararsız kaldım.

edit: evet premium istiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onaralemdar -- 15 Kasım 2023; 21:17:35 >

Evet nakit karttan ödenince oluyor ama ödeme adımına gelince premiuma geç 33200 TL ye al diye bir ibare çıkıyor hocam.

• çok kararsız kaldım gerçekten siz de mi almayı düşünüyorsunuz ?

Beni de düşündüren tek konu pil performansı. Tamam hani hızlı şarj var takar idare edersin ama günde kaç defa takarız mesela :) Pile ne kadar zararı olur?kafamda deli sorular :)

Evet bende araştırıyorum. Xiaomi 14 beklemek istiyor bir yanım, bir yanımda diyor ki bekleme 13 T Pro al geç :)

• bende beklemeyi düşündüm ama mart filan diyorlar o kadar beklerken doların vergilerin durumu ne olacak belirsiz ve s24 serisi de tanıtılacak, acaba yurtdışı alıp direnç kayıtlı yaptırsam diyorum 16 bin daha ucuza geliyor tr fiyatı ile,ama ıvır zıvırlada uğraşmak istemiyorum,gerçekten deli sorular .

kaç sene ana sürüm alır hocam ?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.