Şimdi Ara

Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.569
Cevap
78
Favori
130.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobil veri düşük yazdimdi arıza varmış demekki bugün normale döndü 100 mbps üstü çıkıyor artık.bir an uzuldumdu telefon değişim zamana denk gelmiş .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hasilyus H kullanıcısına yanıt

Global romla geldi hocam. Ben monet dolayısıyla açıkçası Google'ın uygulamalarını da seviyorum ancak çok ram ve depolama yiyorlar diye eski cihazlarımda kullanmıyordum. Şu an şikayetçi değilim ram 12 gb olduğu için.

Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeki son güncelleme 14.0.9

• Smaug kullanıcısına yanıt

Monet nedir? 12/256 olması güzel. Gerçekten bu bütçe ile alınabilecek en mantıklı cihaz sanırım. Güzel günlerde kullanın.

• @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

Bölgeye göre sürüm numaraları değişiyor. Siz de cihazınızda bu kısmın ekran görüntüsünü atarsanız hangi bölge olduğunu öğreniriz.

• Hasilyus H kullanıcısına yanıt

Monet, Google'ın Android 12 ile çıkarttığı sistem geneli uygulanan tema sistemi. Duvar kağıdına veya renk seçici ayarına göre sistemde monet uyumlu her uygulamanın renk paletini aynı renge çeviriyor.

Birkaç görüntü atayım eski cihazımdan (ben kahverengi renk seçmiştim):

• Selamlar, şu anda S23 kullanıyorum 256 gb. 24 bin gibi bir fiyata satıp 13 bine yurt dışı 13T almayı düşünüyorum. İki sorum var, birincisi S23'ten 13T'ye geçersem hayal kırıklığı yaşar mıyım sizce? 6 sene kadar Xiaomi Mi5 kullandım dolayısıyla MIUI sorun değil. İkincisi de yurt dışı cihazın elimde kalma ihtimali nedir? Bu arada İstanbul Anadolu yakasında yurt dışı 13T almam konusunda tavsiye ettiği satıcı olan varsa yazabilir :)

• ibrams İ kullanıcısına yanıt

S23'ten geçmek segment düşmeye benzer hocam. Tabi S23'ü çok hafif kullanımla, sadece haberleşme amacıyla kullanıyorsanız pişman olmazsınız sadece. Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] 

13T'nin size tahmini katkısı ekran boyutu olur eğer büyük ekran seviyorsanız ve biraz belki pil performansı olur.

23 bine satıp segment düşmek yerine biraz ekleyip yurt dışı S23 Ultra almanızı tavsiye ederim.Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] 

tuhaf bir geçiş fikir olmuş, baklava severken sütlaça geçmek gibi falan olmuş ekran küçük geldi herhalde?

• Smaug kullanıcısına yanıt
    Standart bir kullanıcı sayılırım hocam, sosyal medya, Yutup, müzik dinlemek, arada fotoğraf çekmek falan. Batarya olarak S23 ile yarışır mı emin değilim çünkü 8 Gen 2 sağ olsun acayip bir pil performansı var. Benim kuşkulandığım kısım dediğiniz gibi amiral gemisinden orta seviye bir telefona geçersem nasıl bir deneyim yaşarım bilmiyorum fakat artık amiral olmayan telefonlar da çok gelişti malum. Değiştirmek isteme nedenim de bu aslında. Neredeyse iki kat fiyat farkı var, bu farka değecek bir şey var mı diye sorguluyorum :)

• Novagate N kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ekranla ilgili değil, hatta özellikle S23 aldım küçük ekran sevdiğim için. Öncesinde de iPhone 13 Mini vardı. Geçiş fikrinin yegane sebebi artık amiral gemisi olmayan cihazların, ki burada 13T oluyor bu, çok gelişmiş olması ve amiral gemisi diye bir cihaza 10 bin tl fazla vermenin ne kadar mantıklı olduğu. Oyun oynamadığım için performans olarak beni üzeceğini sanmıyorum. Çeşitli kararsızlıklar :)

• Normal Vatandaşa 12 11 bile yeter macera aramaya lüzum yok.

Güzel mantık. 13Tnin ağırlığı ve büyüküğü sorun olmazsa düşünülebilir belki. Gerçi her halükarda kalite hissiyatında da düşüş olur. Ama bunlar 10 bin lira eder mi gerçekten tartışılması gerekir. Ben redmi serinin bile çoğu kullanıcıyı gündelik işlerde üzmeyeceğini düşünüyorum. Ama teknoloji firmaları allayıp pullayıp bize yutturuyorlar. Elinde olimpiyat meşalasi gibi aypon taşıyanların kaçı gerçekten cihazı limitlerinde kullanıyor?

• 13 t kullanan varmı.13t proyu verip 13 t almayı düşünüyorum.3000 TL üstüne alıp yurtdışı ikisinde kayıtsız.13t pro oyunu açar açmaz ısınmaya başlıyor sonra 45-50 derecelere kısa sürede çıkıyor.bu beni rahatsız ediyor.cok oyun oynamayan bir kişiyi etkilemez.ben sürekli oyun oynuyorum cihazla.13t ısınıyor mu

• mskveri53 M kullanıcısına yanıt

hocam poco f5 tavsiye ederim,oyun oynuyorsan gram isinma yok...

Sakın böyle bir saçmalık yapayım deme. İlla Xiaomi alacaksan 13 Ultra falan al bari. Değiştirdiğine değsin.

• Merhaba hep 120w mı şarj oluyor? Normal kısma nasıl alınır?

• Arkadaşlar merhaba 13T sahibiyim Global MIUI 14.0.5 sürüm mevcut Android 13TP1A.220624.014sürüm mevcut telefonum otomatik olarak rahatsız etme moduna geçiyor arada sizlerde de böyle bir problem var mı acaba

• mmuratsal kullanıcısına yanıt

yanlışlıkla programlamış olabilir misiniz ? birde diyanel yada namaz vakti vs. varsa onlarda da otomatik rahatsız etme modunu açabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.