daha önceki samsung note 10 lite de başta çok iyiydi rahatça 1 günümü çıkartıyordum lakin artık değil akşam eve ulaşmak ikindi vakti şarjım bitmiş kapanmış oluyordu. Bataryasını da hiç değiştirmemiştim lakin 4 yıllık kullanım sonrası pil değişimi yerine artık telefonu değişiyim dedim. Bazen hala düşündüğüm de oluyor o telefondan normalde memnun idim sadece pili sürekli yarı yolda koyuyordu pil değiştirip devam etsem miydim diye, ekosistemim samsung üzerine kuruluydu, saatim genel olarak sorunsuz çalışıyor ufak tefek kusurlarıyla keza kulaklığımda aynı şekilde, samsungtaki rutinler özelliğini bayağı arıyorum lakin. İnşallah hyper os ile globale biraz daha önem verirler diye ümit ediyorum. |
Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (14. sayfa)
-
-
Güzel haber :) Öyleyse direnç işlemli alıp hyper OS güncellemesi beklenecek sonra kayıt olacak doğru mu anladım hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla bu kadar model çıkarmayla Xiaomi hyper değil ya ne çıkarırsa çıkarsın yazılımı bundan iyi yapamaz . Gün geçtikçe model çıkıyor .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet dirençli alıp bl açarsınız uzaktan yaptırıp devam edebilirsiniz hocam . Şu anda dirençli satanlar var bl kilidini açın uzaktan yapalım diyorlar .
Merhaba arkadaşlar.1 haftadır 13t pro kullanıyorum.Arkadaşlar hep pilden bahsetmiş.Benim sıkıntım çok erken sınıyor ve normal kullanımda bile 40 dereceleri buluyor 15-20 dakkada.pubg de vs yüksek ayarda 65 leri aşıyor.mediatek hepsini böyle.redmi k60 vardı snapdragon 8+ gen 1 li işlemcide böyle olmuyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mskveri53 -- 16 Kasım 2023; 11:6:54 >
Geçişden önce kullandığım xiaomi mi9, İphone se de ısınıyordu. Samsung da durum nasıl acaba
Sizde ısınma durumları nasıl kronik olarak mediatek çabuk ısınmaya başlıyor ve çok yükseliyor.
Oyun oynamadığım için birşey diyemeyeceğim ama ısınma yaşamadım hiç .
Bende bir sorun var arkadaşlar koyu moda geçince bir müddet sonra geriye beyaz moda geçiyor kendi kendine . Bir çözüm bulamadım .
Oyun oynayan yokmu arkadaşlar
CarxRally oynadım bugün full ayarlara aldım aşırı değil biraz ısınıyor evet
-
Hocam klasik MIUI sorunu Xiaomi kullanıyorsan bunları göze al derim. Bende de bazen karanlık modda gogle discover ( haberler kısmı) ekran beyaz yazılar okunmayacak kadar gri oluyor.
Ayarlar/ekran/karanlık modu planla seçeneğine bir göz at belki açılış kapanış olarak planlanmış olabilir seçenek aktif ise kapat ins düzelir.
Oyun oynamıyorum günlük kullanımda pil ısısını Max 34 gördüm oda şarj sırasında gerçi benim cihaz 13t 8200 ultra işlemcili.
13t pro da tereyağını cihazın arkasında eritip üzerine yumurta kırıyorum
Üzerine tuz bir tutam kara biber. Afiyet olsun:)
Pubg New state indirin 90 FPS ve ultra açın.cok değil 10 dakka oynayın.yumurtamı pişirme resimleri atarsınız 😅😅
Arkadaşlar merhaba. Xiaomi 12 ile 13T arasında kaldım. Xiaomi 12 69,9mm ele çok iyi oturuyor ve gen1 işlemcili.
Ne yapsam sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aradaki fark 5000 den büyükse 12.
Hocam MIUI çok kullandım ama bu sorunu ilk defa yaşadım . Planlı da açık değil .
Merhaba arkadaşlar konu güzel canlanmış bende yaklaşık 1 aydır yd 13tpro kullanıyorum şimdiye kadar hiç ısınma veya sıkıntı yaşamadım çok memnunum almayı düşünen arkadaşlar gönül rahatlığıyla tercih edebilirler .
Yurtdışı almakta tereddüt edenlerde alabilir ben yılladır yurtdışı kullanıyorum ve bu 9. yurtdışı telefonum şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım yurtiçi bu fiyatlara telefon alınmaz bence takdir sizin.
Dün aliexpresten kılıf koruyucu falanda aldım bekliyorum gelince paylaşırım .
Ayrica bir sorum olacak çok basit aslında ama mantığını anlamadım Ek ayarlar >Erişebilirlik>işitme dekı mono ses ayarları açık veya kapalı olunca tam olarak ne oluyor? açık seçtiğimde kanalları birleştir oluytor ben her iki hoparloründe aktif ve dolby atmos destekli ses vermesini istiyorum dolby atmos işaretli doğrumu düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X