< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (11. sayfa)
-
-
epey sitesinde yazıyordu 4 veya 5 olması lazım, yd al geç bu arada ne diye 33 bin tl 2 katı para veriyorsun sen bilirsin tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 15 Kasım 2023; 21:32:12 > -
4 yıl android sürüm güncellemesi 5 yıl güvenlik güncellemesi sözü mevcut.
-
keşke ekran görüntüsü alsaydım, sağ üst köşede ayar butonu vardı orda log ile ilgili 4 5 tane başlık vardı yanlarında butonlar hepsini kapattım çıktım.
-
çok teşekkürler tamam hatırladım , telefonun ayarlar menüsünden zannettim bende..bakayım bi olmazsa bildirim hala duruyor ordan silerim geçer teşekkürler
-
önceki cevaplardan benim ekran süremi görüyorsanız çok aldırmayın :) benim bulunduğum konum itibari ile şebeke sinyalim çok zayıf olduğu için pili çok yoruyor ayrıca diğer arkadaşlar gibi yok gps kapa hücresel kapa aç wifi kapa aç vs. yapmıyorum ben nfc de açık diğer özelliklerde açık ayrıca sürekli bluetooth bağlantım da mevcut hem pc hem akıllı saat.
-
xiaomi 14 ucuz olmaz bence sonuçta daha üst bir model, çok düşünürseniz işin içinden çıkamaz kendinizi yer bitirirsiniz, ha bu arada telefonu aldıktan sonra da başka telefonlara bakmayı bırakın ve kendi telefonunuza odaklanın, keşke şunu mu alsaydım demek daha fazla yoruyor insanı :)
-
Geçici olarak A54 kullanıyorum. Öncesinde 15 Pro Max aldım iOS pek istediğim gibi olmayınca sattım. :)
Anladım hocam sağolun bilgilendirme için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4-5 ayda bir yeni telefon çıkıyor artık bunun sınırı neresi bilemedim, bende bunu almasaydım xiaomi 14 pro alırdım belki ama onunda sonu yok yani sürekli bir üst işlemci çıkıyor, xiaomi 14 alsam 5 ay sonra xioami 15 çıkacak veya 14 t falan vaya poco x6 gt falan çıkacak ama günlük kullanımda kayda değer etkileri yok
-
Bence Mart ayından önce satışa çıkar çünkü Ocak ayında S24 ve OnePlus 12 de gelecek ülkemize. Parayı dolar yapıp attım köşeye. Aklıma başka bir şey gelmedi :) Ocak ayını beklesem mi diye düşünüyorum bir yandan da işte. Am 13 T Pro da güzel olmuş :)
Şimdi yurtdışı alınca da şöyle bir durum var hyper OS bootlader kilidi açık olan telefonlara verilmeyecek. Bu konuda nasıl bir çözüm bulunur bilemem. Fikri olan varsa yazarsa sevinirim
yd al 8 ay kullan, kayıdı hyperos'a aldıktan sonra yaptırırsın ?
-
Peki ya hyper OS kayda da engel olursa? Bootlader kilidini açtırmazsa vs?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 15 Kasım 2023; 21:54:41 >
xiaominin önünde telefonu parçalarız o zaman:)
öyle birşey var mı? olacağını pek sanmıyorum yani engellerse arayüzden engellenemez bence bilen yazsın bilmiyorum ben.
-
Sürekli başıma gelen bişey bu benim haklısınız :)
:) ne olur ne olmaz diyip temkinli olmaya çalışıyorum hocam. Bu sorunun cevabını bilmek lazım bence.
aslında 32 bine 14 pro 16/1 tb var yani tr 13t pro fiyatına bunu mu alsam ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zaten dirençle kayıt olayı işlemciyle alakalı, çift katmanlı işlemcilerde direnç ile kayıt oluyor yani kayıt olayı olmaz muhabeti arayüzle ilgisi yok hocam işlemci uygunsa kayıt oluyor, zaten anakarta müdahale ediliyor hyperos ile hiç alakalı gelmedi bana.
-
Hocam 14 Pro kayıt olmaz bence çift katmanlı yapı var direnç atılamaz gibi. Alacaksan düz 14 al onda tek katman var direnç ile kayıt olma ihtimali var en azından.
Yani biraz düşününce hak veriyorum size ama işte biraz muallak kalıyor :) yurtdışı alınacaksa biraz daha beklemek lazım gibi sanki. Ya da alıp geçecez ne olursa olsun diyip :) bu arada tek katmanlı yapı olunca direnç oluyor hocam yanılmıyorsam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 15 Kasım 2023; 22:9:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X