Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.251
Cevap
147
Favori
235.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankamall mi Store'da pro modelini inceledim detaylıca. Kampanya olayı buradaki personel bizim mi Türkiye ile ilişkimiz yok orası şahıs şirketi gibi birşeyler söyledi. Nasıl oluyorsa resmi mi store ama mi Türkiye ile bağı yok. Her neyse bana ayrı bir kampanya ile 40k fiyat üzerine 8.5k olan büyük bir tabletten 5k indirim teklif ettiler özel kampanya olarak. Tabi bana uymadı 43.5k ödeme yapmak. Hiç hediye vermesinler 35k ya cihazı versinler 🙂🙂

Telefona gelince sabahtan bu yana şarjda ve standda olmasına karşın hafif bir ısı vardı normalin biraz üzerinde ama gelen giden kurcalıyor neticede. Kamera olarak Samsung s24 e göre daha net keskin ve doygun fotolar çekiyor. iPhone vs nasıldır bilemem ama bendeki cihazdan daha iyi olduğu kesin. Ekranın 144hz olmasının pek bir farkı yok zira 120 hz den onu ayıracak göz bende yok 🙂 Tasarım güzel ve sade kompakt bir cihaz olmuş. Malzeme kalitesi güzel premium bir his veriyor. Son olarak 14t kasa arka cam yanlar metal görünümlü plastik malesef. Bizzat fiziki olarak test etmiş bulunuyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Alakasız olacak ama xiaomi cihaz hiç kullanmadım.ilk çıktığı zamanlar yazılım için veri güvenliğiyle ilgili sıkıntı var deniyordu.bitti mı o konular.birde bazı yerlerde gördüğüm ayarlar içinde bile reklam gösteriyor diyenler oluyor.var mı aslı astarı.14pro iyi duruyor.fiyat düşünce değerlendirmek istiyorum ama bu konuları önce çözüme kavuşturmam lazım.
    Belki 14t de düşünebilirim.islemci yeterli benim için.xiaomiye geçiş için daha ucuz bi cihazla başlamak mantıklı olabilir.Sar degeri nedir acaba?cihaz eline gelenlerden birisi kullanma klavuzuna bakıp paylaşırsa çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 4 Ekim 2024; 15:11:25 >
  • Ekran zaten 120hz ozel durumlarda 144 e çıkıyor deniyor

• Gelişigüzel bir kaç fotoğraf çektim. Cihaz tam benim beklediğim ve istediğim gibi çünkü bu tarz kenarlarından dışarı doğru çıkmayan yapıda olan yani flat olarak adlandırılan kasaları seviyorum. 13T'ye göre daha ince ve kasanın dokusu nedeniyle daha kaliteli hissi verdiğimi de söylemeliyim. Maalesef evet cihaz tamamen plastik ama malzemenin dokusu ve seçtiğim rengin görünüşünden olsa gerek cihaz premium bir his veriyor.

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinmaster -- 4 Ekim 2024; 20:19:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amazon'dan alıp da telefonu kargoya verilen var mı? Taksit yapıyor diye oradan aldık, diğer yerlerden alanların ürünleri ellerine ulaşmış bile.

• Mi store dan aldık hâlâ kargoya verillmedi.

• Bende Er yazıyor O nedir bazılarında binbaşı yeniyim diyemi forumda öyle

• mi store da tık yok.. sadece hepsiburada siparişleri ulaşmaya başladı sanırım

• arkadaşlar bu telefoto kamera ne demek oluyor...

• Ekkkooo E kullanıcısına yanıt

hocam acelye gerek yok zaten başka sitelerde 38'e listelenmeye başladı bile haftaya 35 filan olur pro versiyon

soru cevap kısmında da Amazfit GTR 3 model saat verileceği söylenmiş. Muhtemelen gelen saati cebe atıp eldeki amazfiti veriyorlar Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyaqçocuk -- 4 Ekim 2024; 17:27:1 >

• Manyaqçocuk M kullanıcısına yanıt
    Gösteriyor ama vermiyor ön satış yazıyor zaten mi storede 38500 du artı saaat verdi hediye o paraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonozgur35 -- 4 Ekim 2024; 17:31:13 >
  • Hayırlı olsun tr cihazlarda eSim var mı?

• Evet esim var

• Pocco x4 gt de çift tıklayınca ekranı kapatma vardı bunu kaldırmışlar uyandırma var sadece ekleseler geri iyi olur

• spinmaster kullanıcısına yanıt

İmei görunuyor gibi neden paylaşiyorsunuz riske atiyorsunuz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 4 Ekim 2024; 20:24:34 >
  • Kutudan adaptör çıktımı canlı canlı gören varmı 😂

• begamermc kullanıcısına yanıt
    9 taksit 14t ye mi 14t proya mı

• Teşekkür ederim. Hiç dikkat etmemiştim.

@kadirdaglar

Kutudan 67w şarj aleti çıkıyor. Net bilgidir. :)

• warchief46 W kullanıcısına yanıt
    Herkese mı bu taksit olayı.ticari kartlara yapıyor diye biliyorum ben.

• vfnv kullanıcısına yanıt
    Herkese hocam. 6 taksitli aldım normal kartla. Şimdi Maximum karta 9 taksit görünüyor ama bu ürün adresinize gönderilmiyor uyarısı veriyor. İsterseniz siz de bir deneyin.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.