Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (19. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
14.0.6 sürümüne güncellemeyi deneyin hocam. Belki sorun çözülür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende onu bekliyorum ama daha gelmedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mi 14 pro nun çıkış tarihi netleşti mi
Çin'de tanıtıldı. Globale de minimum 3 ay sonra çıkar.
Merhaba arkadaşlar, Mi 13T alma arefesindeyim ama merak ettiğim bir konu var... Xiaomi menusünde arayüzünde bile reklam çıkıyordu bu cihazda da var mı...?
Eğer reklam olayı varsa OnePlus Nord 3 alacağım aynı paraya...
-
Özel DNS kullanıyorum. OnePlus kullanırken de ayarlardan Özel DNS ayarlamanız önerilir. DNS.adguard.com
Arkadaşlar merhaba ablam 5 yıldır 64gb mate 20 lite kullanıyor ve artık deli olmuş durumda kendisine 13t pro almayı düşünüyoruz direnç kayıtlı şekilde ama bu şekilde uzun süre kullanım sağlayabilir miyiz? Sorun çıkarır mı telefon donanımsal olarak 5 yoldan fazla bile gider ablam için ama bu direnç kayıt işi kafamı çok karıştırıyor ne dersiniz?
Telefon ile yüklü gelen uygulamaların ayarlar kısmına girip tek tek kapatman gerekiyor. Youtube da bununla ilgili videolar bulabilirsin. Ben o şekilde kullanıyorum. Hiç reklam görmedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Xiaomi'nin kendi uygulamalarını kullanırken hemen uygulama ayarlarına girip önerileri göster seçeneğini kapattığım için reklam ile karşılaşmadım henüz. Xiaomi ADB Fastboot Tools ile sistemdeki reklam servisi olan MSA'yı da kaldırdım gerçi.
-
Uzun süre kullanabilirsiniz. Cihaz 5 sene güncelleme alacak ayrıca. Tabi daha küçük cihaz isterse ablanız düz Xiaomi 13 modelini de düşünebilirsiniz.
Direnç düzgün yapıldığı sürece sıkıntı olmaz.
-
Odamı ısıtmak için 13t pro yu şarja takıyorum böylece ellerim üşümüyor. 120w şarj cihazı ile hem şarj yapıyorum hemde ısınma sağlıyorum.
Teşekkürler hocam yanıt için aslında xiaomi 13üde gösterdim ama 13t pro istiyor bu aksam alacağız gibi 17.450tl umarım kazasız belasız sorunsuz kullanır. Ben de 5 yıldır xiaomi mi8 kullanıcısıyım ablamı biraz önden kobay gibi atıyorum 😂😂onda herhangi bir sorun yaşamazsak ben de bir kaç ay sonra xiaomi 14 pro düşünüyorum
Valla ben küçük ekran istesem 13'ü havada karada kapardım. Kamerada da, performansta da daha iyi sonuçta. Ekran ve donanım özellikleri de daha premium.
Yine de 13T Pro hayırlı olsun diyelim.
14 serisi Xiaomi'nin olmuş denilecek ilk cihazları. Kesinlikle güzel tercih olur ama globale çıkmasını bekleyin derim. Hem şu an aşırı gereksiz pahalıya satılıyor hem de almışken global sürümü almanız rahat ettirir sizi.
-
Zaten benim almam en erken şubat mart hocam bu arada ablam taktı simdi mi 13 ultraya keşke onu alsa 🤣dehşet cihaz ben de çok merak ediyorum onu
Mi 13T cihazın arka ve yan kısımları hangi malzemeden? Plastik gibi görünüyor ama emin olamadım.
-
13T Pro Global e 14.0.12 güncellemesi geldi.
-
Ablanız bütçeyi yıkıp geçiyor hocam. Yok mu artıran?
13 Ultra, ultra dehşet cihaz bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X