|
Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (13. sayfa)
-
-
İyi oluyor hocam güzel vakit geçiyor. Cihazı alalı 1 hafta olmadı . İst de telefoncularin çoğunun elinde yok 13 t serisi yok satıyor . -
Hocam çok geç kaldınız ben telefon duyurulur duyurulmaz ön sipariş verdim 32.500 e 4.000 TL lik ekosistem hediyesiyle birlikte çok karlı aldım telefonu. 37 38 bine satmaya çalışıyor çakallar oralara düşmeden almak lazımdı. -
Ben yd 13t yi 13 k ya aldım. Yurt içi fiyatına 2 cihaz alınabiliyor yani:)
Piyasada kılıf bulamıyorum hb de n11 de var lakin fiyatlar uçuk. -
Bekliyoruz hocam, en acilinden gelirse çok mutlu olurum :)
-
Zaten kılıf olayı en büyük sıkıntı. Xiaomi de bu hep böyle maalesef. Xiaomi 13 kullanırken beyaz renk almıştım ancak şeffaf kılıf satılmasına rağmen bir türlü tam uyumlu olanına denk gelememiştim sinir bozucuydu. Xiaomi 13 harika bir telefondu o ayrı bir konu :)
-
Mallefes öyle. Kılıf konusunda iPhone ve Samsung açık ara lider en kıytırık yerde bile bulunuyor ve orijinalinden daha iyileri bulunabiliyor:( -
Aliexpress ten sipariş vermek sanırım en mantıklısı ama benim gibi sabırsız kişiler için beklemekte ayrı sıkıntı hocam. :( Benim anlamadığım konu şu; mi storelar telefonu getiriyor ama aksesuar yok. Çok tuhaf bir durum bu. Xiaomi 13 için ekran koruyucu var mı diye aradım bir kaç mi store'u kesim olarak makineden yapıyoruz dedi. Orijinal kılıf var mı diyorum yok diyorlar. E o zman store olmanın ne manası var. Dışardaki Telefoncu ile aynı durumdasın. O da sadece telefon satıyor sende :)
-
Malezyadan 17250tl (28usdtl) ödedim xiaomi buds 3 PRO hediye verdiler. Xiaomi tercih sebebim Samsung a göre daha uygun fiyatlı olması. Kolay imei, 15 plus niyetlendim xiaomi kısmet oldu
Manyetik olarak elimi ağrıtnası haricinde memnunum Apple da aynı ağrı hissini veriyor!! -
Hiç sorma. Mi store de poco f 5 yok mi 13t yok, kulaklık sordum buds 4 pro yok. Diyorum sizde yoksa nerden alicaz böyle saçmalık olurmu. Telefonu yurt dışı kulaklığı da amazon dan aldım tahmini 14 gün süre vermesine rağmen 5 günde geldi. Kılıf olayı biraz meşakkatli ne geleceğini bilemiyoruz cihaza takip görmeden kılıf almak benim için mantıksız. -
Önceden yurtdışı çok cihaz kullanıp hep sorunla karşılaşmış telefon tamircilerinde gezmiş biri olarak artık üçte biri fiyatına da olsa yurtdışı cihaz kullanmam. İyi de kötü de olsa garantisi olması yeterli oradan sonuç alamazsan tüketici hakem heyeti var bunun. Sürekli yurtdışına çıkıyor ya da 6 ayda bir telefon değişiyor olsam düşünürdüm :)quote:
Orijinalden alıntı: tunc52
Ben yd 13t yi 13 k ya aldım. Yurt içi fiyatına 2 cihaz alınabiliyor yani:)
Piyasada kılıf bulamıyorum hb de n11 de var lakin fiyatlar uçuk.
Kılıf konusunda da çok takık olmayın Türkiyede kılıfı satılsa hem daha pahalı olacak hem fazla çeşit olmayacak oysaki aliexpresste binlerce çeşit var ve en fazla 10 gün içinde kapınıza geliyor. Vergi, kargo vs hepsini kartınızdan çekiyor yurtiçi alışverişten bir farkı yok. Çinli markaların telefonları daha çıkmadan orada ölçüleri vs alınıyor ona göre üretim yapıyorlar o yüzden %99 ürünler tam uyumlu oluyor o konuda da çekinceniz olmasın.
-
Telekom kullanıyorum.Yüzde 50 den sonrası eve geçmiş oluyorum hocam wifi bağlanıyorum . Yatarken yüzde 30 civarı şarjım vardı 9 saat felandı ekran süresi . 60 Hz kullanıyorum aod kapalı bende . Sabah 7 gibi kullanmaya başlıyorum akşamı rahat çıkarıyor yoğun kullanmama rağmen . Şu anlık iyi . Bu kullanımla s23 ultrada 2 saate yakın daha fazla süre alıyordum ama .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shunter -- 16 Kasım 2023; 8:26:1 > -
Hyper os yükleyip kilit açanlar mevcut . Bl kilidi açıldıktan sonra gerisi geliyor. -
Ben cihazın bl kilidini açtım sonrasında oradan guncelleme geldi onu yaptım dün akşam. -
Maalesef biraz öyle ama bu şartlarda da kılıfı görmek çok zor :)
-
60 hz kullandığınızı söyleseydiniz baştan şaşırmazdık :) 60 hz de benim gözlerim kanıyor animasyon geçişlerindeki takılmalarda 30 hz oyun oynamak gibi ben katlanamazdım ekran süresi için bile. Varsayılan modda kullanınca ekran kendisi 60 hze düşürüyor sabit görüntü olan yerlerde YouTube gibi uygulamalarda video izlerken fln.quote:
Orijinalden alıntı: shunter
Telekom kullanıyorum.Yüzde 50 den sonrası eve geçmiş oluyorum hocam wifi bağlanıyorum . Yatarken yüzde 30 civarı şarjım vardı 9 saat felandı ekran süresi . 60 Hz kullanıyorum aod kapalı bende . Sabah 7 gibi kullanmaya başlıyorum akşamı rahat çıkarıyor yoğun kullanmama rağmen . Şu anlık iyi . Bu kullanımla s23 ultrada 2 saate yakın daha fazla süre alıyordum ama .
Mobil veri sinyaliniz de güçlü olan yerlerde kullanmışsınız cihazı demek biraz düşük gelse su gibi içerdi pili.
Ayrıca arka planda çalışan fazla uygulamanız yok 35 dakika uyanıklık süresi çıkmış sadece bende o kadar sürede 3 4 saat uyanıklık oluyordu Instagram ve whatsapptan dolayı sürekli arkada çalışıyorlar.
-
Bende WhatsApp ve Instagram kullanıyorum hocam . Evet 60 Hz bana akşamı çıkarması önemli 10 saat işyerindeyim çünkü:). Sinyalim güçlü evet 4.5g full çekiyor . -
aynı ben :) telefonun ciğerini söküp direnç atmaya uğraşıyorlar sonra da sende o dirençe güvenip kullanıyorsun yeri geliyor anılarını saklıyorsun güvenip bel bağlıyorsun bi de bakıyorsun ki 6 ay geçmeden telefon kapanıvermiş ekran gitmiş açılmıyor ondan sonra veri kurtarmaya uğraş dur. Yok güncelleme derdi yok kayıt derdi hint romu yok çin romu garip garip dil hataları buglar vs. Az çok bu sorunlar hala devam ediyor gördüğüm kadarıyla o yüzden bende bir daha yd cihaz alıp kendimi kasmak istemedim.
Kılıf arayışım devam ediyor benim de, aliexpress te aslında oldukça fazla seçenek mevcut
şu fena değil gibi daha önce aynı markanın lumia 1520 için almıştım çok kaliteli idi.
-
Ben sürekli normal mod da tutuyorum aod vs. de açık ama sinyalim zayıf işte yinede aşağı yukarı eve geldiğimde %50 civarında şarjım oluyor, yatarken de 30 larda oluyor, eğer akşam bir yere çıkacaksam 5 dk 120w lık şarja takıyorum zaten maşallah yarım gün götürecek kadar şarj ediyor :)
-
Şarj konusu çok iyi hocam ama bende fobi var tek şarj akşamı çıkaracak :).
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X