< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (16. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yani dediğim gibi hızlı şarj olduktan sonra batarya performansı sorun gibi durmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar xiaomi 13 düzmü yoksa 13t pro mu almak daha mantıklı?
-
Arkadaşlar yurtdışında 509 dolar. Alsak IMEI kaydı işi vs ne durumda. Alıp kullanabilir miyim.
çok fark yok büyük ekran farkı var, ayrıca xiaomi 13 qualcomm olarak öne çıktığı düşünülebilir ama ben aradaki fiyat farkını vermezdim 13t pro devam
-
Hocam nfc ozelligi gidiyor diyorlar direncle biraz sans isi ya tutar ya tutmaz
Server kaydı olacak deniyor acele etmeyin arkadaşlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar arkadaşlar. Hanımın yeğenine 13T Pro almayı düşünüyoruz. Daha doğrusu biz düşünmüyorduk, yeğeni araştırıp bu modelde karar kılmış. 33-34 bin bandında, oyun oynayabileceği, güzel fotoğraf çekebileceği benzer ya da daha iyi model var mı sizce? Yoksa 13T Pro, fiyatına göre iyi bir tercih mi olur? Telefonun konusunda telefon tavsiyesi almak pek şık durmasa da, bu modeli bilmediğim için kullanan arkadaşların arasında kaldığı başka model ya da modeller varsa tavsiyede bulunabilir diye düşünerek sormak istedim.
Şimdiden teşekkürler.
-
Kullanım senaryonuza göre 13t pro kesinlikle yeterli, garantili alacaksanız Samsung S23+ a da bakabilirsiniz şu an fiyat olarak hemen hemen aynı 34-35 bin TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 21 Kasım 2023; 23:17:1 >
Merhaba, bildirim gelmeme sorunu var mı? redmi note 7 kullanıyorum. bildirim gelmeme sorunu var. bu cihazda bildirim gelmeme sorunu var mı?
-
-
bende yok olanı da duymadım hiç
-
Uygulamalar.. Google olan tüm uygulamaları dur dur temizle. Restart.
Bugün itibariyle Xiaomi 13T'ye geçtim. Eski cihazım Note 8'di ve yıllardır AOSP rom kullanıyordum, MIUI biraz garip geliyor. Şansıma geliştirici kitlesi de yok cihazın. Yapacak bir şey yok, alışacağız.
Teşekkürler hocam. Sizin de belirttiğiniz üzere S23 Plus'lar biraz daha pahalı ve 256/8 gb olduğundan Xiaomi Mi 13T Pro'ya daha yakınız. Ve evet, garantili almayı düşünüyoruz.
-
Bluetooth ile LDAC ses aktarımında sorun yaşatıyor mu kullanan var mı arkadaşlar?
-
Redmi Kulaklıklarla kullanıyorum LDAC destekli ve bir sıkıntı yok. Sadece araçta AAC codec kullanınca gecikme oluyor bende.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X