< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (12. sayfa)
-
-
Yurt dışından aldım
https://a.aliexpress.com/_EIbyxMv" data-href="https://Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $4.14 17%OFF | Matte Metal Case for Xiaomi 13T Pro Case Silicone Bumper Shockproof Cover for Xiaomi 13 12 12S 13T Pro 12X Casehttps://a.aliexpress.com/_EIbyxMv">13tpro alimiyum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 15 Kasım 2023; 22:35:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
çok güzel kılıfını hocam,çok hoşuma gitti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gece çekimlerim gayet kaliteli
aynen öyle bundan önce samsung note 10 lite 4 yıldır kullanıyordum inanın çok ciddi aman aman bir fark hissetmedim, o eskiden di örneğin nokia symbian serisi kullanırken iphone un çıkması gibi. Artık öyle aman aman devrimsel özellikler çıkmıyor hepsi birbirine yakın benzer özellikler birbirinden kopyalayanlarla dolu. Benim için genelde artık önemlilik önceliğim yazılım desteğinin çok olması ki uzun süre kullanabileyim.
-
Ayarlarda hızlı şarj aktifleştirme seçeneğini göremedim nerede o ayar?
Bildiğim kadarı ile 67 w de değil de 120w destekleyen cihazlarda va diye biliyorum. Kullandığım 13t %3 de taktim 35 di da 65 civarına geldi ve şarj cihazı bayağı isinmisti, muhtemelen kullandığım şarj cihazı çakma cihazı yd aldım çakma olasılığı yüksek.
-
13t ve 13t pro için direnç ile kayıt yapılıyor hocam
Teşekkür ederim bilgi için hocam. Biz 14 serisinden bahsediyorduk, kaydı henüz belli değil ama 14 ün olma ihtimali var diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam MIUI de kilidi açıp kayıt yaptırdıktan sonra tekrar bl kilitleyip güncelleme almazmi ki?
Ayarlara girin arama kısmına şarj yazın şarj hızını artır diye çıkıyor.
%3 çok düşükte şarja takmışsınız ısınması normal ama 35dkda %65 olması geç biraz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 16 Kasım 2023; 0:31:26 >
Yani olabilir hocam tabi ama hani kilit kapandıktan sonra kayıt düşer mi acaba ondan çok emin olamadım.
Sanmıyorum kayıt düşeceğini . Gerçi emin de değilim. Şöyle ki eski cihazım note 10s bl kilitliyken kapandı kilidi kırıp yazilimla çift sim kayıt yapıldı kilit açık halde cihaz güncelleme aldı ama bu defa kayıt uçtu. Yalnız şöyle birşey daha var note 10s de uçamayan kayit sadece sim 2 ile oluyor. Ben kapandığında yazılımcı çok yoğundu elinde 25 30 cihaz vardı tanıdık vasıtasıyla gittiğim için hızlıca çift sim kayıt yaptı güncelleme yaparsan kayıt uçar geniş zamanda getir tek sim yapalim demişti.
-
İlginç 13t proda çıkıyor
Tamam işte üstat dediğim gibi 67 w standart 120w destekleyen cihazlarda 120w pasif/aktif seçeneği var.
Bu işler biraz karmaşık. Yani net olarak bazı şeyler belli olmadan herşey olabilir diyelim :) Yurtiçi almakla yurtdışı almak arasında kaldım. Ama bu süreç belli olana kadar yurt dışı Xiaomi 14 ün durumu da belli olur. Yurtiçi 14 alacak durumum var ama belki de yurt dışı 14 te alabilirim duruma göre. Neyse biraz beklemek en mantıklısı sanırım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 16 Kasım 2023; 0:48:40 >
Hocam mobil veriye bu ekran süresi çok çok iyi galiba baz istasyonunun altında duruyosunuz Turkcell mi kullanıyorsunuz bu arada? Hep %50 seviyesinde ekran görüntüsü attınız gün sonunda kaç saat ekran süresi vermiş oluyor sizin cihaz?quote:
Orijinalden alıntı: shunter
İlk baştan iyi durumda hocam ben şu anlık memnunum . Mobil veri ile kullanım .
-
Facebook sezer şimşek paylaşmıştı 14 serisi için kayıt çok yajinda kilidi açılıp takipte kalın diye
Konu birden hareketlendi sadece ben yazıyordum bir kaç gün öncesine kadar ne oldu herkes telefona hücum mu etti 😂😂
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X