bir benzerini note10 lite için almıştım lens kenarına kadar bu şekilde kapattığı için resim çekerken kenarlarda karartı çıkıyordu umarım sizin ki de o şekilde olmaz :) |
Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (9. sayfa)
-
-
Yok hocam öyle olmuyor denedim resim felan çektim:).
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben bu kılıftan aldım lensler dahil her yeri kapatıyor ve arkasındaki derinin çok kaliteli bir hissiyatı var. Ekran filmi olarak da yine Keysion marka film aldım. Çok kaliteli bir marka tavsiye ederim.
https://tr.aliexpress.com/item/1005006082000105.html?spm=a2g0n.order_detail.order_detail_item.4.24e412619rYFVV&gatewayAdapt=glo2tur
Araç şarjı düşünenler için de Orijinal Xiaomi şarj cihazıdır. 100W veriyor ve gerçekten çok hızlı. Araçta daha önce Vooc destekli şarj cihazı vardı çok yavaş şarj ediyordu bu kutudan çıkanla neredeyse aynı sürede şarj ediyor.
https://tr.aliexpress.com/item/1005002055802891.html?spm=a2g0n.order_detail.order_detail_item.3.122e1261KVrWSB&gatewayAdapt=glo2tur
-
-
Hayır hocam 50 tane uygulama var . Twitter Youtube instagram tarayıcı hepsinde saatler geçiriyorum :) .
Bu tabloya bakarsak toplamda 16 saat ekran süresi vermesi lazım ki bu imkansız :) %50 den sonra hızlıca düşmüştür pil seviyesi. Bu arada her zaman açık ekran özelliği açık mı? Gsam'a istatistikleri okuma yetkisi vermeyince yanlış gösterebiliyor verileri.
İstediği izinlerin hepsini verdim hocam buna yakın kullanmışımdır çok elimdeydi dün telefon . Eve vardığımda yüzde 50 idi şarjı. Hayır aod açık değil .
Arkadaşlar merhaba. 1 haftadan beri 13t kullanıyorum. Google play bildirimlerini bir türlü açamadım. Uygulamalara güncelleme geldiğinde bildirim çubuğuna bildirim gelmiyor fakat Google playe girdiğimde güncelleme olduğunu görüyorum. Bu sorunu nasıl çözerim Huawei mate 10 dan geçtim. Bildirim ayarlarım şu şekilde:
-
güzelmiş bak bu beğendim, kamera kenarlardan sıkıntı olmuyor değil mi ? hani resim çekerken karartı oluşturmuyor yani, birde redmi k60 ultra olarak mı aldınız yoksa xiaomi 13t pro diye mi aldınız ? ikisi de sanki aynı gibi duruyor lakin ikisinin de fiyatı birbirinden farklı nedense,
ekran koruyucu da aynı mağazada gördüm ama
parmak izine sorun çıkarttı mı sizde ?
-
önceki telefonumda da açıktı lakin bir kere bile bildirim geldiğini hatırlamıyorum, güncelleme mevcut olunca bildirim mi geliyormuş :)
-
Evet hocam ben Huawei kullanırken güncelleme olduğu zaman bildirim geliyordu. Sabah mobil veriyi açtığım zaman eğer güncelleme varsa saniyesinde bildirim geliyordu. Bunda gelmemesi baya garibime gitti açıkçası.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bluetooth kulaklık bağlantısı ile sorun yaşayan var mı ? Samsung galaxy buds + kullanıyorum, bağlantı kurduktan sonra hiçbir sorun yok sorunsuz kullanıyorum lakin bir süre sonra tekrar kulaklığı kullanmak istediğimde bağlanmıyor ille telefondan bluetooth u kapatıp açmam gerekiyor sonra bağlanıyor. eşleştirmeyi kaldırıp tekrar kurdum falan ama işe yaramadı.
-
realme buds kullanıyorum, telefonu ilk kez alıp uygulamalar otomatik yüklendiğinde kulaklıkla ilgili sorunlar olmuştu, sonra kulaklık uygulamasını ve kulaklık- telefon eşleşmesini kaldırıp tekrar yükleyip eşleştirdim sorunlar düzeldi şu an sıkıntı yok
-
Merhaba arkadaşlar cihazı alalı bir kaç gün oldu karanlık ortamda oto modda fotoğraf cektigimde aşırı fotoğrafa aşırı ıso verip berbat hal alıyor. Oto modda shutter speed 1,2 saniye gecikmeli öneriyor gecikmeli çekimde parazit ve renlerde sorun yok yalnız benim istediğim örneğin karanlık mekanda ateş böceği ışığını yakalamak bu maalefes mümkün değil gibi. Örnekleri atıyorum sizde de böyle mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kameraya hiç etkisi yok hocam tam uyuyor lensi kapatmıyor. 13T Pro seçerek almıştım K60 Ultra da birebir aynı olduğu için hangisi ucuzsa onu alabilirsiniz. 13T Pro Avrupa sürümü olduğu için pahalı olabilir bize geçiriyorlar :)
Ekran koruyucunun da parmak izine bir etkisi yok. Bundan önceki telefonumda Smartdevil marka ekran koruyucu kullanmıştım ama henüz 13T Proya uygun çıkmamıştı ben alırken çok kaliteli ve uygulaması kolay bir ekran koruyucuydu düşmeye karşı da koruyordu. Keysion da güzel ama alabilirsiniz.
Hocam o sıkıntı Miui 13 den beri var hatırladığım kadarıyla. Miui Optimizasyonu çok agresif çalıştığı için eğer kısıtlama yok seçili değilse bildirimleri kapatıyor kafasına göre Miui. Yazılım sorunu tamamiyle inşallah Hyper Os da çözerler bunları diyelim.quote:
Orijinalden alıntı: İyotluTuzArkadaşlar merhaba. 1 haftadan beri 13t kullanıyorum. Google play bildirimlerini bir türlü açamadım. Uygulamalara güncelleme geldiğinde bildirim çubuğuna bildirim gelmiyor fakat Google playe girdiğimde güncelleme olduğunu görüyorum. Bu sorunu nasıl çözerim Huawei mate 10 dan geçtim. Bildirim ayarlarım şu şekilde:
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
13t pro için 14.0.9 güncellemesi gelmiş
-
Kamera uygulamasını durdur bellek veri temizle. Yeniden başlat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X